11 Mayıs 2014 Pazar

11 Mayıs 2014 - Astrolozi



Ay, haftanın son gününe Terazi'de ilerleyerek giriyor; ilişkilerde adil ve dengeli olmak bugün bizim için önemli olsa da gün içindeki sınavlar en çok bu konu başlığından karşımıza çıkacaktır. Karışıklıklar içimizdeki terazinin ayarını kaçırabilir. Gün içindeki sert açılar, sakin ve diplomatik kalmaya çalışmamızın sınırlarını zorlayacağa benziyor..

09:27'de günün tek ılımlı açısı olan Ay ve Merkür üçgen açısı sayesinde; duygularla mantık arasında daha denge kurabileceğimiz saatlere işaret ediyor. Aile ve geçmişle ilgili konular kolaylıkla Pazar sabahı gündeme gelebilir. Anneler Günü sebebiyle, duygulardaki derinliği sözlere de taşıyabilmek bize zevk verecektir. Çevremizden ilgi görmeye ihtiyaç duyabileceğimiz güzel keyifli kahvaltı saatleri yaşamak mümkün. Tek güne sınırlamak bence büyük bir hata olur ama yine de tüm annelerin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum..

Tüm gün etkili olacak, 12:26'da kesinleşecek olan Venüs ve Mars karesi ilişkilerimizde ısrarcı olabileceğimiz, özellikle kendimizi öne sürebileceğimiz, ilişkilerimizde vericiliğimizin karşılığını almadığımızı düşünebildiğimiz etkiler verecektir. Eğer karşılıklı olarak isteklerimizi net belirtemezsek çeşitli sorunların doğabileceğine işaret ediyor. Nefsin önüne geçmekte zorlanabiliriz; bu aldatıya kapılıp günümüzü karartmamakta fayda var. Hele ki Ay'ın da bu kareye 14:22'de kavuşum ile destek vereceğini de göz önünde bulunurabilirsek, kendimizi bu konularda her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta gibi hissedebiliriz. Bunlardan dolayı tartışmalar, eleştiler tehlikeli boyuta ulaşabilir. Öfkelenmek, sakin kalmaktan daha kolay gelebilir. Venüz ve Mars, birbirlerinin evinde birbirlerini ağırlamaktalar; o yüzden etkileri daha yoğun.. Terazi burcunun gereği olan diplomatik, dengeli ve adil davranışlardan uzaklaşmamakta fayda var. 14:34'de Ay, Venüs'ün karşısna geçip kafa tutacak; bu her istediğimizi kolayce elde edebileceğimizi düşündüren bir enerjisi var. Diğerlerinin arzularını göz ardı ederek, bu konuda ısrarcı olmak mümkün. İlişkiler arasındaki uyumsuzluğu da kolayca ortaya çıkarabilir. İsraf ve aşırılık etkisi ile nefsimize kamçılar vurabilir; içimizdeki saldırgan kaplanı ortaya çıkarabilir. Satın almadan, yemeye veya konuşmaya hatta cinselliğe kadar abartılara yol açabilir.

15:34'de Merkür Ve Neptün birbirlerine sert bir kare yapacaklar ve etkisi yine tüm gün sürecektir. Umarım bu kadar tuzak dolu bir günü kolay atlatırırız. Bilinçaltını çarpıtıcı, muhakeme gücünü azaltıcı, rahatsız edici ruhsal etkiler verici bir transit. Bu enerjiler altında mümkünse önemli bir karar almaktan kaçının zira yanıltıcı etkileri yoğun. Akıl karşıklığı, belirsizlik, düşüncelerde bulanıklık, iş yükü ve sorumluluklardan kaçış eğilimi verebilir. Bu etki geçtiğinde kendimizi, ben bunu nasıl yaptım/dedim gibi şaşkınlıklar yaşamamak için sözlere ve kararlara karşı daha itinalı olmak gerek.

21:40'ta Ay ve Pluto arasındaki sert kare, ani çıkışlar yapmak, duygu patlamaları yaşamak mümkün. Çevremizdekilerle güç savaşlarına, aşırı kin, intikam ve ihtiraslarımız sayesinde neden olabilir. Sanki istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş gibi kısıtlanıyormuşuz gibi hissetmek, zincirlerimizi kırmak istememize neden olabilir.  Bu akşam sert etkilerin en güçlüsü bu açı.. Mümkün olduğu kadar yüksek enerjinizi dengede tutmaya özen göstermelisiniz.

23:55'te Ay, günün son açısını Uranüs'e gün içindeki açılardan aşağı kalır hali olmayan bir kare ile yapacak; gereksiz ve tuhaf bir acelecilik ve buna bağlı bir huzursuzluk verebilir. Tabii bu etki ilişkilerimizde rahatsızlık verici olacaktır. Bazı olayların beklenmedik bir şekilde hız kazanmasına ve bizi şaşırtmsına neden olabilir. İsyancı bir kişilik yaratacağından, bu gece erkenden uyumakta fayda var. Unutmayalım ki Büyük Kare dünden beri aktif; kazalara karşı çok dikkatli olmanızda fayda var.. Sonradan üzülmemek ve pişman olunacak davranışlarda bulunmamak adına, bu etkilerin bir şekilde bizi de etkileyeceğini bilerek, serinkanlı kalmaya özen göstermemiz bugünlerde oldukça önemli..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder