12 Haziran 2013 Çarşamba

12 Haziran 2013 - Astrolozi






"Herkes size karşıymış gibi göründüğünde, uçağın rüzgarla değil, rüzgara karşı havalandığını hatırlayın."

Henry Ford



Sabah 07:57, Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor. Egoların tavan yaptığı bu günde, sahnede olma, ön planda yer alma, yönetme arzusu var içimizde. Gururumuz da çok yoğun ayrıca. Yaratıcılığımız yüksek, açık, net, dürüstçe kendimizi olduğumuz gibi ifade etmeyi becerebilirsek, mayın tarlasına benzeyen ego ve kibir tuzaklarına düşmeyiz. Akşama doğru Ay ile Satürn arasındaki sert açı kesinleşiyor, girişimler, duygular, engellerle ve zorluklarla karşılacağı yönünde. Ateş elementi hakim güne, bu günü oldukça hareketli ve sert kılacak.

Gün boyunca, bir kaç gündür etkisini belli eden Venüs, Pluto, Uranüs sert ilişkisi, özel ve sosyal ilişkilerde ani güç çekişmelerinin, bunlardan doğacak ani stresli enerji çıkışlarının habercisi. Kıskançlık, tutku, fanatizm gibi duygular gerilim yaratabilir, ilişkilerde ani bitişler veya başlangıçlar yaşanabilir. Tartışmalarda pek barış havası yok. İlişkilerimizde yüzleşmelerle karşı karşıya kalabiliriz. Kuzey Ay Düğümü ile Merkür ve Venüs arasındaki olumlu konumdan, gidilecek yolun belli olduğunu görüyoruz; Kardeşlik..

Gökyüzünde Merkür ve Venüs, Satürn ve Neptün'le kocaman bir üçgen yapıyor, su grubunda. İdeolojilerimize sahip çıkarken Pluto'nun sert etkileriyle karşılaşıyoruz. Bu zorlu dönüşümün tek reçetesi, sevgi, empati, kardeşlik ve barıştır. Neptün de Satürn gibi retro harekette ve Mars ile kare durumunda. Geçmişte yaptığımız hataları tekrar yapma tehlikesi kapımızda, bu konuda korku duyuyoruz. Onaylanmama, sevilmeme kaygısı hissedilebilir. Ay da Aslan'da olduğundan, bu kaygıyı ego ve gurur ile beslersek, işte geçmişte yaptığımız yanlışlarımıza tekrar düşeriz. Artık kibarlığın, mütevaziliğin provası yapılmaya başlanmalı. Kafamızı önümüze koyup düşünme zamanları bu günler. Pluton retrosu da, kendimizi ameliyat masasına yatırıp, gerekli eksiklikleri tamamlama, fazlalıkları ise törpüleme olanağı veriyor bize.

5 gezegen su burçlarında, 3 tanesi de İkizler'de ve Venüs Pluto ilişkisi der ki, sözler acıtabilir, diğerlerine sevgi ve saygı duy ki, onlar da sana bu şekilde davransınlar. Kocaman bir T kare (sertlikler zorluklar) ve kocaman bir su üçgeni (sevgi, empati, şefkat)... Gökyüzü bile bize kopyayı sunuyor: Denge.. Buyrun Siz karar verin...



Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder