3 Kasım 2014 Pazartesi

3 Kasım 2014 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya giriyoruz.. Ay Balık burcunda ilerlemekte; duygusallık, sezgisellik yoğun. Etrafımıza karşı daha verici, daha kol kanat gerici hatta güven duyucu etkiler görevde.. Sanatsal, artistik, edebi yanımız daha çalışır halde olacaktır. Duygularımızı hoş bir ahenk içinde ifade edebilme fırsatları bulabiliriz.

11:49'da Ay Ve Satürn arasında güzel bir su üçgeni gerçekleşecek; bu görünüm sayesinde, duygularımızı kontrol edebilir, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebiliriz. Hatta belki düne ait düşüncelerimizden dolayı kendimize kızabiliriz bile. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilme, sabretme ve tahammül gösterebilme gücümüz yerinde olacaktır. Önemli ve yoğun bir konu ile ilgili bu saatlerde otorite figürlerinden destekler bulunabilir; büyüklerinizden, amirlerinizden fikir alabilirsiniz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve akşama kadar da açısız kalacak.. Yeni başlangıçlar yerine, haftaya verimli başlayabilme adına, elde birikmiş işleri, detayları halletme açısından oldıkça verimli bir görünüm.

20:53'te Ay, Koç burcuna adım atacak; hareketli, enerjik, biraz da sinirli bir yapıya işaret ediyor. İnadımız bizi çabuk öfkelendirebilir. Koç burcundaki Ay ile, Uranüs ve Pluto arasındaki kare tetiklenebilir. Taktikten yoksunluğumuz başımıza iş açabilir, zira bir şeye karar verip, hemen sonucunu düşünmeden o anda adımlar atabiliriz. Mars'ın verdiği yüksek enerji sabırsız bir yapıya işaret; bu da bizleri dikkatsizlik sonucu oluşabilecek kazalara da sürükleyebilir, dikkat. Özgürlüğümüze düşkün, hareketlerimizi pek hesaplamayan, patavatsız davranışlar aslında hızlı da çalışan zekamızın sonucu olarak ortaya çıkacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder