5 Kasım 2014 Çarşamba

5 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, güne Koç burcundak harketi ile merhaba diyor.. Aceleci, sabırsız, yenilikçi ve hızlı enerjiler üzerimizde.. Patavatsız, hazırlıksız girişkenlik, gökyüzünün de sert enerjileri hesaba katılırsa, sevimsiz, pişmanlık yaratabilecek durumlara doğru bizi götürebilir. Ancak dün de bahsettiğimiz gibi, tüm donanımlarımızla hazırlanmış olduğumuz her konudaki başlangıçlar adına harika itici güçler görev başında olacaktır.

05:12'de Güneş Güney Ay Düğümü ile kavuşacak; etkisi tüm gün sürecektir.. Hoşlanmadığımız işleri yapmak zorundaymış gibi hissedebiliriz; şartlar bizi görev ve sorumluluklarımıza yönlendirecektir. Bu transit yeni sorumluluklar getirbilir bize ya da geçmişte tamamlanmamış bir olayı hatırlatarak onu tamamlamamızı talep edebilir. Aslında organizasyon, hazırlık ve plan yapmak adına olumlu kullanabiliriz; tüm bilgi birikimizi kullanıp, özümüzdeki yeteneklerimizi konuşturabiliriz.

08:01'de Ay ve Jüpiter arasındaki güzel etkili üçgen açı sayesinde, sabaha iyimser duygularla uyanmak mümkün. Çevremizdekilerle sıcak ve arkadaşça duyguların oluşabileceği, yardımseverliğin faydalarının görülebileceği bir görünüm. Bilgiye ve paylaşımına duyacağımız dürtü artabilir; eğitim, seyahat, yabancı kültürler, pazarlama ve hukuk alanlarındaki işlerimizde akıcılık söz konusu olabilir.

15:24'te Ay ve Merkür karşı karşıya geliyorlar; duygularımızla mantık arasındaki mücadeleye işaret ediyor. Sudan sebepler bahane oluşturabilir ve ilişkilerde problemler çıkabilir. Duygularımızla ilgili olarak sogbetler yapabilir, açık ve net, mantıksal tartışmalara girebiliriz; tabii dengeleri sarsmamak en doğrusu olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 23:32'de Boğa burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Gece yarısına doğru daha yumuşak başlı, sakin, istikrarlı ve dengeli olabiliriz. Tembellik ve keyif yapabileceğimiz bir gece var önümüzde..

20:20'de Güneş ve Chiron arasındaki harika üçgen sayesinde ise genişlik, yücelik ve devasa iyimserlik hissedebiliriz. Çevremizdekilere şifacı gibi yaklaşımlar sergilemek, kendi hatalarımızla barışmak kabullenmek açısından harika saatler. Bu etki yarın da devam edecektir. İhtiyacımız olan şeyleri söyleyebilir ve bunları elde etme yollarını görebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder