30 Nisan 2015 Perşembe

30 Nisan 2015 - Astrolozi


Arka arkaya gelen deprem haberleri, çığ, toprak kaymaları, deniz kazaları, yanardağ patlamaları derken tutulmalar kendilerini hatırlatma amacındalar.. Özellikle 29 derece Balık burcunda Scheat sabit yıldızı ile etkisini güçlendiren Güneş Tutulması, hem denizde hem karada hem da havada bir çok toplu ölüme neden oldu. 02:10'da Güneş ve Neptün ılımlı açısı netlik kazanacak. Bu transit olaylara ve insanlara yönelebileceğimiz yoğun bir enerji verir. Yardımlaşma ve duygu birliği oluşturmak adına harika bir etki. Kendimizi günlük uğraşlardan çekip sessizce tefekkür edebilme kolaylığı, meditasyon, dua, niyet ve şifa çalışmaları açısından manevi bir güç verecektir. Fiziksel olarak zayıflık hissedilebiliriz, çünkü enerji yoğunluğumuz maneviyat üzerine toplanacaktır. Umarım herkes bu gece ve gün boyu yoğun olarak hissedilebilecek olan bu enerjiyi olumlu kullanma fırsatı bulabilir.

Ay güne Başak burcunda ilerleyerek giriyor; çalışma, birileri için bir şeyer yapabilme, detaylar üzerinde yoğunlaşabilme açısından uygun bir görünüm. 15:23'te Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı nedeniyle öğleden sonraki saatlerde iletişim trafiğimizde artış gözlemlenebilir. Duygularımız ve mantığımız arasındaki dengeyi koruyabiliriz ve kendimizi net olarak ifade edebilme şansı bulabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 17:02'de Terazi burcuna geçene kadar açısız kalacak. Terazi etkisiyle karşılaşacağımız olaylara objektif ve politik yaklaşmamız mümkün olabilir; estetik değerlerimiz önem kazanabilir. Kendimizden önce karşımızdakilerin bakış açılarına önem vermek, adil olabilmek adına güzel bir transit.

23:33'te Ay ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim sayesinde gecenin ilerleyen saatlerinde kendimizle baş başa kalmayı, derin düşüncelere dalmayı istemek ve sakin bir hal takınmak mümkün. Önümüze gelen konuları ciddiyetle ele alabilir, görev ve sorumluluklarımızın öneminin farkında olabiliriz; duygusal ihtiyaçlarımızı rahatlıkla frenleyebiliriz.. Diğer zamanlara göre daha iradeli ve dikkatli davranışlar sergilememiz mümkün olacaktır.


Astrolozi


29 Nisan 2015 Çarşamba

29 Nisan 2015 - Astrolozi


07:31'de kesinleşecek olan Venüs ve Chiron arasındaki kare açının etkileri tüm güne yayılabilir. İlişkiler açısından şimdiye kadar farketmediğimiz bazı detaylar gözümüze batacağından karşımızdakilerin eksikliklerini söz konusu yapabiliriz. Bu esnada kendimizdeki yanlışlıklar ise hiç farkedilmeyecektir. Venüs'ün ayrıca para yani madde ile de ilişkisini düşünürsek, yanlış hamleler, hatalarımızdan ders almadan atılacak adımlar bizi üzebilir. Objektif olmaya önem vermeli, konuları tüm tarafları ile ele almaya gün boyu özen göstermemiz gerekmekte.

Ay, tüm gün Başak burcunda kalacak; eleştirel ve detaylar yüzünden ana resmi kaçırabilecek yanımız bizi amaçlarımmız yolunda sekteye uğratabilir. Ivır zıvır titizlik gerektiren işleri bitirebilmek, çevremizdekilerin yapmaktan kaçtığı günlük detaylarla ilgilenmek, birileri için yararlı olabilmek bugün bizi gereğinden fazla meşgul edebilir. Üstleneceğimiz bu işkolik rol, gün sonunda da yorgunluktan yakınmamıza neden olabilir. 11:38'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı, sezgilerimizin güçlü çalışmasına yardım edecektir. Araştırma ve konsantrasyon gerektiren konular tam da bu saatlerde halledilebilecek işler olabilir. Dikkat etmemiz gereken nokta ise bir fikri kafaya takıp onun esiri olmak ve gerekli diğer önemli konuları atlamak olabilir, dikkat.

21:14'te Ay ve Chiron karşıtlığı birçok detay yüzünden yakınmamıza neden olabilir. Hayatımızdaki eksiklikler akşam saatlerinde gözümüze daha fazla batabilir. Ama çuvaldızı kendimize batırmak oldukça zor görüneceğinden, ağırlıklarımız nedeniyle çevremizdekileri suçlar duruma gelebiliriz. 22:37'de gerçekleşecek Ay ve Venüs karesi de bu duygusal durumu besleyici nitelikte. İlişkilerimizde ısrarcılık ve karşımızdakilerin ne düşündüğünü önemsemeden fikirlerimizi savunmak adına yapmacık davranışlar, her şeyi kendimize yontma tarzında davranışlar içinde olabiliriz. Farklı bir duygusallık vereceğinden her hangi bir sebebe bağlı olmadan yeme içme ve alış veriş dürtüsü artabilir. Bu tarz istekleri disipline etmek zor olacaktır.

23:21'de Ay ve Mars arasındaki üçgen açı cesaretin ve özgüvenin de bu konulara bağlı olarak artmasına neden olabilir. Fiziki enerjimşizde yoğunlaşabilir. Grup liderliği yapmak, ataklık gerektiren konularda hemen fiile geçmek adına telaş hissetmek, düşüncesizce adımlarda sonradan üzülmemize neden olabilir. Uzun çalışma gerektirecek işlerde gerçekten istekli ve hazır olup olmadığımızı iyi analiz etmek, fayda getirecektir.

Astrolozi


28 Nisan 2015 Salı

28 Nisan 2015 - Astrolozi


Güne boşlukta giriş yapan Ay, 04:07'de Başak burcuna adım atacak.. Tavırlarımız daha pratik, daha maddesel, bir o kadar objektif, analizci ve detaylara önem veren bir şekil alabilir. Serinkanlı ve olgun görünüm sergilemek, attığımız her adımda belli bir sistemi takip etmek, her türlü sıkıcı işle baş etmeyi bilmek ve etrafımızdakilere yardımcı olabilmek önem kazanabilir. Her şeyi listeleyebilir, bir kaç kez kontrol edebilir ve feci bir işkolik haline dönebiliriz.

10:16'da Mars ve Chiron arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşiyor; gün boyu etkisini hissedebiliriz. Kendimizi doğru bildiklerimiz uğruna ortaya rahatlıkla koyabileceğimiz bu yönde cesaret gösterebileceğimiz bir transit. İhtiyacı olanlara yardım edebilir, önsezilerimizi güçlü bir şekilde kullanabiliriz. Bazı hastalıklar adına iyileştirici etkisinden bahsedilebilir; ancak bunun yanında kaslarımızı gevşetici egzersizlerin de yararını görebiliriz.

10:59'da Ay ve Satürn arasındaki kare açı nedeniyle karamsar ve negatif duygularımız ağır basabilir. Yalnızlık sevilmeme, ilgi görememe gibi düşünceler yoğunlaşabilir. Bu durum ilişkilerimizde sorunlara da neden olabileceğinden mümkünse önemli görüşmeleri bu saatlere denk getirmemekte fayda var. Mümkün olduğu kadar enerjimizi düşürmemeye dikkat edelim.

20:36'da Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı tüm ilişkiler adına daha olumlu bir transit; özellikle grup aktiviteleri, iş, eğlence açısından olumlu etkilere sahip. Kendimizi daha rahat, olumlu ve samimi bir şekilde ifade edebilme şansı yakalayabiliriz. Karşı cinsle ilgili olarak ilişkilerimizde bazı gelişmeler yaşanabilir.

22:59'da Ay'ın Neptün ile yapacağı karşıt açı sebebiyle geceyarısına doğru duygusal dünyamız karışabilir, aşırı hassaslığımız, belirsiz hissedişler bizleri yorabilir. Netlik beklediğiniz konularda belirsizlik hakim olacaktır. Aşırı süphecilik ve endişe yoğunlaşabilir. Basit bir düşünce bile cesaret kırıcı olarak negatif düşünceleri besleyebilir; özellikle alkol ya da ilaç alımında aşırıya kaçmamak önemlidir. Bazı gıdalar da alerjik reaksiyonlara neden olabilir.


Astrolozi


27 Nisan 2015 Pazartesi

27 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tümüyle Aslan burcunda kalacak; cesaretimiz, kendimize güvenimiz, duygusallığımız ve tabii etrafımızı kontrol etme dürtümüz günümüzün öne çıkabilecek ana başlıkları diyebiliriz. Çevremizde çelişkiye neden olabilecek kişileri bugün görmezden gelmeye çalışmamız mümkün olacaktır. İşler yolunda ise, huzurumuz yüzümüzden okunabilir ancak eğer ki işler tersine döndüyse kontrolü çabucak kaybedebiliriz. Aşırı cesaret veya rahatlık gün içinde çizmeyi aşmamıza ve sorun yaşamamıza neden olabilir, dikkat.

00:31'de Venüs ve Uranüs arasında ılımlı bir görünüm gerçekleşiyor; gün boyu etkili. Özellikle 03:06'da Ay'ın Uranüs ile üçgen ve 03:21'de de Venüs ile olumlu bir etkileşim içinde olması bu açıyı biraz daha pekiştirir nitelikte olacak gibi. Kendimizi modernleştirmek, dünyamızı genişletmek isteyeceğimiz sosyal yaşamımızın, ev ve ailemizin önüne geçebileceği bir gün diyebiliriz. Eski olan her şeyi değiştirmek, güzelleştirmek isteyebiliriz. En başta amaç kendimizi yenilemektir. Modern dünyayı tanımak, kendimizi ona uyumlamak önemli bir ideal haline gelebilir. Her konuda yeni bir şeyler öğrenmek için istekli ve hazır olabiliriz. Çeşitli sürpriz rastlantılar yeni ve farklı kişilerle tanışmamıza, arkadaşlıklara ya da sürpriz bir aşka vesile olabilir. Süre gelen ilişkilerde ise değişim ya da özgürlük ihtiyacı doğabilir. Hesapta olmayan maddi kazançlar ya da tabii kayıplar da bu transitin etkileri arasında sayılabilir.

06:33'te Ay ve Mars arasında oluşacak kare açı nedeniyle sabah erken saatlerinde pimiz çekilmiş bomba misali gne başlayabiliriz; adeta kavga gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa saatleri diyebiliriz. Tabii dikkatli olmazsak, ufak tefek kazalara da açık olabiliriz. Dert ettiğimiz şeyler gerçekten üzülmeye değer şeyler olmasa da bunu görebilmek bu saatlerde zor olabilir. Acelecilik, ataklık ve aşırı cesaret, kritik davranışlara zemin hazırlayabilir.

17:12'de Ay ve Merkür arasındaki kare açı nedeniyle ilişkiler açsından kritik anlar yaşayabiliriz. Hislerimiz ve duygularımız, mantığımızın esiri olacağından konuşmalarımız, iletişim şeklimiz sertleşebilir. Mümkünse problemimiz olan kişilerle bu saatlerde iletişim içinde olmayın. Olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde durmamaya çalışmak en doğrusu olabilir. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve günü açısız ilerleyerek bitirecek. Son açısı Merkür ile olduğundan bu enerji akşam boyu etkili olabilir; dikkat.


Astrolozi


26 Nisan 2015 Pazar

26 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde tümüyle Aslan burcunda ilerleyecek; oldukça samimi, açık, net ve hareketli olabilmek, işlerimiz yolunda ise huzurumuzun yüzümüzden okunabilmesi ve mutluluklarımızı etrafımızdakilerle paylaşma yoluna gitmemiz günün ana özellikleri olacaktır. Güç göstermek ve etrafımızdakileri kumanda etmeye çalışmak, gereksiz durumlarda bile kontrolü ele almamıza neden olabilir. Olayları gereğinden daha hafife alığ panik olmadığımızda ve politik yaklaşımlar geliştirerek, kolay ve kestirmeden sonuca ulaşabiliriz. Çevremizde bizi onaylayan kişilerin varlığı kendimizi güvende hissetmemize neden olabilir.

02:55'te Ay ve Güneş arasındaki kare açı dış görünüşten bile farkedilebilecek sert bir enerjiye neden olabilir. Alınganlık her zamankinden daha fazla olabilir ve kendimizi hasta ya da mutsuz hissedebiliriz. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse aniden krize dönüşebilir; kendimizi haklı görmemiz ve hakkımızın yenildiğinde ısrar etmemiz olayları büyütebilir.

11:21'de Ay ve Güney Düğüm arasında üçgen bir açı gerçekleşecek; öğle saatlerinde eski tanıdıklarla, arkadaşlarla karşılaşmak, geçmişten söz etmek ya da geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilmek adına uygun bir zaman. Bu kişilerde destekler bulabilir ya da beraber keyifli vakit geçirebiliriz.

18:03'de Ay ve Jüpiter kavuşumu netlik kazanacak; her şeyin yolunda olduğunu düşünmek, endişe ve korkulardan uzaklaşmak, kendimize güvenmek, başkalarına ve kendimize daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmamak, mücadele etmekten uzak durmak mümkün. Bu saatlerde insanlarla olan ilişkimiz sorunsuz olacaktır; kolaylıkla duygu alış verişleri yapabiliriz. Akıl ve mantık yerine, sezgilere ve hislere daha fazla önem verebiliriz.


Astrolozi


25 Nisan 2015 Cumartesi

26 Nisan - 2 Mayıs 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da komşularınızla değişik aktiviteler organize etmek, kendinizi iletişim yoluyla yaratıcı ve alışılmışın dışında bir tarzda ifade etmek, değişik eğitim yolları ile ilgilenmek, teknolojik aletlere ilginizin artması gibi dürtüler öne çıkabilir. Maddi konularda enerjik uğraş gerektirecek çalışmalar içinde olabilirsiniz. Hafta ortası ise yakın ilişkilerinizde kimlik problemi yaşamanız, enerjinizi bu kişiler için boşa harcadığınızı düşünmeniz olası. Bazı yakın çevre ilişkileriniz için kritik bir iki gün geçirebilir ve bu konularda hataları tesbit etmede de sorun yaşayabilirsiniz; gizli düşmanlıklar veya dedikodular canınızı sıkabilir. Bazı iletişim problemleri, eğitim, ticari ya da ulaşımla ilgili sorunlar daha fazla göünüze batabilir. Parasal kazanımlarınızla ilgili olarak hafta ortası yaratıcılığınızı kullanmak veya sanatsal becerilerinizi konuşturmak adına uygun enerjiler mevcut; beklenmedik ufak fırsatlar karşınıza çıkabilir. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında ise geri harekette olacak. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile iletişim trafiğinizde artış görülebileceği gibi, ticaret, eğitim, kısa seyahatler, ulaşım, nakliye ya da yayıncılık konularında kararlar, görüşmeler, toplantılar söz konusu olabilir..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı beklenmedik gelir fırsatları oluşabileceği gibi, yaratıcılık gerektiren konularda çalışanlar adına kazanç söz konusu olabilir; ancak acelecilik sonradan sorun yaratabilir. Yoğun geçebilecek hafta başında arkadaş çevrenizden rahatlıkla destek görebilirsiniz, dostlarınızı sakinleşmeniz gereken durumlarda dinlemenizi öneririm. Belki de siz, arkadaşlarınıza cesaret verici yardımlarda bulunabilirsiniz. Hafta ortası dostlarınızla aranızda olan bazı problemler gözünüze daha fazla batabilir veya enerjinizi onlar için boşa harcıyormuş gibi düşünebilirsiniz. Bazıları ile aranızda maddi sorunlar çıkabilir. Aşırı hayalperestlik ve merhamet duyguları sizi suistimallere açık bir hale getirebilir; dikkatli olmakta fayda var. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında ise geri harekette olacak. Bu süreçte maddi konularda iletişim trafiğinizde artış görülebileceği gibi, gelirinizle ilgili eğitim seyahat programları gündeme gelebilir; ticari konular hareketlenebilir. Bazı kararlar, toplantılar, anlaşmalar, hatta başvurular söz konusu olabilir...

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı sosyal çevrenizdeki yeni gelişecek arkadaşlıklar, eğlenme arzunuz ya da kazanımlarınızla ilgili yeni idealleriniz, hayalleriniz sizi meşgul edebilir. Aşırı merhamet ya da iyimserlik göstermeniz kendinizi aldatmanıza neden olabilir. Kariyerinizde ve özellikle otorite figürleri ile ilişkinizde enerjinizi boşa harcadığınızı düşünmek, bu kişilerle ilişkilerinizdeki problemlerdeki hataları tesbit etmekte zorlanmak mümkün. Ümitsizliğe kapılmayın, daha gerçekçi olun; hatalarınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran tarihleri arasında ise geri harekette olacak. Bu süreçte iletişim trafiğinizde, kararlarınızda, seyahatlerinizde, eğitim ve aktivitelerinizde yoğunlaşma görülebilir. Bu dönemde önemli kararlar almak durumunda kalabilir, olaylara mantık çerçevesinden bakmak isteyebilirsiniz..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkinizde onay alma ihtiyacı, değişim yaratma arzunuz, ya da arkadaş çevrenizin görüşlerinden etkilenmeniz özellikle hafta arası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama ve seyahat konularında kontrolünüz dışında gelişebilecek aksiliklerin sizi daha çok rahatsız etmesine neden olabilir. Enerjinizi boşa harcadığınızı düşünerek, hatalarınızı tesbit etmekte zorlanabilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi yaklaşmak, daha net tesbitlere neden olabilir. Bu şekilde geçiştirilmiş konuları bile çözüme ulaştırabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte yanlız çalışmak, araştırma gerektiren konulara ağırlık vermek, psikolojik, ezoterik, okültik başlıklara yönelmek mümkün. Sanatsal alanda yoğunlaşabilir ve yazılı eserler ortaya koyabilirsiniz. Bu süreçte zihniniz aktif çalışacağından uykusuzluk sizi rahatsız edebilir; kronik rahatsızlıklar uyanabilir. Mümkün olduğu kadar gizlilik gerektiren konulardan ve dedikodudan uzak durmanızda fayda var..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı dost çevrenizin etkisiyle yurt dışı, eğitim, medya, internet, seyahat, din ya da felsefe konularında ani değişim yaratma arzunuz, ileriye dönük hedefleriniz ve bunlarla ilgili maddi destek bulma arzunuz, araştırmalarınız belki çevrenizden borç ya da kredi talebinde bulunmanız hafta arası masraflarınızın artmasına hatta enerjinizi boşa harcadığınızı düşünmenize neden olabilir. Aşırı hayalcilik, harcamaların artmasına neden olabilir. Daha gerçekçi olmaya ve her söylenene inanmamaya özen gösterin. Bu alanda hatalarınızı görmekte zorlanabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte arkadaş çevrenizle olan iletişim trafiğinizde artış görülebilir, beraber kısa seyahatler, eğitim programları gündeme gelebilir. Fikirleriniz, düşünceleriniz arkadaşlarınız için önem arzedebilir. Keyifli ve hızlı gelişebilecek olaylar yaşayabilirsiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkinizde onaylanma belki de ödüllendirilme beklentilerinizin yükselmesi, kredi, borç, burs prim gibi başvurularınızla ilgili kabul edilme isteğiniz, ortaklaşa işlerinizde ve ikili ilişkilerinizde ileriye dönük hayalleriniz, bu konulardaki ısrarlarınız hafta ortası özellikle ikili ilişkilerinizde sorun çıkmasına neden olabilir. Boşa enerji harcadığınızı düşünebilir ve hatalarınızı farketmeyebilirsiniz; ilişkilerinizde kimlik problemi yaşamanız mümkün. Hayalperest düşüncelerden uzaklaşığ daha gerçekçi olmaya özen gösterin. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte kariyerinizle ilgili konularda ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde iletişim trafiğinizde artış görülebilir; toplantılar, başvurular, imzalar, eğitim ya da seyahat programları oluşabilir. Kariyerinizde hızlı gelişebilecek olaylar yaşayabilirsiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ortağınızla ya da eşinizle alacağınız ani seyahat, eğitim kararları, yurt dışı bağlantılar, ileriye dönük planlarınızda değişim yaratma arzunuz ve aynı zamanda günlük işlerinizdeki yoğunluk, belki sağlık problemleri, bazı banka, vergi, sigorta işlemleri, hafta ortası çalışma hayatınızda aksiliklere neden olabilir. Aşırı iyimserlik ve hayalperest davranışlar, günlük hayatınızda aksiliklere neden olabilir. Enerjinizi boşa harcadığınızı düşünebilirsiniz. Sağlığınıza hafta arası özen gösterin. Yardımcılarınız, müşterilerinizle ilişkilerinizde hatalarınızı görmekte zorlanabilirsiniz; gerçekçi bakış açılarından uzaklaşmayın. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, internet, medya, din ve felsefe konularında iletişim trafiğinizde artış görülebilir. Bu başlıklarda kararlar almak, görüşmeleri toplantılar organize etmek hatta belki imzalar atmak gündeme gelebilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı çalışma hayatınızda yürüttüğünüz projelerde onaylanma arzunuz, ek gelir elde edebilme, hızlı değişim yaratma arzunuz, yeni müşterilerden, yardımcılarınızdan beklentileriniz yüksek olabilir. Yaratıcılığınızı ortak işlerde göstermek adına uğraşlar içinde olabilirsiniz, yetenekleriniz ya da spekülatif girişimleriniz için fikir danışabilirsiniz. Ancak aşırı hayalperestlik bu alanda harcamalarınızın artmasına neden olacaktır. Gerçekçi olmaya ve hızlı karar almamaya özen gösterin. Çocuğunuz ya da sevgilinizle ilişkilerinizde ısrarcılık, inatlaşma görülebilir ve boşa enerji harcadığınızı düşünebilirsiniz. Hatalarınızı görmekte zorlanacaksınız. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka veya miras konularında iletişim trafiğinizde artış, kararlarınızda, toplantılarınızda hatta belki imzalarda hızlanma görülebilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı bazı ilişkilerde hızlı alınacak kararlar, riskli olabilecek anlaşmalar ve bunun yanında ev, aile veya gayrimenkul ile ilgili detaylar, günlük işler ya da müşterileriniz, kiracılarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta ortası özellikle gayrimenkul ya da ailenizle ilgili olarak bazı anlaşmalarda boşa enerji harcadığınızı düşünebilirsiniz. Gerçekleri görmemekte direnmek, aşırı hayalperest olmak, hatalarınızı görmemenize neden olabilir. İkili ilişkilerinizde kimlik ve güven problemi yaşayabilirsiniz. Bu problemlerde tavsiye almaya ve objektif olmaya özen gösterin. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma ya da danışmanlık konularında iletişim trafiğinizde artış görülebilir; toplantılar, kısa seyahatler, eğitim programları organize edilebilir, kontratlar, anlaşmalar imzalanabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı ev, aile ya da gayrimenkul ile ilgili hızlı gelişmeler ve bunlarla ilgili günlük işlerin yoğunluğunu, aile büyüklerinizin sağlık konuları, yaratıcılığınızı iletişimde, yayıncılık işlerinde kullanma dürtünüz, çocuğunuzun eğitim konuları ya da sevgilinizle bir seyahat organizasyona gündeme gelebilecek konular. Hafta ortası günlük çalışma hayatınızda veya yardımcılarınız, müşterilerinizle ilişkilerinizde boşa enerji harcadığınızı düşünebilir, hatalarınızı görmekte problem yaşayabilirsiniz. Belki de detaylar sizi fazlaca yormuş olabilir; bu sağlık sorunlarına da hafta içi neden olabilir. Aşırı hayalperest olmak ana resmi, detaylar yüzünden kaçırmanıza neden olabilir; gerçekçi olmaya özen gösterin. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte çalışma hayatınızda, yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız ya da müşterileriniz veya kiracılarınızla iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Check up yaptırmak için de oldukça uygun bir dönem. Günlük hayatta kararlarınız, toplantılarınız, görüşmeleriniz hatta bazı başvurular ve imzalar çokça gündeme gelebilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başında lüks teknoloji merakınız, eğlence düşkünlüğünüz, çocuğunuz ya da sevgilinizle seyahat ya da eğitim organisazyonları, ev, gayrimenkul konularından gelir şansı gündeme gelebilecek konular. Hafta ortası ise riskli girişimler nedeniyle maddi zarara uğrayabilirsiniz. Bazı yatırımlarda belki alış verişlerde boşa enerji ve para harcadığınızı düşünebilir, pişman olabilirsiniz. Aşırı hayalci davranmak, duygusal davranışlar sizi zarara sokabilir. Gerçekçi olmaya özen gösterin. Aşk ilişkinizde kimlik problemi yaşayabilirsiniz; hatalarınızı farketmekte sorun yaşayabilirsiniz. Cuma günü Merkür 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkinizde, yetenekleriniz, hobileriniz ya da yaratıcılığınızla ilgili konularda iletişim trafiğinde artış görülecektir. Bu konularda kısa geziler, sanatsal akiviteler, eğitim programları, kararlar, toplantılar, görüşmeler çokça gündeme gelebilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı ev, aile, gayrimenkul konularından ani kazançlar elde edebilir, eviniz, aileniz ile ilgili alışverişler yapabilirsiniz; evinizi ve bulunduğunuz ortamı canlandırmak için harcama yapabilirsiniz. Yakın çevrenize yardım etmek için enerji harcayabilir, duygularınızı rahatlıkla iletişim tarzınıza aktarabilirsiniz. Kısa geziler, eğitim programları hafta başı gündeme gelebilir. Hafta ortası aile ilişkilerinizde kimlik problemleri yaşayabilirsiniz; hatta eviniz için boşa enerji harcadığınızı bile düşünebilirsiniz. Aşırı duygusal ve hayalperest olmak, beklentilerinizin karşılanmamasına neden olabilir. Gerçekçi olmazsanız siz de yaptığınız hataları görmekte zorluk çekebilirsiniz. Aile içindeki kadın figürlerinde bazı hastalıklar sizi üzebilir.. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 4. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran tarihleri arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte ev, aile ve gayrimenkul konularında iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Kısa geziler, görüşmeler, gayrimenkul ile ilgili toplantılar, görüşmeler, kararlar hatta imzalar gündeme gelebilir. Aile içinde hızlı gelişmelere hazır olun.







Astrolozi

25 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay güne Yengeç burcunda açısız hareketi ile giriyor; duygusal güvenliğimiz, mutlu olmak adına kendimizi güvende hissetmemizin önemi, ev, aile, vatan, millet konularının öne çıkması günün ilk yarısının ana başlıkları olabilir. Evde birikmiş işlerle uğraşmak, belki aile üyeleri ile vakit geçirmek günün ilk aktiviteleri arasında sıralanabilir.

01:36'da kesinlik kazanacak Merkür ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim tüm gün etkili olacak görünüyor. Zihinsel aktivitelerimizin, algı yetimizin üst düzeyde çalışabileceğine işaret etmekte. Özellikle eğitim ve tıbbi konularda iyileştirici etkilere sahip olan bu transit, önsezilerimizin de gün içinde kuvvetli çalışabileceğini söylemekte; gerçek bir şifa enerjisi diyebiliriz. Yakın çevremize düşüncelerimizle yardım edebilir, hatta onlar söylemeden bile bazı problemlerini netleştirebiliriz.

16:12'de Ay boşluktaki hareketine son vererek Aslan burcuna geçiş yapacak; liderlik özelliklerimiz, sıcakkanlılığımız, kişiliğimizin gücü etrafımızdakiler tarafından açıkça farkedebilir. Günün ikinci yarısında dikkatleri üzerimize çekmek isteyebiliriz. Alacağımız her iltifat ya da övgü, kişiliğimizdeki özellikleri daha rahat ortaya koyabilmemize neden olacaktır. Kartlarımızı açık oynamak ve dürüstlük, bu transitin öne çıkacak ana özelliği.

23:08'de Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı sayesinde, duygularımızı rahatlıkla kontrol edebilir ve hayata dair daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebiliriz. Zorluklara rahat göğüs gerebilme, sabretme ve tahammü gçsterme sınırlarımız artabilir. Sorunlarımızı tek başımıza ele almak ve çzöümlerini de yalnız bulmak adına ayaklarımızın yere sağlam basacağı bir gece bizi beklemekte.


Astrolozi


24 Nisan 2015 Cuma

24 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Yengeç burcunda kalacak; duygusal ve çekingen davranışların yanı sıra ortamlardan ve diğerlerinin ruh halinden çabucak etkilenmemiz normal görünmekte. Gün içinde ailevi ve milli konular öne çıkabilir; anılardan geçmişten sıkça söz edebiliriz. Çevremizdekilere anaçlık etmek, kollamaya çalışmak da bu transitin etkilerinden.

00:22'de Ay ve Neptün üçgeni sayesinde yalnız kalmak isteyebilir, sezgilerimizi kuvvetlice çalıştırabiliriz. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek ve üretken olmak için biçilmiş kaftan. Yardımlaşma ve etrafımızdakilere merhmamet gösterme, bunun yanında niyetler, dualar adına oldukça uygun bir görünüm.

01:27'de Ay Ve Kuzey Düğüm arasındaki kare açı bizleri karamsarlığa sürükleyebilir. Hayat amaçlarımız doğrultusunda ilerleyemediğimiz, yol alamadığımız tarzında düşünceler yoğunlaşabilir; korkmayın geçici ve kısa süreli bir etki.

12:21'de öncü grupta ilerleyen Ay, halen etkin olan Pluto ve Uranüs arasındaki kareye dokunacak; önce Pluto ile karşıtlık yapıyor. Ardından 16:02'de Uranüs ile de bir kare açı gerçekleştirecek. Hızlı gelişmeler, çabuk harekete geçme isteği öne çıkabilir. Önceden hazırlıklı olduğumuz konularda önemli başlangıçlara imza atılabilir ki bunlar hayatlarımızda önem taşıyan konular olacaktır. Ancak eğer spontane gelişmeler karşısında tepkisel davranışlar içinde olursak, sonradan pişman olabileceğimiz gelişmeler de yaşanabilir. Dikkatsizlik nedeniyle oluşabilecek kazalara da dikkat edilmeli. Hareketli bir öğleden sonra bizi beklemekte. Hele ki 15:59'da Ay bir de Mars ile ılımlı bir etkileşim içinde olacağından, özgüvenimiz ve cesaretimiz de artış gösterebilir ve olayları hızlandırabilir. Dolayısıyla bu saatlerde mümkün olduğu kadar riskli, emin olmadığımız girişimlerden uzak durmakta fayda var.

20:03'de Ay ve Merkür arasındaki ılımlı görünüm sayesinde iletişim trafiği de hızlanabilir. Önemli önemsiz konular hatta dedikoduya varabilecek lafazanlıklar görülebilir. Ay'ın Uranüs ve Pluto dokunuşu ile hızlanan gündem bizim de sosyal ilişki tempomuzu arttıracak gibi.

20:50'de ise Ay'ın Chiron ile üçgeni oldukça şifalandırıcı etkiler barındırıyor; hatalarımızın, eksikliklerimizin yani yaralarımızın çözümünü görebileceğimiz bir akşam. Kararlar almak, hayat planlarımızda düzeltme yapmak, çevremizdekilere fikirlerimizle yardımcı olabilmek adına oldukça uygun. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısın bitiriyor. Dinlenmek ve eldeki birikmiş konulara yönelmek adına uygun kullanılabilir.


Astrolozi



23 Nisan 2015 Perşembe

23 Nisan 2015 - Astrolozi




Atatürk’ün 1922′de Bursa’da çocuklara seslenişi: 

Küçük hanımlar, küçük beyler.. Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa gark edecek sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz; kızlar, çocuklar!

Atatürk, 23 Nisan 1924'te ‘23 Nisan’ gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929’da Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiştir ve 23 Nisan ilk defa 1929 yılında Çocuk Bayramı olarak da kutlanmaya başlanmıştır. 1979'da, yine ilk olarak altı ülkenin katılmasıyla uluslararası boyuta taşıdığımız bu millî bayramımıza, ortalama olarak her yıl kırkın üzerinde ülkeden gelen ve Türk çocuklarının misafiri olan yabancı ülke çocukları da katılmaktadır. Dünya’da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’dir. Bir çocuğu eğitmek o ülkenin kaderini belirler! 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Ne mutlu ki aynı güne Regaip Kandili de denk geldi. İlk kandil olan Regaip Kandili'nin anlamı Başlangıç'tır. Kusurları farkedip, tövbe etme ve elde etmeye hazır olduğumuz değerler adına harekete geçme enerjisi taşır. Birlik ve beraberliğin önemini hatırlatıcı, bireysellikten çok Bütün olarak düşünmemiz gerektiğini gösterici bir gün bugün. Kardeşliğin daim olduğu, sevgilerin, yüreklerin birleştiği, dostlukların bitmediği, mutlu, umutlu ve sevgi dolu; rahmnetlerin ise dışarıda yağan yağmur gibi yağdığı daha nice kandilleri beraber yaşamak ve görmek dileği ile Kandili'nizi tebrik ederim.

Günü genel olarak 02:03'te kavuşumları netleşecek Mars ve Merkür'ün enerjileri etkileyecek; zihinsel kapasiteyi arttırıcı bir transit. Konuşmalarımızda iletişim şeklimizde zekanın gücü kolayca farkedilebilir. Pratiklik, çabukluk gerektiren işlerin üstesinden gelmek adına iyi bir görünüm. Egoyu koruma adına mücadele etmeye itici yönü bazı saçma sapan olaylara sebebiyet verebilir. Hareketlere vereceği çabukluk ufak tefek sakarlıklara neden olabilir.

07:25'te güne boşlukta giren Ay, Yengeç burcuna giriş yapıyor; günün hem milli hem de dini önemini sanki daha vurgular gibi oldukça manidar. Etrafımızdakileri korumaya, sarıp sarmalamaya, duygusal yönlerimizin daha vurgulanmasına, ev, aile, vatan, millet gibi konuların da öne çıkmasına neden olabilecek bir transit. Sezgilerimiz daha güçlü çalışabilir ve gün içinde duygusal olarak ani iniş ve çıkışlar yaşayabiliriz.

12:48'te Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde ilişkiler, grup aktiviteleri açısından olumlu etkiler altında olacağız. Duygularımızın bizi kontrol etmesine öğle saatlerinde fırsat vermeyebilir olaylara daha dingin bir şekilde konsantre olabiliriz.


Astrolozi


22 Nisan 2015 Çarşamba

22 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu İkizler burcunda hareket edecek; İkizler gülmeyi, eğlenmeyi, sohbeti sever. Bilgiye karşı merakı vardır; her şeyi öğrenmek ister; tabii biraz da daldan dala konabilir. İletişim bugün ana konumuz; eğitim, kısa seyahatler, ticari konular, ulaşım, trafik ve yazmak, konuşmak önem arz edebilir.

00:34'de Mars ve Pluto arasındaki üçgen açı tüm gün ve yarın etkisini gösterebilir; amaçlara ulaşma, kesin başarılı olma yönünde uyarıcı ve destekleyici bir transit. Tasarılarımızı, üzerinde çalıştığımız projeleri çabuk ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmemize yardımcı olacak fırsatlarla karşılaşabiliriz. Bugünlerde atacağımız kararlı adımlar belki de hayatımızın en önemli taşlarından biri olabilir. Karmaşık ve araştırma gerektiren tüm işlerde enerji ve cesaret verir. Fiziki güç de vereceğinden, sakin olmaya da dikkat edilmeli Gücümüzün ölçüsünü bilmemek karmaşa yaşayabiliriz. Bu arada bu etki altında egomuzun emir altına girmesi kolay olmaz.

00:43'te Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı görünüm, insanlarla bir arada olmaya ve dostluk bağlarımızı kuvvetlendirmeye yardım edecektir. Kısa süreli grup aktiviteleri, yardımlaşma, destek verme taraflar için mutluluk verici olacaktır. İkna gerektiren tüm konularda başarı verebilir.

08:37'de Ay ve Uranüs arasındaki olumlu diğer bir etkileşim ile sabah erken saatlerde tez canlılık, telaş garip bir heyecan hissedebiliriz. Kendimizi, bulunduğumuz ortamı ve çevremizdekileri canlandırmak, sanki her şeyi yeniden düzenlemek, değişiklik yaratmak isteyebiliriz. Enerjik bir sabah olabilir bu sabah.

13:08'de Ay ve Chiron arasındaki kare nedeniyle öğle saatlerinde biraz içe kapanmak ve karamsar duygular içinde olmak mümkün. Hayatlarımızda eksikliğini hissettiğimiz bulgular daha bir gözümüze batabilir; belki de yanlışlarımızla yüzleşebiliriz. Negatif duygulara kapılmadan bu noktaların tesbiti adına olumlu kullanılabilir. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak; dolayısıyla bu duygular altında yeni girişimlerden ziyade üzerinde hazırlanılmış işlere, yarım kalan konulara eğilmek daha doğru olacaktır.

16:26'da Merkür ve Pluto üçgeni, Mars'ın da enerjisi altında netlik kazanacak; bu görünüm de bugün ve yarın etkisini devam ettiriyor. Geniş bir algılama, özellikle gizemli ve derin konularda güçlü olacaktır. Kolay kolay tatmin olmayacağımızdan, deşmek, derinleşmek, derinleştikçe haz duymak, aradığımızı tam bulduğumuzdan emin olana kadar çabalama isteği yoğunlaşabilir Dolayısı ile bugün birilerinin bizi aldatması ya da yanlış yola çekmesi pek mümkün olmayacaktır. Başkalarını anlama, iletişim kurabilme ve bundan haz duymak, transitin etkileri arasında ve tabii bugün yapacaklarımız her ne olursa olsun sıradan ya da bayağı kesinlikle olmayacaktır.

21:40'da Venüs ve Jüpiter arasındaki ılmlı görünüm netlik kazanıyor ve günün olumlu açılarına bir tanesi daha ekleniyor; değerlendirmek ise tabii bizim seçimimiz olacaktır. Bu transitin etkisi gün boyu ve yarın da geçerli. Finansiyel açıdan olumlu gelişmeler anlamına gelebilir. Çalışma şartlarımızda, yaşam koşullarımızda iyileşme, güzel ve şanslı imkanlar yakalama, sevgi, iyilik, şefkat, anlayış ve özveri görmek, tabii göstermek ile ilgili. Sosyal yaşamımızda hareketlilik olabilir. Eğlenme, gezme, yaşama zevk katabilir. Sevme ve sevilme isteğimizde artış olabileceği gibi sorunlu ilişkilerde barışçıl rüzgarlar esebilir.


Astrolozi


21 Nisan 2015 Salı

21 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, güne Boğa burcunda boşluktaki seyahati ile giriyor olsa da 02:27'de İkizler burcuna giriş yapacak; Temel olarak iletişim ve bilgi tabii bunun yanında merak hızlı düşünüp hızlı hareket etmemize ve konulara çok çabuk adapte olmamıza neden olabilir. Aralarında hiç bir bağ olmasa da bir fikirden diğerine ya da bir düşünce biçiminden diğerine kolaylıkla atlayabiliriz. Espriler ve keskin kavrayıilar günü eğlenceli bir hale sokabilir.

07:15'te kesinleşecek Merkür ve Jüpiter arasındaki kare tüm gün etkili.. Fikirsel olarak dağınıklık verebilir; detaylar ve ayrıntılar arasında dağılan aklımız, düşünme, bilgileri aktarma, bir hedefe odaklanma ve uygulamaya geçmede zorlanabilir. Sürekli bir faaliyet içinde bulunma ancak neticesiz boş çaba göstermek mümkün. Yolculuklar, eğtğim, öğretim, kültürel, dinsel ve benzeri konulara girişmek adına pek uygun değil. Uçuk kaçık düşünceler adına boşuna zaman harcayabiliriz. Kişisel olarak da düşüncelerin abartılı olması, çevremizdekilerle iletişimimizde problemler yaratabilir; tutamayacağımız sözler vermek, bol kepçeden atmak mümkün.

08:59'da Ay ve Satürn karşıt açı içince olacaklar; kendimizi yalnız, mutsuz, sevilmiyormuş, istenmiyormuş gibi hissetmemize neden olabilecek bir görünüm. Kendimizi soğuk ve duygusuz gibi algılayabiliriz. Görüşümüz ne kadar karamsar olursa olsun, bu saatte mümkünse iş bitirici kararlar almamaya özen gösterelim, sonradan fikir değiştirebiliriz.

18:10'da Ay ve Neptün arasında oluşacak kare nedeniyle, eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar, endişeler, gerçeklerden daha önemli hale gelebilir. Akşam üzeri saatleri de önemli konularda kararlar vermek, iş girişimlerinde bulunmak adına pek uygun değil; yanlış yönlendirici etkilere sahip. Çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimizde artacağından suistimallere açık olabiliriz. Mümkünse alkol ve ilaç alımında da dikkatli olmalıyız.

19:28'te Ay'ın Kuzey Ay Düğümü'ne yapacağı üçgen açı ile gün içinde üzerimizdeki olumsuzluklar aralamamız mümkün olabilir. Daha iyimser olabilmek, ileriye dönük planlar oluşturabilmek, hayatımızla ilgili daha yapıcı projeler oluşturmak hatta belki ileride kadersel olabilecek düşünceler, tanışmalar ve bilgiler yeni gündemler yaratabilir.

22:52'de Ay ve Venüs'ün kucaklaşması sayesinde üzerimizde daha mutlu, sevecen, barışçıl enerjiler aktif hale gelebilir. Aşk ve dostluk ilişkilerinde yapıcı bir etkisi vardır. Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek, keyif yapmak tabii yemek, içmek adına harika bir saat. İstediğimiz bazı konular uğraşmadan önümüze düşebilir. İyi başlangıçlar adına oldukça olumlu.


Astrolozi


20 Nisan 2015 Pazartesi

20 Nisan 2015 - Astrolozi


Yeni haftaya Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ile başlıyoruz; kendimizi daha sabırlı, iradeli, yumuşak ve ağırbaşlı hissetmemiz mümkün. Konfora olan düşkünlüğümüz, kendimize fiziksel ve de duygusal güven oluşturmak ileriye dönük planlarımız içinde yer alabilir.

02:06'da Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı duygusallığı derin hissetmemize neden olabilir. Bunun yanında kredi, borç, bütçe hesapları, miras konuları ile ilgili kafamızı eğer bu saatlerde ayakta isek, meşgul edebiliriz. Gizemler, sırlar, ölüm ötesi yaşam ile ilgili derin konular, uykumuzu kaçırabilir, dikkat.

07:44'te Venüs'ün Kuzey Ay Düğümü'ne yapacağı üçgen açı gün boyu etkili olacaktır. Sosyal ya da özel ilişkilerimiz, maddesel değerlerimiz ile ilgili olarak ileriye dönük kararlar vermek, daha iyimser planlar yapmak adına uygun kullanılabilir. Hayatımızda önem taşıyacak kararlar alınabilir. Gün içinde tanıştığımız kişiler olursa bir kenara not edelim; yaşamlarımızda önem arz edebilirler..

09:10'da Ay ve Chiron arasındaki olumlu etkileşim sayesinde hatalarımızdan ders alabilmemiz mümkün görünüyor; hangi konularda yanlışlarımız var, hep nerelerde zorlanıyoruz, kabul etmekte zorlandığımız eksikliklerimiz nedir.. Bu başlıklarda daha objektif olabilir ve yaralarımıza pansuman yapabiliriz. Bu şifacı enerjiyi çevremizdekilere de yardım ederek kullanabiliriz. İhtiyacı olan dostlarımıza yardımı esirgemeyelim; belki de bilmeden kendimize yardım ediyor olabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve gün boyu da açısız kalacak. Son açısının etkisi gün süresince devrede olacaktır. İç göslem yapmak epey işimize yarayabilir.

12:41'de Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere Boğa burcuna yerleşecek; tüm Boğa burçlarının doğumgünlerini şimdiden kutlamak isterim. Güneş'in bu transiti sırasında sahip olduğumuz soyut değerleri, maddi nesneleri değerlendirmek isteyebiliriz. İhtiyaçlarımıza yeterince cevap verip veremediğimizi başkalarına kanıtlama isteği yoğunlaşabilir. Sahip olunan değerler; örneğin kutlamalar yapmak, partiler vermek, hediyeler almak amacıyla kullanılabilir. Bu kendimiz için gurur kaynağı olabilir ve eğlenceli saatlere işaret eder. Aslında bunun bir başka anlamı da kendi hayatımızın yanı sıra başkalarını da kontrol altında tutma isteğidir. Kendi değer sistemimizi kabul ettirmek isteyebiliriz. Tabii bu hareketler aşırıya kaçarsa, itici hale de gelebilir. Sanki değerleri yaratan biz oluruz ve bunlar herkes tarafından kabul edilmelidir, gibi gibi. Olumlu olarak; ayakları yere sağlam basan, yavaş ama pratik, zevk sahibi ve konfor düşkünü, yapıcı ve dayanıklı davranışların yanı sıra, olumsuz olarak; inatçı, aşırı sahip olmaya düşkün, hantal, risk almaktan uzak, muhafazakar, kaynaklarını keyif için çar çur edebilen ve aşırı maddi davranışlar sergileyebiliriz.


Astrolozi


19 Nisan 2015 Pazar

19 Nisan 2015 - Astrolozi


Haftanın son gününe boşlukta giren Ay, 00:31'de Boğa burcuna geçiş yapacak. Birkaç gündür hanerlerdeki patlamalar, kayıplar, Dışişlerin'de ölümler derken neyse ki öncü burç olan Koç burcundaki seyahatini Ay bitirdi. Boğa burcu ile sakinlik, sabır ve istikrar öne çıkabilir. Hayatın keyif verici yanları daha fazla dikkatimizi bugün çekebilir; maddi değerlere, sanata daha fazla önem verebiliriz.

Gün boyunca hayaller, yaratıcılık, transitlerin de etkisiyle üzerimizde etkili olacak gibi. 10:12'deki Merkür ve Meptün arasındaki ılımlı görünüm sözlerimizde, iletişim şeklimizde romantizmin ve duyguların öne çıkacağına işaret. Gizemli fikirler, güç durumları kolaylıkla çözebilime becerisi, soyut zeka, derinliği görebilme ve bildiğimizden emin olma etkisiyle, inatlaşma verebilir. Araştırma isteyen konular, kendi hayatımızda bir sondaj yapmak iyi sonuçlar verebilir.

13:29'da Venüs ve Neptün arasındaki sert kare sinsi sinsi kendimize duyduğumuz güvene gölge düşürebilir ve sosyal konularda, arkadaşlıklarda, bilhassa duygusal ilişkilerde hassas dengeleri bozabilir ve sorun yaratabilir. Hayal kırıklıkları öne çıkacaktır. Duygusal incinme, çabuk darılma, alınganlık yükselebilir Bunun yanında platonik duygular da yaratabilir ve erişemeyeceğimiz kişilere karşı ilgi duyabiliriz. Kaybetmekten korktuğumuz, kendimize güvenmediğimiz için duygularımızı açamayabiliriz.  Duygusal konularda dikkatli olmak ve olumsuz düşünmemeye çalışmak sorunları çözebilir; unutmayın bugün ve yarın etkili. Özellikle bugün 15:21'de Ay'ın da Neptün ile oluşacak ılımlı görünümüz aşırı hayalperestliğe neden olabilir; gerçekleri görmekte zorlanabiliriz. Öğleden sonra yediklerimize içtiklerimize lütfen dikkat edelim, alkol ve ilaç alımı, alerjik reaksiyonlar problem yaratabilir.

16:11'de Ay ve Merkür kavuşumu sayesinde zaten akıl ve mantık, ruh halimizin de etkisine girecek gibi görünmekte. Bunun sonucu o anki şartlara göre olumlu ya da olumsuz olabilir; bu nedenle önemli kararlar almak adına hiç uygun bir transit değildir. Ancak hislerimizi dile dökmek diğer zamanlara göre kolaylaşabilir ve içimizi anlatmak isteyebiliriz.

21:31'de Ay ve Jüpiter karesi nedeniyle süregelen problemleri aşırı kibirden ve özgüvenden dolayı küçümsememiz ve yok olduklarını farzetmemiz mümkün. Ancak bu etki geçince onlarla baş başa kalabiliriz. Kendimizi dev aynasında göreceğimizden kendimizi beğenmişlik yapmak çevremizde olumsuz etkiler yapabilir, dikkat; malum iyimserliğin bile aşırısının sorun yaratması mümkün.

23:38'de Ay, bu kez de Mars ile kavuşacak; geceyarısına doğru üzerimizde agresyon etkili olabilir. Öfkelenmemiz kolaylaşabilir ve bu öfkeyi bastırmak zor olacaktır. Vücudumuzdaki potansiyel rahatsızlıklar kendini belli edebilir ve kendimizi hasta hissedebiliriz. Plansız davranışlar aşırı cesaret sonradan pişmanlık yaratabilir. Mümkünse kendimizi zorlamamaya ve dinlenmeye özen gösterelim.


Astrolozi




18 Nisan 2015 Cumartesi

19 Nisan - 25 Nisan 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz, onlara yardım etmek zorunda kalabilirsiniz. İletişim şeklinizde, eğitim ve ticaret konularında ve trafikte konsantrasyonunuzda eksilme olabilir, dikkatli olmakta fayda var. Aşırı hayalperest olmak, gerçekleri görememek sizi yakın çevrenizde yorabilir, dedikodulara, gizli düşmanlıklara karşı önleminizi alın, suistimallere açık olacaksınız. Lüks ve pahalı alışverişler, riskli girişimler ilginizi çekebilir. Romantizm sözcüklerinizde etkili olacaktır. Çocuklarınızla ilgili eğitim konulu haberler alabilir, sevgilinizle kısa bir seyahat organize edebilirsiniz. Dış görünümler bu hafta sizi kolay etkileyebilir. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; maddi konularla ilgili size ışığını gönderecek, bu ayki ana konunuz para olacaktır. Ancak hafta içi riskli gördüğünüz hiç bir yatırıma girmeyin, harcamalarınıza dikkat edin; sonradan pişman olabileceğiniz alış verişler, yatırımlar sizi üzebilir. Önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde güç savaşları görülebilir. Önemli bir kariyer fırsatı çıkabilir. Otorite figürleri, amirleriniz ile zam görüşmeleri yapabilirsiniz, parasal destek görebilirsiniz. Seyahatler, eğitim programları, sağlık, iletişim cihazları ya da ulaşım araçları, ticaret ve yayıncılık ile ilgili harcamalar canınızı sıkabilir; bütçenizdeki dengede şaşmalar oluşabilir.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı maddi olarak suistimallere oldukça açıksınız; arkadaş çevrenizli para konularına girmeyin, sonradan pişmanlık oluşabilir. Merhamet duygusuyla hareket etmek size hafta başı pek yaramayacaktır. Hafta içi eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili olarak gelir elde edebileceğiniz fırsatlar oluşabilir; evde çalışmak, güvendiğiniz bir aile üyesinden destek bulabileceksiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; sağlığınız, ikili ilişkileriniz ile ilgili olarak size ışığını gönderecek. Aile içindeki iletişiminizde, organizasyonlarınızda yoğunluk oluşabilir; ancak egosal tartışmalardan ve ev içinde acelecilikten uzak durun, kazalara ve hastalıklara da açık bir hafta arası var önünüzde. Ailenizle ilgili olarak inatlaşma, sabırsızlık göstermeniz sizi sonradan üzebilir. Ev içindeki günlük işlerde bazı aksilikler yaşanabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahatler, pazarlama, internet gibi konularda hızlı görüşmeler, uğraşlar, önemli adımlar atma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu başlıklarda yapılacak harcamalarla uğraşmak için epey enerjiye ihtiyacınız olacak gibi. Ancak hafta içi özellikle iletişim şeklinizde agresyondan uzak durmanız, enerjinizi dengeli kullanmanız çok önemli. Hızlı, yoğun günlere hazır olun..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı kariyerinizde ve otorite figürleri ile olan ilişkinizde aşırı hayalperestlik, aşırı merhamet size zarar getirebilir, suistimallere açık olabilirsiniz. Kariyerinizde amirleriniz tarafından yanlış yönlendirilmeniz muhtemel; her duyduğunuza inanmayın, gerçekçi ve objektif olmaya özen gösterin. Kariyerinizle ilgili hatalı kararlar verebileceğinizden, konsantrasyonuzu sağlam tutun. Hafta başı estetik değişimler için kesinlikle uygun değil. Hafta içi, yakın çevrenizle iletişiminizde artış görülebilir; kısa seyahatler, eğitim programları organize etmeniz, kendinizi yazılı olarak rahat ifade edebilmeniz mümkün. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bu süreçte daha içe kapanık, yalnız kalararak çalışma, yaratıcılık gerektiren konular ve din, psikoloji, ezoterizm gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi dinlemek, bu sürede psikolojik rahatlama sağlayabilecek ruhani çalışmalar size uygun olabilir. Yakın çevrenizden, kardeşleriniz ya da komşularınızdan, iletişim yoluyla duyacağınız bazı haberler, dedikodular sizi hafta içi huzursuz edebilir. Yayıncılık, eğitim, ulaşım, ticaret alanlarında kontrolünüz dışında aksilikler yaşanabilir, bazı problemler hafta içi uykusuzluk çekmenize neden olacak gibi. İçsel öfkenizi sözcüklerinize taşımamanız önemli. Bunun yerine içsel analiz yapmak ve sorunları ince içinizde çözmek belki de sessizlik size daha iyi gelecektir. Sanat ile uğraşanlar için olumlu enerjiler mevcut, bu yoğun etkileri yaratıcılığınıza aktarabilirsiniz. Kronik rahatsızlıkların uyanması hafta içinde görülebilir; psikolojik dengesizlik bunlara neden olacaktır, sakin kalmaya özen gösterin, gizli yürütülecek her işten uzak durun. Sırlarınızla yüzleşebilirsiniz.
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, internet, pazarlama, din ve felsefe alanlarındaki işlerinizde kontrolünüz dışında gelişebilecek problemler oluşabilir; bu alanlarda hata yapmak, yanlış bilgi almak, hayallerinizle gerçeklerinizin uyuşmaması ve konsantrasyon eksiklikleri karşılaşabileceğiniz sorunlar. Gerçekçi ve objektif olmaya özen gösterin. Sanat ve yaratıcılık ile uğraşanlar için hafta içi gelir getirebilecek fırsatlar oluşabilir..Meditasyonlar, bilinçaltı çalışmaları öz güveninizi yerine getirebilir. Pazartesi Güneşi 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; içinde bulunduğunuz sosyal arkadaş grupları ile ilgili size ışığını gönderecek, bu alanda ilişkileriniz sağlamlaşabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ancak bu hafta ortasında aşırı sosyallik harcamalarınızın artmasına neden olacaktır; mümkünse dostlarınızla para konularını paylaşmayın, borç vermeyin. Bazı arkadaşlarınıza agresyonlu tartışmalar yaşamanız muhtemel, dengenizi bozmayın. Arkadaşlarınız ortak girişeceğiniz işler, ortak çalışabileceğiniz ya da evlilik düşüncesi ile tanıştırılabileceğiniz kişiler olabilir. Bazı dostlarınızın hastalık haberleri sizi üzebilir. Arkadaş çevrenizden kaza haberleri alabilirsiniz.



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı dostlarınıza göstereceğiniz barışçıl ve merhamet dolu duygular suistimallere açık; gerçekçi ve objektif olmaya özen gösterin. Aşırı hayalperest olmak yanlış kişilere güvenmenize neden olabilir. Beklediğiniz parasal destek ya da umut bağladığınız dostlarınızdan hafta başı yardım göremeyebilirsiniz; özellikle parasal konuları dost çevrenizle paylaşmamanız bu hafta başı için önemli. Ancak bunun yanında hafta içi bu etkilerde düzelme görüleceğinden dostlarınızla daha ılımlı ilişkiler içinde olabilir, onlara fikirleriniz ve hayat görüşünüz ve adil görüşlerinizle yardımcı olabilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere, 10. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bir ay boyunca size kariyer ve otorite figürleri ile ilişkiniz konularında ışığını gönderecek, bu alanda ışığınız parlayabilir. Hafta arası ise kariyer bağlantılı bazı eğitim, seyahat ya da toplantılarınızda aksilikler yaşanabilir, egosal tartışmalar oluşabilir. Özellikle görüşmelerinizde ve iletişiminizde ılımlı olmaya özen gösterin. İş başvurularınızda aksilikler yaşanabilir, gurur konusu yapacağınız konuşmalar oluşabilir. Aile büyüklerinizin sağlık konularıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Amirleriniz tarafından yürüttüğünüz projeler açısından destek ve onay alabilirsiniz. Yeni iş fırsatları oluşabilir, hızlı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ancak acele ya da kibir sizin için tusak olacaktır; dikkat edin. Kariyerinizle ilgili hızlı ve enerjik günlere hazır olun...

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı kariyerinizle ilgili konularda ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde susztimallere, aldanmaya oldukça açıksınız. Aşırı merhamet, hayalperestlik gerçekleri görmenize engel olabilir. Özellikle kadın amirlerinizle ilgililenmek durumunda kalabilirsiniz; gerçekçi ve objektif olmaya özen gösterin. İyi niyetinizin ve sırdaşlığınızın faydalarını hafta içi görebilirsiniz, beklenmedik desteğin ya da ümit kestiğiniz bir kariyer fırsatının tekrar oluştuğuna hafta içi şahit olabilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; yurt dışı ilişkiler, hukuksal, eğitimsel konular, internet-medya, yayıncılık işleriniz, seyahatlerle ilgili olarak bir ay boyunca size ışığını gönderecek, kendinizi bu alanlarda rahat ifade edebileceksiniz. Ancak hafta içi bu başlıklardaki işlerinizde, görüşmelerinizde kontrolünüz dışı aksilikler yaşayabilir, dedikodular duyabilirsiniz. Seyahatlerinizde aksilikler, internet problemleri, hukuksal aksilikler yaşanabilir, dosyalarınız kaybolabilir. Uluslararası bazı ilişkilerde kopukluklar oluşabilir. Ancak bunun yanında sevgilinizle bir seyahat organizasyonu, çocuğunuz eğitimi ve yeteneklerinizi uluslararası olarak ya da internet yardımıyla görücüye çıkarmak adına fırsatlar oluşabilir; planlarınızı hayallerle süslemek yerine ayaklarınızın yere sağlam basmasına özen gösterin.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, internet, seyahat, pazarlama alanlarında günlük detaylar, sağlık problemleri ya da yardımcılarınız nedeniyle hatalara düşme olasılığınız yüksek. Mümkün olduğu kadar detaylar arasında boğulmamaya ve ana resmi, amacınızı görmeye çalışarak hareket edin. Günlük ve çalışma hayatınızda hizmet etmeye verdiğiniz değer yüzünden, önemli hedeflerinizi uygulamakta zorluk çekebilirsiniz. Hafta içi bu zorlanmalarınızla ilgili desteği dost çevrenizden bulabileceksiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; ortaklaşa gelirler, borç, kredi, vergi, burs, prim, nafaka, miras gibi konularda bir ay boyunca size ışığını gönderecek, bu konularda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Ancak hafta arası dost çevrenizle parasal ilişkilere girmemenizde fayda var, harcamalarınızda, giderlerinizde artış görülebilir. Arkadaş çevrenizle aranızda inatlaşma, agresyon söz konusu olabilir ya da dost çevrenizden alacağınız üzücü bir haber sizi içten yaralayabilir. Kredi, borç, emeklilik gibi konularda görüşmeler, bütçe araştırmaları, toplantılar gündeme gelebilir; bu alanlardaki iletişimde, banka ilişkilerinde yoğunluk olabilir. Özellikle gayrimenkulünüz ile ilgili olarak kredi ya da borç talebiniz doğabilir. Aile üyeleri bu konularda size yardımcı olacaktır. Bütçeniz konusunda hafta arası dikkatli olmanız oldukça önemli. Bazı rahatsızlıklar nedeniyle ameliyat ihtimalleri de transitlerin etkileri arasında..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili olarak suistimallere açık etkiler görevde olacak. İlişkilerinizde ısrar, hırs, kin, hayalkırıklıkları oluşması muhtemel; sorunlara gerçekçi ve objektif yanaşmalı, sabır göstermelisiniz, kırıcı iletişimden uzak durun. Hatalı bir yatırım ya da lüks alışverişler bütçe dengesini bozabilir, hatta yanlışlıkla fazla ödeme yapabilirsiniz. Pahalı bir eşyanızı kaybedebilirsiniz dikkat. Bunun yanında bir kredi, borç, vergi, burs, prim, nafaka ya da miras ile ilgili işiniz otorite tarafından onay görebilir; gerekli yardım güvendiğiniz, değer verdiğiniz, saygı gördüğünüz kişilerden gelebilir. İşinizde amirleriniz tarafından ödüllendirilebilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar konusunda bir ay boyunca size ışığını gönderecek, bu alanlarda kendinizi net ifade edebilecek, karşınızdakilere fikir danışabileceksiniz. Bazılarınız için taşınma konusu gündeme gelebilir. Ancak hafta içi ikili ilişkiler açısından iletişimde, anlaşmalarda, imzalarda tansiyonun yükselebileceği enerjiler var. Ayrılıklar, sözleşme iptalleri, ilişkilerde kopukluklar oluşabilir. Mümkün olduğunca aşırı kibir ve egodan uzak durun. İletişimde ve harekete geçmekte duyduğunuz özgüveni, sabır ve sakinliğinizi korumada da göstermelisiniz. Yakın çevrenizden, ticaret, yayıncılık, iletişim, eğitim, seyahat konularında ortaklaşa yürütebileceğiniz projeler adıan teklifler gelebilir; sakinlikle karar verin. İletişimdeki kararlılığınız karşınızdakilerin de asabi tarzlarında size yardımcı olabilir; kontrolcülükten uzak durun..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı evini, aileniz, gayrimenkulünüz ile ilgili olarak bazı konularda suistimallere, yanlış yönlendirilmelere, hata yapmaya açıksınız. Eviniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili anlaşmalarda, sözleşmelere dikkatli olun; aşırı hayalperest davranmak gerçekleri kaçırmanıza neden olabilir; detayları görmekte zorlanabilirsiniz. Konulara kararlı ve objektif yaklaşın. Aile üyeleri iyi niyetinizden faydalanabilir, dikkat. Hafta içi yurt dışı, hukuk, eğitim, internet, seyahat ve hayat görüşünüzle ilgili olarak ikili ilişkilerinizden, ortaklarınızdan ya da eşinizden destek alabilirsiniz; bazı yurt dışı sözleşmeler, eşinizle bir seyahat ya da bir eğitim programı hafta içi organize edilebilir. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Boğa burcuna geçiş yapacak; çalışma hayatınız, müşterileriniz ya da kiracılarınız, yardımcılarınız ve iş arkadaşlarınız, evcil hayvanlarınız ve en önemlisi sağlığınızla ilgili olarak bir ay boyunca size ışığını gönderecek, bu konularda kendinizi ifade edebilme fırsatı bulacaksınız. Ancak hafta arası bazı uluslararası, hukuksal, eğitimsel işlerinizde aksilikler yaşanabilir. İşlerinizdeki yoğunluk detaylar yüzünden sizi üzebilir. Yardımcılarınız, müşterileriniz ya da kiracılarınızla agresyonlu tartışmalara girebilirsiniz. Bazı ateşli boğaz enfeksiyonlarına karşı hafta içi dikkatli olun, bazı hastalıklara açıksınız. Sağlık kontrolleri harcama gerektirebilir, doktor görüşmeleri yapılabilir. Ancak bunun yanında gelir getirebilecek yeni fırsatlarla da günlük ve çalışma hayatınızda karşılaşabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak, yeni bir proje, yeni bir müşteri şansı yakalanabilir. Günlük hayatta problemli olan ilişkilerinizde sakin ve sabırlı kalmaya özen gösterin, objektif ve adil olun..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı günlük ve çalışma hayatınızda iletişimsel hatalara, detayların kafanızı karıştırmasına ve yanlışlara açık olduğunuz etkiler kendini belli edebilir. Özellikle trafikte ve çalışma ortamında suistimaller açıksınız, iyi niyetiniz kötüye kullanılabilir. Bazı detayları atlamanız sorun yaratabilir, konsantrasyon eksiklikleri görülebilir. Yakın çevrenizde bazı kişilerin sağlık problemleri ile uğraşabilirsiniz. Aşırı hayalci olmak hafta başına hiç uymayacağından gerçeklerden uzaklaşmayın; özellikle çalışma hayatında kadın figürlerine karşı dikkat. Bunun yanında hafta arası işinizle ilgili maddi destek, kredi, borç ya da vergi işlerinizin yolunda gitmesi, bazı projeleriniz sayesinde ödüllendirilmeniz muhtemel. Sağlık açısından da iyi haberleri hafta içi alabilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; aşk hayatınız, çocuklarla ilişkileriniz, yaratıcılığınız, yetenekleriniz, spekülatif girişimleriniz ve hayattan keyif almanız konusunda size ışığını bir ay boyunca gönderecek, kendinizi yaratıcılığınızla ifade edebilme şansı bulacaksınız. Sadece hafta içi bu konularda ısrarcılık, inatlaşma, kin veya hırslanma gibi negatif etkiler görülebilir. Sevgiliniz, çocuğunuz ya da lüks, eğlence merakı banka ekstrelerinin artmasına neden olabilir, dikkat edin. Spekülatif girişimler zarar getirebilir. Çocuğunuzla ve sevgilinizle iletişiminizde agresyon yükselebilir; gücünüzü ispat etmeye çalışabilirsiniz. Acelecilik ve sabırsızlık zarar getirecektir. Ancak önceden hazırlandığınız başlangıçlar yapılabilir; kavgacı ve kırıcı sözlerden uzak durun..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başında sevgiliniz, çocuğunuz, lüks ve eğlence merakı harcamalarınızla ilgili sizi yanıltabilir; yanlış ödemeler, sonradan pişman olunacak harcamalar oluşabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak elde ettiğiniz gelirde aldanmalar, iptaller oluşabilir. Spekülatif girişimlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Hafta arası çocuklarınız ya da sevgilinizle ilişkiniz konusunda tavsiyeler alabilir, yeteneklerinizi ortak çalışmalarda sergileyebilirsiniz. Bazı aşk ilişkilerinde evlilik kararları oluşabilir. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; ev, aile, gayrimenkul ve duygusal olarak kendinizi güvende hissetmenizle ilgili olarak bir ay boyunca size ışığını gönderecek ve bu konularda kendinizi rahat ifade edebilme şansı bulacaksınız. Ancak hafta arası ev ve aile içinde agresyonun yükselebileceği tartışmalar yaşanabilir, ortak karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bazı ortaklıklarda, evlilik ilişkilerinde duygusal olarak kopuşlar oluşabilir. Ev veya gayrimenkulünüzle ilgili sözleşmelerde, anlaşmalarda iptaller oluşabilir. Eviniz ile ilgili harcamalarınız artabilir, tamiratlar para harcatabilir. Hane içinde hızlı gelişecek olaylar, bazı gerçeklerin açığa çıkması, üzeri kapatılmış konuların konuşulması sizi duygusal olarak rahatlatacaktır; psikolojik olarak kuvvetleneceksiniz. Evinizdeki iletişim cihazlarınızda hafta içi arızalar görülebilir. Aile içindeki problemlerinizde kırıcı ve inatçı iletişim tarzından uzak durun.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı ev, aile ilişkileri, gayrimenkul konuları ile ilgili olarak hataya düşmenize, yanılmaya neden olabilecek etkiler mevcut. Bu başlıklarda aşırı merhamet ya da iyimserlik, gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Ruhsal olarak yorulabilirsiniz. Aşırı hayalci davranmak, hatalara neden olabilir; gerçekçi ve objektif olun. Ebeveyn bakımı hafta başı sizi yorabilir. Bunun yanında hafta içi eviniz ve gayrimenkulünüzle ilgili olarak günlük işlerinizi kolaylıkla çözebileceksiniz; iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız size destek olabilir. Ebeveyninizin rahatsızlıkları ile ilgili olumlu haberleri de alabilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere, 3. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz, iletişim, seyahat, eğitim, ticaret, ulaşım ve yayıncılık konularında bir ay boyunca size ışığını gönderecek, bu alanlarda kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Ancak hafta içi özellikle yakın çevrenizle ilgili olarak hastalık haberleri alabilir, eğitim, ulaşım, ticaret, seyahat başlıklarında aksilik yaşayabilir, trafikte problemlerle ve arızalarla karşılaşabilirsiniz. Müşterilerinizle, iş arkadaşlarınızlai kiracılarınızla tartışmalara girebilirsiniz. Çalışma ortamınızda aksilikler yaşanabilir, araba ya da telefon arızaları harcama gerektirebilir. Kardeşleriniz ya da komşularınızla aranızda kırıcı olabilecek sözler sarfedilebilir; sabırlı ve objektif olmaya özen gösterin. Bunun yanında bu sorunlarla ilgili olarak arkadaş çevrenizden destek alabilirsiniz; belki bir kısa seyahat, bir eğitim programı moralinizi yerine getirebilir. Dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir..







Astrolozi