24 Ocak 2014 Cuma

24 Ocak 2014 - Astrolozi



Ay haftanın son iş gününde tümüyle Akrep'te ilerlemeye devam ediyor. Derin düşünebilen, sezgileri kuvvetli, hayatı ciddiye alan tavırlar içinde olabiliriz. Muazzam bir dayanma gücü ve inanılmaz bir irade içinde, karşımıza çıkabilecek her türlü engele meydan okuyabilecek güçlü bir asker gibi hissedebiliriz. İnatçı ve azimli duygularla, çevremizdekilerden de en az kendimizden olduğu gibi beklentilerimiz fazla olabilir. Kontrolcü yönümüz aşırı olabileceğinden dengeyi kurmaya özen göstermeliyiz.

04:55'te Ay Kuzey Ay Düğümü ile kavuşum yapacağından Akrep burcunun etkileri altında kendimizi yapmayı istediklerimiz doğrultusunda daha da azimli ve güçlü hissetmek mümkün. Hemen ardından 06:56'daki Ay ve Neptün üçgeni ile de bu yolda hayaller kurup, gerçek dünyadan biraz uzaklaşmak ve iç dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. İyi algılayabilme, hissetme, doğru iç duyumlar alma ve tüm mistik, ruhani çalışmalar, niyetler için oldukça elverişli. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst seviyede kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Bu kısa süreyi iyi ve isabetli noktaları yakalamak için değerlendirebiliriz.

07:18'de Ay, Güneş'e bir kare açı yapacak. Sabah erken saatlerdeki o iyimser hava biraz dağılabilir. Bu etkinin yükselttiği duygusal tansiyon önce dış görünüşte fark edilebilen sert bir enerji verir ki özellikle kadın - erken ve otorite figürleri ile ilişkilerde davranışlar gerginleşebilir. Alınganlık yükselebilir ve kendimizi hasta veya mutsuz hissetmemiz kolaylaşır. Bazı ufak problemler dikkat edilmezse aniden krize dönüşebilir. Sadece duygusal dalgalanma gibi atlatmak için, mümkünse ilişkilerimizi dengede tutmaya ve asabiyetten uzak durmaya  ve haklılığımızda fazla ısrarcı olmamaya özellikle sabah saatlerinde önem gösterelim. Günün gerisinde açılar daha olumlu..

16:56'da Merkür, Mars'a oldukça olumlu üçgen bir açı ile selam verecek ki bu açının etkileri tüm gün hissedilecektir. Zekayu güçlendirici ve canlandırıcı  bir etkidir. Yeni bakış açıları, anlayış ve düşünce tarzı sunar. İhtiyaç varsa gelecek için cesur ve dinamik planlarımızın temellerini atabileceğimiz bir fırsata dönüştürebileceğimiz bir gün olacaktır. Düşüncelerimizi bir biçime sokarak elle tutulabilir hale getirebiliriz. Açıkgözlülük, girişkenlik, hızlı, verimli ve yaratıcı olma gücü verebilir Her türlü görüşme, doğru anlatım ve anlama ile çabucak yerine oturabilir.. Çekingen olanlarımız bile bu etki altında girişken ve cesur olmayı başarabilir.

21:43'te Ay, Pluto ile güzel olumluı bir açı yapacak. Bazı duygularımızın, hissedişlerimizin ve isteklerimizin gerçek nedenlerini anlayabilir, köklü olanları açığa çıkarabilir ve ilişkilerimizde yapıcı olabiliriz. Özellikle Ay'ın Pluto'dan az evvel de Chiron'a güzel dokunuşu sayesinde, bazı problemlerimize ya da güçlü isteklerimize ad koyabilir ve güçlü kararlar alabiliriz. Detaylarla uğraşma yerine, ana konuya odaklanmak bu akşam zannediyorum çok kolay olacaktır. Geceyarısına yakın 23:23'teki Ay'ın Jüpiter ile olan üçgen açısı sayesinde daha iyimser, hayırsever ve yardım etmeye yönelik istekler hissetmek mümkün. Bu etki, özgürlük hislerini besleyecektir; engellerden, yüklerden sıyrılmak ihtiyacı baskın olabilir. Bunun etkisiyle ortaya koyduğumuz davranışlar sorumsuz biri gibi algılanmamıza da neden olabilir, dikkat. Aslında biz sorumluluklarımızın farkında ancak emir ve metazorriden kaçmak isteriz. Bazı zorunlu işleri yapmak, bu gece saatlerinde bize zulüm gibi gelecektir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder