2 Şubat 2015 Pazartesi

2 Şubat 2015 - Astrolozi


Yeni haftaya Ay boşlukta ilerlerken giriyoruz ve neredeyse günün büyük bölümünde de açısız kalacak;  ama hala Yengeç burcunda. İçimizdeki annelik, koruyuculuk, evcimenlik halen sahnede demek doğru olacaktır. Bir burcun son derecelerine geldiğimizde, artık onun işaret ettiği alanlarda da işlerimizi bitirmek üzere olduğumuzu anlayabiliriz. Hala bazı halledilmesi gereken detaylar kaldı ise, bitirebilmek adına olumlu bir enerji verecektir. Unutmamak gerek ki zaten Ay, Yengeç burcunda kendi evinde yani enerjisi oldukça güçlü..

Gün boyu etkili olacak olan Güneş ve Uranüs arasındaki ılımlı etkileşim 14:29'da kesinlik kazanıyor; birkaç gün hayatımız ilginç bir hale gelebilir. Karşılaştığımız şeyler enteresan ve aydınlatıcı, bilgi verici, ilginç tecrübeler kazanmamızı sağlayıcı olabilir. Çevremize ve dünyaya daha farklı bakabilir ve olayları daha zekice kavrayabiliriz. Yaratıcı ve hareketli aktivitelere katılmak için fırsatlar doğabilir. Bizleri kısıtlayan her ne varsa, uzaklaşmak isteyebilir, insanların beklentilerine göre yaşamaktansa kendimize özgü davranmak isteyebiliriz. Kendimizde ve çevremizde değişiklikler yapmak adına çok uygun; zira yaratıcılığımız zirvede olabilir. Hayatlarımızda hiç beklemediğimiz bir anda hatta hiç düşünmediğimiz bir şekilde egzantrik bir figür ortaya çıkabilir.

19:40'ta Ay'ın Aslan burcuna geçişi ile daha dışa dönük enerjiler aktif olacaktır; çevremizdekilerden onay olma dürtüsü gururumuzu yoğunlaştırabilir. Bizimle ilgisi olsun olmasın bazı olayları kontrol etmeye çalışma, yeteneklerimiz, yaratıcılığımızı yüreklikle ortaya koyma eleştirilere tahammül gösterememe, özellikler arasında sayılabilir.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder