5 Ağustos 2014 Salı

5 Ağustos 2014 - Astrolozi


Yepyeni bir güne Ay'ın Akrep burcunda böşlukta ilerlemesi ile giriyoruz. Sert bir iki gün arkamızda kalsa da, Ay'ın boşlukta olduğu saatlerde yeni girişimler başlangıçlar pek tavsiye edilmez.. Ay açısız ya; başlangıçların da devamının netlikten uzak olacağı düşünülür.. Elde biriken işleri toparlamak ve sanki masamızın üzerinde bahar temizliği yaparcasına, kıyı köşe bir kenara sonra halledilmek üzere atılmış, elimizi atmaya yorulduğumuz işler adına uygun bir gün yarısı olabilir bu sabah saatleri..

13:18'de Ay, Yay burcuna geçmekte.. Daha dışa dönük, özgürlüğümüze düşkün, daha iyimser bakış açılarının hakim olacağı saatler başlıyor. Hayata olumlu pencereden bakmak, mücadelelerimiz ne kadar uzun sürerse sürsün, işlerin sonunda yoluna gireceğine inanmamıza neden olacaktır. Etrafımızdaki problemlerden uzaklaşmak, gezip tozmak, yeni insanlar, farklı kültürler tanımak, doğaya düşkünlük ve doğrudan hiçbir imaya ihtiyaç duymadan tepkilerimizi göstermek tam da bugüne uygun davranışlar..

19:11'de Satürn ve Chiron arasındaki harika üçgen; hele ki su burçlarında, içimizde bazı problemleri çözmemize yarayabilir. Sevgi, inanç ve bazı kabullenişler, geleceğe daha güvenle bakmamıza neden olacaktır. Bu enerji altında sorumluluklarımızın altına elimizi sokmamız, bir çok konunun kendiliğinden su gibi çözülmesine neden olabilir.

19:22'de Venüs ve Ay Düğümleri arasında sert bir kare oluşmakta.. İlişkiler açısından oldukça zorlayıcı enerjiler görev başında diyebiliriz... Düğümler, gezegen olmadıklarından, net olarak hissedilemese de, bu görünüm kadersel olarak bazı lişkilerimizi ki bu aşk ya da arkadaşlık da olabilir, ciddi bir sınavdan geçirecektir. Yengeç burcundaki Venüs'ün ilişkilerdeki duygusal güvenlik arayışı, maalesef teste tabi olacak gibi. Ay Düğümlerinin bulunduğu aks sebebi ile olaylara "ben" değil, "biz" çerçevesinden bakmak, birçok sorunu kendiliğinden çözebilir. Acele ve bireysel kararlardan kaçmak, kötü anılardan bizi koruyacaktır.

21:16'da Ay ve Jüpiter arasındaki harika üçgen sayesinde akşam saatlerindeki huzura işaret sanki.. Çevremizdekilerde destekleşim, duygusal ve fiziksel cömertlik görülebilir. Hayatın farklı yönlerine eğilebilir, din, felsefe konularında bilgi arayışına girebiliriz. Bedensel ve duygusal tecrübeler, farklı kültürler, adalet, eğitim, medya alanlarında araştırmalar adına güzel bir akşam; unutmayın ikna kabiliyetimiz de oldukça yüksek olabilir..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder