8 Aralık 2014 Pazartesi

8 Aralık 2014 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya merhaba.. Ay Yengeç burcunda, en rahat ettiği pozisyonda ilerlemekte.. Yengeç burcu evcil bir yapıya sahip; yuvalarında kendilerini bütün kötülüklerden izole ettiklerini, güvende olduklarını hissederler. Sosyalleşmeye ya da yalnız kalmaya ne zaman ne kadar vakit ayıracaklarını bilirler.. Gün içinde hayal gücümüz sınırsız olabilir; empati yeteneğimiz artsa da sevdiklerimiz tarafından çok çabuk etkilenmemiz da ayrıca mümkün olacaktır. Ruh halimiz oldukça değişken olabileceğinden bazen dağınık, bazen kırıcı bazen patavatsız haller sergileyebiliriz. Aile, vatan, millet konuları öne çıkabilir, içimizdeki duygusal anaç taraf bizi gün içinde dava insanı hale getirebilir.

04:52'de Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı sayesinde, sabaha gözlerimizi gerçek dünyadan uzaklaşıp iç dünyamıza çekilir gibi uyanmamız mümkün. İyi algılayabilme, hissetme, doğru içsel duyumlar alma açısından elverişli bir erken sabah. Fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırarak doğru seçimler yapabiliriz. Öncelikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek adına mükemmel; üretken olmak adına biçilmiş kaftan. Bu duygular ayrıca çevremize ve insanlığa karşı hassasiyetimizi de arttıracaktır. Sabah, niyetlerle, dualarla, bazı ruhani ritüellerle de başlamak açısından oldukça olumlu enerjiler görevde.

11:51'de Merkür, Güneş'in kalbine geçip oturacak; yani özelliklerini oldukça etkili, kuvvetli bir şekilde hissedebiliriz. Konuşmalarımızda, ilişkilerimizde kendi görüş ve düşüncelerimizi aktarmak amacı ağır basabilir ve aynı zamanda konuşmaları başlatan biz olabiliriz. Düşüncelerimizi açık, net ve güvenli ifade etmemiz mümkün olacaktır. Ticaret ve eğitim türü işlerde bir atılım yapabilmek, direkt bizi ilgilendiren konularda tecrübemizi arttırmak, yeteneklerimizi sınayabilmek gibi çalışmalar yapılabilir. Gelecekle ilgili planlar ve geleceğe dönük ihiyaçlarımızı karşılayabilecek çalışmalara başlamak açısından harika bir etki.

19:01'de Ay ve Pluto arasındaki karşıtlık, bize Yengeç burcunun öncü grup üyesi olduğunu ve bu gruptaki uzun bir süredir etkili olan Pluto ve Uranüs arasındaki sert kare açıyı da tetikleyeceğini net olarak anlatıyor. Yani enerjiler biraz gergin. Ardından 19:32'de Ay'ın Uranüs ile yapacağı kare de zaten bu bir süredir devam eden, bizleri arkadan harekete zorlayan enerjiyi gayet güzel anlatmakta. Büyük bir değişime zorlayıcı bir etki; dereceleri birbirleri ile neredeyse aynı.. Hepimiz dönp geriye baktığımızda, hayatlarımızda bir çok şeyin aslında ne de çok değiştiğini görebiliriz. Bu bazılarımızda sancılı bazılarımızda ise tereyağından kıl çeker gibi olmakta ama mutlaka olmakta. İşte bu öncü gruptaki dokunuş bizleri değiştirmeye ve hayatlarımızı dönüştürmeye zorluyor. İçsel bir huzursuzluk, bir telaş da yapabilir. Sakin, dengede kalarak, gerçekte hangi yol doğru geliyorsa ona yönelmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Hiç mi imkanımız yok bunlara, o zaman bir değişiklik yapmak adına belki oturma odanızın düzenini değiştirmekle başlayabilirsiniz işe..

22:41'de Jüpiter geri harekete başlayacak; bu retro 8 Nisan 2015'e kadar devam edecek. Detaylarını http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/12/jupiter-geri-harekete-baslyor-astrolozi.html  adresinde okuyabilirsinzi.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder