19 Aralık 2013 Perşembe

19 Aralık 2013 - Astrolozi




Ay'ın Yengeç'teki hareketiyle güne dünün genelinden gelen öncü Büyük Kare'nin sert etkileri eşliğinde giriyoruz. Aile, ev ve vatan, millet konularının öne çıktığı, duygusal davranışların bizi ele geçirebileceği, en önemlisi çevremizdeki tüm olumsuz gelişmelerden ortaya çıkan negatif enerjiyi sünger gibi çekebileceğimiz bir gün daha.. Gün içinde duygusal olarak çok çabuk yıkılabilir ama bir o kadar da çok çabuk toğarlanabiliriz. Dün gökyüzü etkileri epey sertti, hisseden ya da etkilenemeyenler oldu.. Ama bir şekilde sahip olduğuklarımızı en az kendimiz kadar korumaya çalışacağımız bir Jüpiter günü bugün. Umarım dünkü sert etkilerden kurtulmamız zaman almaz zira sabah 8:00 sularında bu kareden çıkan Ay bu kez de Jüpiter ile kolkola  girecek; hani şu dokunduğu yeri mercek görevi gibi büyüten, genişleten gezegen.. Zaten geri harekette kendileri; hallaç pamuğu gibi eski hesaplar dikdikleniyor. Ay ve Yengeç burcu da çok sever biliyorsunuz bu eski anıları.. Eğer dünün etkisinden kurtulabildiysek ne mutlu; olumlu enerjiler çoğalacaktır.. Ancak kurtulamayıp, debeleniyorsak, maalesef bu depresyon daha da büyüyebilir.

Tüm bunların yanı sıra Ay ve Jüpiter kavuşumunun herşeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen uzaklaşmış olmak, kendine fazlaca güvenmek, başkalarına ve kendimize karşı daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp herşeyi olumlu algılamak, mücadele etmekten uzak durabilmek gibi etkileri de mevcut. Pozitif etkileri altında isek, bu kolaylıklar sayesinde insanlarla ilişkilerin iyi olasına ve başkalarını anlamamız, onlarla güçlü duygu alışverişi yapmamıza yardım edebilir. Kısacası bu açının göstereceği etkiler biraz düne bağlı kısacası..

Hemen ardından Ay öğlene doğru Satürn ile harika bir üçgen oluşturacak.. Sanki zor günlerin ardından biraz toparlanma ışığı gibi diyebiliriz. Bu açı sayesinde sabah artan duygusallığı kontrol edebilme imkanı bulabilir, hayata ve problemler daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım gösterebiliriz. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilme, sabretme ve tahammül gösterebilme gücü verecektir. Aynı zamanda kimseye ihtiyaç duymadan tek başımıza tüm değerlendirmeleri yapabilir, işlerimizin üstesinden gelebiliriz. Otorite figürleri ile ilgili olan uğraşlarımız açısından da enerjilerin olumlu aktığı bir öğleden sonra yaşayacağız. Dünden beri yaşadığımız bazı ekstrem olaylar sanki biraz kontrol altına girecek gibi. Tabii bu arada iddia ettiğimiz konularda daha somut bulgular ile çalışmalarımıza devam etmek de olası..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder