29 Eylül 2013 Pazar

29 Eylül - 5 Ekim 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi






 Koç ve Yükselen Koç
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisi ile başlıyoruz; bu bazı maddi kaygılar hissettirmiş olabilir. Hafta ortasında ikili ilişkilerde otorite figürleri ile kariyer veya aile konularında tartışmalar, sertleşmeler yaşayabilirsiniz. Bazı olaylar sizi değişime zorlayabilir. Ancak bunun yanında psikolojik olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Cumartesi 7. evinizde yeni ay doğacak; ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında 15 gün içinde beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz, gelişmeler sizi şaşırtmasın..



Boğa ve Yükselen Boğa
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisiyle başlıyoruz; bu aile içinde veya eşinizle ya da ortağınızla bazı problemlere neden olmuş olabilir. Hafta ortasında çalışma arkadaşlarınızla, yardımcılarınızla ya da sağlık konularında bazı iletişimsel veya ulaşımsal aksilikler yaşayabilirsiniz. Bazı olaylar sizi değişime zorlayabilir. Ancak arkadaş çevrenizden güzel destekler alacaksınız. Cumartesi ise 6. evinizde yeni ay doğacak; bu, hafta arası yaşadığınız aksilikler ardından size 15 gün içinde beklemediğiniz güzel gelişmeler sunacaktır, sağlık konularında da bazı kontrollere ihtiyacınız olabilir..




İkizler ve Yükselen İkizler
Haftaya venüs - Mars karesi etkisiyle başlıyoruz; bu çalışma ortamınızda, ya da sağlık konularında iş arkadaşılarınız, yardımcılarınızla bazı iletişimsel aksilikler yaşamanıza neden olmuş olabilir. Hafta arası, sosyal çevrenizden bazı arkadaşlarınız ile aranızda, maddi problemler yaşanabilir, yada çocuklarınız ile ilgili bazı harcamalara girebilirsiniz. Bazı olaylar sizi değişime zorlayabilir. Ancak, kariyer yada işinizden güzel haberler kapıda, çalışma hayatınızda terfi alabilirsiniz. Cumartesi 5. evinizde yeni ay doğacak; aşk, çocuklar, yetenekler, şans konularında 15 gün boyunca beklemediğiniz gelişmelere açık olun, keyifli bir dönem sizin için. 




Yengeç ve Yükselen Yengeç
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisiyle başlıyoruz; bu eğlence, çocuklar ve aşk konusunda birtakım harcamalara ve kırgınlıklara neden olmuş olabilir, şans oyunlarında para kaybetmiş olabilirsiniz. Hafta arası ailenizle ta da otorite figürleri ile bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, kariyeriniz ile ilgili problem ortaya çıkabilir. Bazı olaylar sizi değişime zorlayabilir. Ancak  hafta başı yaşadığınız olumsuzluklar bitiyor, özellikle Çarşamba, Perşembe çocuklarınızla ya da sevdiğiniz insanla ilgili güzel haberler kapıda. Yetenekleriniz ile ilgili eğitim kararı verebilirsiniz, yazıya yeteneğiniz varsa harika eserler çıkabilir. Cumartesi 4. evinizde yeni ay doğacak; 15 gün içinde aileniz, eviniz ya da kariyeriniz ile ilgili hiç beklemediğiniz gelişmelere hazır olun..



Aslan ve Yükselen Aslan
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisiyle başlıyoruz; bu size aileniz ya da evinizle ilgili bası aksilikler yaşatmış olabilir Hafta ortası çalışma ortamınızda ya da günlük yaşamınızda, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınızla ilgili ulaşımsal veya iletişimsel problemler ortaya çıkabilir. Sağlığınıza da bu hafta dikkat edin, bir takım kontoller yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı olaylar sizi değişime zorlayabilir. Ancak aileniz siz oldukça destek olacak. Cumartesi 3. evinizde yeni ay doğacak. Kardeşleriniz, komşularınız ile 15 gün içinde beklenmedik organizasyonlara katılabilir, yeni bir iletişim cihazı ya da ulaşım aracı almaya veya bir eğitime katılmaya karar verebilirsiniz. Bilgiye olan merakınız da bu dönemde artacaktır.



Başak ve Yükselen Başak
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisiyle başlıyoruz, bu  bazı düçmanlıklara dedikodulara ya da en önemlisi içsel hesaplaşmalara neden olmuş olabilir, karamsarlık hissetmiş olabilirsiniz; bazı hayallerinizle gerçekler birbiri ile örtüşmemiştir. Hafta ortası, çocuklarınız, sevdiğiniz kişi ya da yetenekleriniz ile ilgili harcamalarınız artacaktır; bazı özelliklerinizi kullanabilmek için değişime zorlanabilirsiniz. Yakın çevreniz, bilgi dağarcığınız ve araştırmacı yanınız, bazı anlaşmalarda detayları atlamamanıza destek olacak. Ayrıca yakın çevrenizden bir evlilik haberi alabilirsiniz. Cumartesi 2. evinizde yeni ay doğacak; 15 gün süre ile maddi alanda beklenmedik gelişmelere hazır olun.. 



Terazi ve Yükselen Terazi
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisi ile başlıyoruz; bu sosyal hayatınızdla ilgili harcamalarınızın artmasına, çevrenizden bir arkadaşınızla aranıza maddi konuların girmesine neden olmuş olabilir. Hafta arası, ortağınız / eşiniz ile ev ve kariyer konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz, imza atacağınız bir konuda aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Bazı zorluklar sizi değişime zorlayabilir. Bu arada çalışıyorsanız maaşınıza zam ya da bir terfi veya bir bonus elde etmeniz mümkün. Cumartesi 1. evinizde yeni ay doğacak; hayatınızın tüm alanlarında 15 gün süre ile beklenmedik güzel değişimlere neden olabilir, bir ortaklık, evlilik ya da hukuki olaylarda gelişmeler yaşamanız da olası..   



Akrep ve Yükselen Akrep
Haftaya Venüs _ Mars karesi etkisi ile başlıyoruz; otorite figürleri ya da ailenizle ilgili bazı aksilikler yaşamanıza neden olmuş, iş hayatınızda da terslikler ortaya çıkmış olabilir. Hafta ortası çalışma ortamı, sağlık veya yardımcılarınız ile ilgili ani aksilikler oluşması mümkün. Bazı olaylar sizi değişime zorlayacaktır. Ancak çocuklarınız ya da sevdiğiniz kişi size oldukça destek. Sanat ile uğrşıyorsanız, yaratıcılığınızın artacağı bir dönem. Şans, eğlence ve aşk ibresinin sizden yana olacağı bir hafta var önünüzde. Cumartesi 12. evinizde yeni ay doğacak; önümüzdeki 15 gün içsel dengenizi kurmaya çalışabilir, günlük hayatınız ve sağlığınızla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.. 




Yay ve Yükselen Yay
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisiyle başlıyoruz; yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, seyahat alanlarında aksilikler yaşamış, bazı dedikodulara ya da can sıkıcı gelişmelere tanık olmuş olabilirsiniz. Hafta ortası sosyal çevreniz ve sosyal hayatınız ile ilgili beklenmedik harcamalar yapılabilir, hesabınızı iyi yapın, bir grup aktivitesine katılabilir, hayatınızda bir değişim yaratabilirsiniz. Psikolojinizin sağlam olacağı, aileniz ile ilgili güzel sağlık ve kariyer haberleri kapıda; evinizde olamktan keyif alacaksınız. Cumartesi 11. evinizde yeni ay doğacak; 15 gün süre içinde arkadaşlarınızla beraber beklenmedik organizasyonlar karşınıza çıkabilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz..



Oğlak ve Yükselen Oğlak
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisi il başlıyoruz; sozyal çevrenizden beklediğiniz desteğin gelmemesi, bir arkaşınızın beklenmedik borç isteği canınızı sıkmış olabilir. Hafta arası eviniz ve kariyeriniz arasındaki dengelerde problemler oluşabilir Bazı olaylar sizi değişime zorlayabilir. Ancak arkadaşlarınız ile yurtdışı, eğitim, seyahat ya da medya konularında işbirliği yapabilir, yakın akrabalarınız ile ilgili sosyal çevre desteği bulabilirsiniz. Cumartesi 10. evinizde yeni ay doğacak; 15 gün içinde kariyeriniz ile ilgili beklenmedik gelişmelere hazır olun.. 




Kova ve Yükselen Kova
 Haftaya Venüs - Mars karesi etkisi ile başlıyoruz; ikili ilişkilerde, ortağınız ya da eşiniz ile aileniz ya da kariyeriniz konularında problem yaşamış olabilirsiniz. Hafta arası yurt dışı, hukuk, medya, internet, eğitim ya da seyahat ile ilgili aksiliklere hazırlıklı olun., canınız sıkılabilir. Bazı olaylar sizi değişime zorlayabilir. Ancak çalışıyorsanız maddi olarak kazancınız artabilir ya da bir imzadan kazanç elde edebilirsiniz. Cumartesi 9. evinizde yeni ay doğacak; hafta ortası aksilikler  yaşadığınız olaylarda 15 gün içinde beklenmedik iletişimsel, enerjileri dengeleyici gelişmelere hazırlıklı olun..



Balık ve Yükselen Balık
Haftaya Venüs - Mars karesi etkisiyle başlıyoruz; çalışma ortamınızda ya da sağlık konularında bazı iletişimsel ve ulaşımsal aksilikler yaşamış olabilirsiniz. Hafta arası sosyal çevrenizden bazı arkadaşlarınız ile aranıza maddi sorunlar girebilir, borç, kredi konuları problem yaratabilir. Bazı olaylar sizi değişime zorlayacaktır. Yurtdışı, hukuk, medya, internet, eğitim, seyahat alanlarında ise güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Cumartesi 8. evinizde yeni ay doğacak; hiç beklemediğiniz bir maddi destek kapıda, sigorta veya vergi işleriniz ise yolunda, 15 gün süre ile bilinmeyene merakınız artacağı gibi araştırma konularına da ağırlık verebilirsiniz.. 

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder