17 Mayıs 2014 Cumartesi

17 Mayıs 2014 - Astrolozi



Hafta sonuna Ay boşlukta iken giriyoruz.. Dünden gelen Merkür etkileri ile iletişimi bol bir gün geçirmiş olabiliriz. Gece saatlerindeki Ay ve Merkür karşıtlığı hele ki Ay Yay'da iken umarım iletişimi tartışmalara dönüştürüp büyütmemiştir. 11:11'de Ay Oğlak burcuna geçene kadar da bu etki devam edecektir; o yüzden sabah saatlerinde de dikkatli olmakta fayda var. Hem boşluktaki hareket hem de dengesini kurmakta zorlanabileceğimiz Merkür, istemediğimiz sözleri söylememize neden olabilir. Çözüm ararken, sonu ışığa çıkabilecek yolu yine kaybedebiliriz.

Ay Oğlak'a geçiyor; çın çınn.. Büyük Kare.. Öncü bir burç olan Oğlak sayesinde hava sertleşebilir; zira Ay, Pluto'ya yaklaşıyor. Geçtiğimiz bir iki güne nazaran ayaklarımız haftasonu daha yere basıyor olacaktır. Hedefe ulaşma azmi, irade, gerçekçilik ve kararlılık eşliğinde olayları daha çözüm odaklı ele almamıza neden olacak gibi.. Elimizden gelenin en iyisini yapmak adına işkolik hale dönüşmemiz de mümkün. Bunu sadece kendimiz yapsak iyi; bir de etrafımızdakilerden de aynı şekilde davranmalarını talep eder olacağız. Stres esnasında inatçılığımızın da uyanacağı gibi, soğuk ve ciddi bir görünüm sergilememiz de olası.

Ay, 17:14'te Chiron ile sert bir kare yapacak; bu biraz eksikliklerimiz ve bizi rahatsız eden yanlarımız ile ilgili olarak canımızı sıkabilir. Depresif ve karamsar davranışlar sergileyebiliriz. Bazı noktaları tesbit edebilmemiz adına bu açıyı kullanabilirsek; üzerine eğilmemiz gereken yanlışlarımızı görebiliriz.

23:34'te Ay, Neptün'e oldukça uyumlu bir açı yapıyor; çevremizde yardıma ihtiyacı olaninsanlara kaşı hassasiyeti oldukça arttırıcı bir transit. Vericiliği ve acıma hissini abartabilir; bu noktada suistimallere karşı, yanlış yönlendirilmelere karşı dikkatli olmakta fayda var.. Kendimizden evvel başkalarını düşünmek, yardım etmek adına yarış içine girebiliriz. Bu gece rüyalarımızda netlik görülebilir. Mistik, dini konularla ilgilenmek, yalnız kalıp, iç dünyamızda gezinmek kolaylaşır. Niyetler, dualar ve ruhani ritüeller için uygun bir akşam. Bu geceyi manevi duygular eşliğinde geçirmek, yarın sertleşecek gökyüzünü daha hazırlıklı beklememize neden olabilir..


Astrolozi

1 yorum:

  1. Müsteriler Merhaba
    Biz insanlar finans concerniing tüm endiseler üzerine olacak% 3 @ herhangi bir stres olmadan çok kolay bir sekilde kendi kredilerini güvenligini saglamaya yardimci, borç veren vardir. dasilversoftloaninvestment@gmail.com: araciligiyla simdi bize ulasin

    Bize kredi isleme etkinlestirmek için asagidaki basvuru formunu doldurun.

    Tam olarak Basvuru Of 1. Adi ........
    2. Telefon Numaralari ................
    3. Adres ve yer .............
    istegi 4. Tutar ................
    5. Geri Ödeme Süresi .................
    Kredi Of 6. Amaci .................
    7. ülke .........................
    8. isgal
    9. yas
    10.sex
    11.Monthly Gelir

    Saygilarimizla.
    yönetim
    E-posta Lütfen Iletisim: dasilversoftloaninvestment@gmail.com

    YanıtlaSil