29 Haziran 2015 Pazartesi

29 Haziran 2013 - Astrolozi


Ay haftaya Akrep burcuna giriyor; yoğun duygusallık, gördüklerimizin arkasındakileri merak etme ve araştırma, düşüncelerimizi paylaşmaktan çok biraz kendimize saklama eğilimi sabah erken saatlere kadar etkili olabilir. 04:50'de Ay'ın Satürn ile kavuşumu, bu saatte ayakta olanlarımız için yalnızlık duygusunun biraz depresyona kaymasına neden olabilir. Karamsarlık ağır basabileceğinden hayatın olumsuz yönü ile yüzleşmemize neden olacaktır; enerjimizi düşürmemeye gayret edelim.

Satürn ile kavuşumun ardından Ay, 06:21'de Yay burcuna geçene kadar açısız kalacak; Yay'a geçişi ile daha iyimser bir bakış açısı üzerimizde etkili olabilir. Yabancı kültürler, hukuk, eğitim, medya, din ve felsefe konuları gün içinde öne çıkabilir. Değişik tecrübelere ilgi duymak, farklı kültürleri araştırmak, düşünce tarzlarını araştırmak ve yardımlaşmanın, insanlarla bir arada olmanın önemini hissedebiliriz. 

09:26'da, haftasonundan beri etkili olan ve bir kaç gün daha etkisi devam ettirecek Venüs ve Uranüs arasındaki üçgen açı netlik kazanacak; her cinsten sosyal ilişkiler, mesleki konular, iş, yaratıcılık yönelerinden yenilenme, canlanma, özgür olma ve sürpriz heyecanlar açısından oldukça olumlu. Ani alevlenebilecek sürpriz bir aşkın sesini duymaya hazır olun.İlla aşk olmasa da güzelliklerle bezeli zamanların habercisi bu transit. Evlilik, para, ortaklık ilişkilerinde sürprizler olması, sanatsal akımlarda değişik tarzların ortaya çıkması, kaliteli ortak çalışmalar, iş birlikleri, karşılıklı çıkarların korunarak ilişkilere denge ve uyum getirmesi herkesi mutlu edecektir. Rutin işlere bile yeni heyecanlar dolabilir ve her zaman olduğu gibi bizlere sıradan gelmez. Sanki ilk defa yapıyormuşuz gibi hissedebiliriz kendimizi.

16:25'te ise Ay ve Düğümler arasındaki olumlu görünümler, ileride bizler için kadersel sayılabilecek eşzamanlılıklara izin verebilir. Rastladığımız bir kişi, aklımız düşen bir konu kadersel önem taşıyabilir. Akşamüstü saatlerinde detaylar dikkat etmekte fayda var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder