14 Şubat 2016 Pazar

15 Şubat 2016 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya giriyoruz; içinde olduğumuz günlere damgasını vuran Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm bugün de gün içinde aktive olacak dokunuşlar alacak. Jüpiter de bildiğiniz gibi Kuzey Düğüm'e oldukça yakın pozisyonda. Ay'ın Boğa burcunda ilerleyişi ile geleceğe dönük hedeflerimizde istikrar isteğimiz oldukça yoğun. Daha barışçıl, daha politik, nezaketle davranmamızı öğütlemekte. Maddesel değerler ve ilişkiler Boğa geçişlerinde önem teşkil eder. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak uzun vadeli hedefler belirleyebiliriz. Ay önce 01:12'de Jüpiter ile üçgen; 02:12'de ise Mars ile bir karşıtlık gerçekleştirecek.  Ardından da 02:55'te Kuzey Düğüm ile üçgen açı içinde olacak. Bu etkileşimlerin anlamı hedeflerimizin her zamankinden daha açık, konuşmalarımızın ve davranışlarımızın daha net ve kararlı, kendimizden emin olduğumuz için de hem kendimize hem de karşımızdakilere olumlu yaklaşmamıza neden olabileceğimiz. Hem fiziksel hem sağlık ve psikolojik açıdan girişimler adına oldukça olumlu görünümler. İyimserlik yardımlaşma, ana hedeflere bağlılık, cömertlik ve kendimize inançla kalkışacağımız işler adına güçlü motivasyon bulabiliriz. Geçmişten dersler çıkararak yeni bakış açıları geliştirmek, ortak kararlara varmak bu etkiler altında oldukça önemli. 

09:46'da Ay ve Güneş arasında oluşacak kare açı duygularımızla mantığımız arasındaki dengeyi biraz sarsabilir. Biraz kapriz, biraz alınganlık maalesef ilişkiler açısından ortamları gerebilir. Olumlu yanı mücadele gerektiren konularda bize gerekli olan enerjiyi sağlamasıdır. Yükselen bu tansiyonu agresyon yerine, motive edici kullanmak en doğrusu. Yaratıcılık gerektiren konularda ani çıkışlar yapılabilir; ancak egosal davranışlara girmemek kaydıyla.

12:53'te Ay ve Venüs harika bir üçgen açı içinde olacaklar; tüm ilişkiler, estetik değerler, güzellikler açısından parıldıyan bir görünüm. Sorunlu ilişkilerde iyileşme sağlanabilir, maddesel konula rahatlıkla ele alınabilir. Davetler, organizasyonlar açısından da çok uygun. Bir negatif yanı, tembellik hissi olacaktır. Aman tembellik edecek günlerde değiliz, unutmayın. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 16:34'te İkizler burcuna geçene kadar da açısız kalacak.

İkizler burcu etkisiyle 16:34'ten sonra iletişim oldukça önem kazanabilir. Zihnimiz yeni kavramlarla oyun oynamak isteyebilir ve bilgiye olan merakımız artabilir. Bilgi alış verişleri, yeni haberler bizleri meşgul edebilir. Çevremizdekilerle olan ilişkilerimiz yoğunlaşabilir.

20:36'da Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı sayesinde İkizler burcu etkileri daha da vurgulanacak. Duygularımızı, düşüncelerimizi ifade edebilmemiz, mantık ve duygular arasında denge oluşturabilmemiz mümkün görünmekte. Yaratıcı düşünceler üretebilir, teknolojik iletişimde yoğunluk yaşayabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder