1 Haziran 2014 Pazar

1 Haziran 2014 - Astrolozi



Sert etkiler altında, haftanın son gününe giriyoruz.. Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati ve Büyük Kare'yi uyandıran etkisi devam ediyor.. Umarım kıskaçlarımız, dün bizi üzecek şekilde çalışmamıştır. Gel git duygular eşliğinde, güvenliğimizi sağlamak adına epeyce uğraş vermiş olabiliriz. Ailevi ve milli duygular, Yengeç burcu etkisi ile hala başrolde görünmekte..

05:38'de Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı, enerjileri biraz dengeleyecek gibi.. Yengeç burcunun duygularındaki istikrarsızlığa Satürn biraz kontrol getirecektir. Hayata daha akılcı ve ölçülü yaklaşım sergileyebilmek, bir gün öncesindeki düşüncelerimizden dolayı kendimize kızmamız mümkün. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilir, sabır ve tahammül sınırımızın arttığını hissedebiliriz. Eğer önemli ve yoğun bir problem söz konusu ise, otorite figürlerinden destek alabilmek mümkün. Düşüncelerimiz bu sabah geçmişe kayabilir ve geçmiştecrübelerimzden faydalanabiliriz. Hatta bazı durumlarda haddimizi aştığımızı ve dizginleri geri çekmemiz gerektiğini utanarak anlayabiliriz.

09:32'de Ay, Jüpiter ile kavuşuyor;  sabah saatlerinde her şeyin yoluna gireceğine olan inancımızı arttırıcı bir etkisi bulunmakta. Endişe ve korkularımızdan uzaklaşmış olduğumuzu hissetmek, kendimize güvenmek, mücadele etmekten uzaklaşmak olası. İnsan ilişkileri açısından olumlu enerjiler bulunuyor; böylece diğerlerini anlamak ve onlarla güçlü duygu alışverişlerinde bulunabilmek kolaylaşacaktır. Yaşamın anlam ve derinliğine kayan düşüncelerimiz, manevi konulara bağlı olarak ilgimizi arttırabilir. Akıl ve mantık yerine sezgilere kulak vermek isteyeceğimiz ve kitap bilgilerine kapalı olacağımız bir sabah olacaktır. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve tüm gün hareketine açısız devam edecek. Bu durumda bu Pazar gününü dinlenmeye ayırmak en doğrusu olacaktır..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder