8 Nisan 2014 Salı

8 Nisan 2014 - Astrolozi


Haftanın ikinci gününe, Ay'ın boşluktaki harekete ile giriyoruz. Başlangıçların yeni girişimlerin, Ay'ın açısız olduğu zamanlarda netlik kazanamayacağını daha önce söylemiştik. O nedenle; günün ilk yarısı mümkün olduğunca, elimizde düzenlemeyi bekleyen işleri bitirmeye, halletmeye bakalım.. 12:50'de ise Ay, Aslan burcuna geçecek; hislerimizi saklamadığımız, oldukları gibi ortaya koymak isteyeceğimiz, gerçekten ne isek, onu öne süreceğimiz saatler başlamakta. Sevdiklerimize her zamankinden daha derin duygular hissetmek; ancak bir yandan da onları kontrolümüz altına almak istememiz mümkün. Koruma, himaya etme, birilerine bakma dürtümüz artabilir.

15:55'te Ay'ın Merkür ile güzel bir üçgeni gerçekleşecek; duygularla mantık arasındaki dengeye işaret eden bu etji, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olmaya kolaylık verecektir. Aile ve geçmişle ilgili konular kolaylıkla gündeme gelebilir. Duyguları, düşünceleri, sözlere, iletişime taşıyabilmek zevk verecektir. Dolayısıyla iletişim ve haberleşme hareketlenebilir. Haber ve bilgi alma isteğimizdeki artış, görüşmelerimiz ve bazı anlaşmalar için olumlu etkiler verebilir.

Bu etkiler akşama kadar devam edecek; sadece geceyarısının hemen ardından 00:03'te kesinleşecek olan Güneş ve Mars arasındaki karşıtlık tüm güm etkili olabilir.. Sert gökyüzü hareketlerinin etkisi altında olduğumuzu hepimiz artık biliyoruz. Gökyüzü, Nisan ayı ortalarında kesinleşecek Büyük Kare'ye hazırlanıyor; Güneş ve Mars da başrollerden nasiplerini alıyorlar.. Dolayısı ile artık bu sert etkileri hissetmeye başlıyoruz. Bu karşıtlık çeşitli çalışmalar açısından kritik bir zamana işaret ediyor. Bu zamanda, yapmak istediğimiz veya ulaşmayı düşündüğümüz hedeflerin tam farkında olmak çok önemli. Aksi halde iki ateş enerjisinin bilinçsiz etkisi rahatsız edici olacaktır. İnsanlarla zıtlaşmak, iddialaşmak gibi tutumlara girebilir ve agresif hareketler sergileyerek tartışmalar, mücadeleler tecrübe edtmek kolay olacaktır. Hatta bazen bizler istemesek de, mücadeleci kişileri kendimize çekebilir ve olayların orta yerinde kalabiliriz. Egomız başrolde olacaktır ve ona ters gelen şeylere sinirlenmemize yol açar. Benim tavsiyem, sinirlendiğinizde, dönüp kendinize bakın ve neden sinirlendiğinizi analiz etmeye çalışın. Göreceksiniz ki, bazı durumlar gösünüzde önemini kaybedecek ve rahatlayacaksınız. Bu yüksek enerjileri içinize atmadan uygun bir şekilde harcamaya bakın. Aksi halde kaza veya hastalık gibi tatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder