12 Ocak 2015 Pazartesi

12 Ocak 2014 - Astrolozi


Ay haftaya Terazi burcunda ilerlerken giriyor; dengenin, adaletin, politik davranışların önemini vurgular gibi bizlere.. Terazi burcu geçişi sert dokunuşlara sahne olacak demiştik dün.. Hafta içi iki kötücül gezegenin de birbirlerine kare yapacağını düşünürsek, Terazi burcunun ifade etmeye çalıştığı özelliklerin önemini anlayabiliriz.

10:59'da Ay önce Merkür ile ardından da 12:11'de Venüs ile haftanın ilk güzel üçgenlerini yapacak. Bu demek oluyor ki öğle saatleri oldukça pozitif etkili geçebilir. İletişim ve ilişki trafiğimizde artış gözlemlenebilir. Duygularımızı rahatlıkla ifadelerimize katabiliriz. Problemli ilişkiler açısından da olumlu etkilerin yükselebileceği bir gün ortası olacaktır. Kazanç açısından da fırsatları değerlendirebilir, şartları iyileştirebiliriz.

12:20'de Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere Balık burcuna geçiyor; zor bir döneme işaret edebilir bu transit. Hoş görüye, öz güvene, esnekliğe sahip olmayıp, belli kalıplar içinde yaşayan kişiler açısından hüsran ifade edebilir. Bastırılmış duygular, geçmiş yıllardan gelen halledilmemiş sorunlar, kızgınlıklar yeniden açılmaya başlar. Bilinçaltı hızlı çalışır ama rahatsız ederek, kendi kendimizle savaş başlatarak. Kendimizi başarısız ve geri planda kalmış gibi hissedebiliriz. Çalışmak, konsantre olabilmek zorlaşabilir. Bu agresyonu da arttırabileceğinden içteki duyguların ifadesi huzursuz olabilir. Kendimizi daha alıngan, her şeyden çabuk nem kapan, üzülmeye hazır, istemediğimiz halde mücadeleye girişen bir halde bulabiliriz. Bu pozisyonda hırsızlık olayları ile karşılaşmak, para çalınması, bazı şeyleri kaybetmek de mümkün olabilir. Haritalarımıza bağlı olarak ise yaratıcılık gerektiren işlerde yoğun bir döneme girebiliriz. Enerjimizi dengede kullanmaya çalışabilir sanat ya da spor türü konularda rahatlıkla yorgunluk hissetmeden uğraş verebiliriz. Olumlu olarak hayal gücü ve tutkularla harekete geçen, hizmet edebilen, ruhsal, yaratıcı, idealist girişimler yapabilen, yardımsever ve kendimizi bir nedene adayabilecek davranışların yanı sıra; olumsuz olarak, karmaşa içinde, kolay pes eden, kararsız, bulanık, kendimizi kurban etmeye hazır, zayıflık ve iradesizlik getirebilen, gelgeç enerjili, enerjileri yönlendiremeyen, dış etkilere aşırı açık, güvensiz, kendimize zarar verebilecek ve izole edebilecek, psikolojik problemli, duygusal travmaları olan hareketler içine girebiliriz.

15:41'de Ay, Uranüs ile karşıtlık ve 17:17'de de Pluto ile sert bir kare yapacak. Uzun zamandır sık sık öen çıkan değişim dönüşüme zorlayan bir etki. Rahatsızlık, huzursuzluk ama bunun yanında başlangıçlar adına önemli bir güç diyebiliriz. Üzerinde düşünülmemiş, hazırlanılmamış hiç bir konu adına adım atmayın derim.  Dikkatli, dengede ve değişim yaratacak işler adına zorlansak da güzel bir etki olabilir; aksi için oldukça riskli tehlikeli be pire adına yorgan yakmaya neden olabilir. 17:33'de ise Ay ve Kuzey Düğüm karşıtlığı gerçekleşiyor; her şey pek yolunda gitmeyebilir; kadersel bazı engellerle karşılaşmamız bu etki altında mümkün olacaktır. İşler ağırlaşabilir ve aksilikler oluşabilir. Taşları tek tek dikkatlice üst üste dizmeye çalışırken, etraftan gelebilecek olumsuzluklara işaret etmekte.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder