9 Ekim 2016 Pazar

9 Ekim 2016 - Astrolozi


Haftanın son gününe geldiğimizde Ay'ın Oğlak burcu seyahatini görüyoruz; daha ciddi, sabırlı ve ne istediğimizi bilir davranışlar içinde olmamız bu etki altında mümkün. Her şeyin doğru bir biçimde yapılmasını istememizden ötürü kendimizi kontrol altında tutmakta zorluk çekmeyebilir, duygularımızı işlerimize karıştırmak istemeyebiliriz. Çalışkanlık ve metanet konusunda problem yaşanmayacak bir tatil günü.

04:56'da Ay ve Pluto kavuşacak; ayakta olanlarımız için derin duygusallık etkili olaileceği gibi, bir düşünceyi kafamıza takıp üzerinde istemdışı vakit harcayabilir, obsessif davranışlar içine girebiliriz. Sezgilerimiz, empati yeteneğimiz bazı değişimler konusunda bizlere yardımcı olabilir.

07:32'de ise Ay ve Güneş karesi nedeniyle duygusal tansiyonumuz yükselebilir ki bu dışarıdan da kendisini belli edecektir. Dolayısı ile ilişkiler açısından riskli saatler denebilir. Duyguların ve bilincin savaşı gibi de adlandırabileceğimiz bu transit bazı ufak konuları bir tartışma haline sokabilir, dikkat.

13:10'da ise Ay ve Venüs arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşecek; öğle saatleri dost sohbetleri, yeme içme, keyif verici aktiviteler, organizasyonlar ve alışverişleri adına olumlu. Problemli ilişkilerde affedicilik artabilir ve düzelme sağlanabilir. Tembellik etmek, Pazar gününe yakışır bir öğle geçirmek bu etki altında hiç de zor değil.

18:09'da netleşecek Ay ve Chiron olumlu görünümü ise bazı endişelerimize, korkularımıza sohbetlerle ya da kendimizi eğiterek çözüm oluşturabileceğimizi anlatmakta. Bazı durumlar karşısında kolaylıkla olgunluk gösterebilir, anlayışlı davranabiliriz. Tecrübelerimizle ihtiyacı olanlara yardım etmek ile aslında kendi hatalarımıza dersler de çıkarabiliriz.

19:50'de Ay son açısını Uranüs ile kare olarak yapacak; ani yükselebilecek özgürlük duygusu, huzursuzluklara, telaşa neden olabilir. Şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir; istemdışı sözler sarfedebiliriz. Rutin dışı, birşeyler yapmak isteyebilir ve emir almaktan da son derece sıkılabiliriz. Bu etki altında yapılacak en doğru şey, sorunlarımıza farklı bakış açıları ile yaklaşmak ve değişik çözümler ulaştırmak, Yaratıcı zeka gerektiren aktiviteler adına da uygun bir akşam olabilir. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak. Farklı bir Pazar akşamı yaşamak, değişik dostlarla bir arada olarak güç birliği oluşturmak adına uygun bir zaman.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder