13 Temmuz 2015 Pazartesi

13 Temmuz 2015 - Astrolozi


Yeni hafta oldukça yüksek agresif enerjiler eşliğinde giriyoruz; hafta geneline hakim olacak etkiler bunlar. Güneş'in geçen hafta, Pluto karşıtlığı yaşamış olduğunu ve bu etkinin üzerimizde önemli bir baskı yarattığını düşünürsek, sabaha karşı 05:52'de netleşecek Güneş ve Uranüs karesinin önemini kavrayabiliriz. Hafta içi yükselen, bizleri zorlayan Pluto enerjisini, Uranüs karesiyle aktive ettirmek, şimşekler yaratmak, önemli değişimlere, dönüşümlere imza atmak mümkün; tabii pozitif yorumlamak istersek. Rahatsız edici görünümler diyebiliriz. Öfkelenmeye, sinirlenmeye müsait ortamlar hazırlayacak bu görünüm tartışmalara, ayrılıklara, anlaşmazlıklara neden olur. Kazalara yol açar ve bu kazaları yaratacak olan ise sadece biz oluruz. Önemli planlar, randevular, sözler son dakika huzur kaçırıcı bir şekilde değişime uğrayabilir. Artan özgürlük ihtiyacı kısıtlamalara isyan etmemize neden olabilir. Kazalara karşı çok ama çok dikkatli olunmalı. Bunun yanında bazı şeylerin iyi gitmediğini hissedenlerimiz için, yeni kişisel tecrübeler yaşamaya ya da etrafımızdakileri değiştirmeye çabalama adına adım attırıcı güç verecektir.

Ay tüm gün İkizler burcunda ilerleyeceğinden iletişim ve bilgi alış verişleri bugün önemli. 15:50'de Ay ve Uranüs arasındaki ılımlı görünüm, içimizde tezcanlılığı, aceleciliği daha da besleyebilir; tatlı bir huzursuzluk değişim yaratma yolunda bizi iteleyecektir. Bulunduğumuz ortamlarda ufak dokunuşlarla canlılık yaratabilir, sanki her şeyi yeniden düzenlemek ister gibi bir hal takınabiliriz.

17:34'te Ay ve Chiron arasındaki kare; yukarıda bahsettiğim dürtülerimizi olumlu kullanamazsak oluşacak içsel endişelere, yetersizlik duygularına işaret etmekte. Düşüncelerimizin geçmiş tecrübelere takılıp, kendimizi bunlarla suçlama eğilimi görülebilir. Sanki yaralarımız kanamaya başlıyor gibi rahatsızlık verici hisler verebilir. Bunu karamsarlık yerine motive edici yönde kullanmak ve farklı çözüm yollarına yönelmek en doğrusu olabilir.

22:13'te Merkür ve Neptün arasındaki üçgen açının etkisini tüm gün hissedeceğiz. Etrafımıza karşı anlayış, hassasiyet ve samimiyet veren, sezgiselliğimizi arttırabilecek bir transit. Hareketli hayal dünyası ve hissedişler bilinçaltımızı harekete geçirebileceğinden bazı olayların iç yüzünü kolay kavrama, problemleri çözebilme, soyut konuları anlayabilme gücü verecektir. Disiplin konusunda bizi zorlayabilir, bazı detayları üzerinden bir kaç kez geçmek isteyebiliriz; dağınız bir zihne işaret eder. Yazı yazmak, rol yapmak, müzük ve edebiyatla ilgilenmek, sini mistik, ruhsal objeler, psikoloji, felsefe, sanat çalışmaları adına oldukça olumlu.

22:20'de ise Ay ve Jüpiter arasında gerçekleşecek ılımlı etkileşim sayesinde akşam saatlerinde kendimizi pozitif hissedebilir ve insanlarla bir arada olmaya istek duyabiliriz. Grup aktiviteleri, yardımlaşma içeren çalışmaların faydası ise fazlasıyla görülebilir. Özellikle ikna gerektiren bir işiniz varsa bu akşamı değerlendirmeniz uygun olur.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder