7 Haziran 2014 Cumartesi

7 Haziran 2014 - Astrolozi



Haftasonuna Ay boşlukta iken giriyoruz; 05:00'te açısız hareketini Terazi burcuna geçişi ile bitiriyor.. Tarafsızlık, denge ve adaletin simgesi Terazi, nazik ve tatlı bir mizaç kazandırabilir bize.. Etrafımızdakileri memnun edebilmek, sosyal kişiliğimiz ve ikna kabiliyetimiz, çevremizin insanlarla çevrilmesine neden olacaktır. Haksızlık karşısında bir savaşçıya dönüşmek ve kendini savunamayan insanların kahramanı oluvermek de mümkün tabii.. İyi bir dinleyici olmamız bizi hem rehber hem sırdaş yapacaktır.. Amaaaa.. unutmamak gerekir ki Terazi öncü bir burçtur.. Bu size neyi hatırlatıyor?? Öncü gruplarda zorluk yaratan, Büyük Kare bozulmuş olsa da hala etkisi devam etmekte.. Önümüzdeki günlerde tekrar aktive olacak.. Ay'ın Terazi geçişi ise bazı sert durumların oluşmasına sebep olabilir..

11:09'da Ay, Merkür'e sert bir kare yapacak; hem de bu Merkür geri harekete geçmek üzere neredeyse hızını sıfırlamışkene.. İkizler'i son en son derecelerinde.. Her burcun son dereceleri, dakikaları genelde baskılayıcı etkiler içerir.. Ay'ın da ilişkileri temsil ettiği Terazi burcunda oluşunu göz önünde bulundurduğumuzda, bu transit, ilişkilerdeki kritik saatlere işaret ediyor. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından konuşmalar sertleşebilir. Mümkünse probleminiz olan kişilerle bu saatlerde bir araya gelmemeye özen gösterin. Öğleye doğru, duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak ve olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisi olacaktır..

14:56'da Merkür, geri hareketini başlatıyor.. Bu konu ile ilgili olarak http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/06/merkur-geri-hareketi-astrolozi.html adresinde gerekli bilgileri ve önerilerimi bulabilirsiniz.. 


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder