18 Nisan 2015 Cumartesi

19 Nisan - 25 Nisan 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz, onlara yardım etmek zorunda kalabilirsiniz. İletişim şeklinizde, eğitim ve ticaret konularında ve trafikte konsantrasyonunuzda eksilme olabilir, dikkatli olmakta fayda var. Aşırı hayalperest olmak, gerçekleri görememek sizi yakın çevrenizde yorabilir, dedikodulara, gizli düşmanlıklara karşı önleminizi alın, suistimallere açık olacaksınız. Lüks ve pahalı alışverişler, riskli girişimler ilginizi çekebilir. Romantizm sözcüklerinizde etkili olacaktır. Çocuklarınızla ilgili eğitim konulu haberler alabilir, sevgilinizle kısa bir seyahat organize edebilirsiniz. Dış görünümler bu hafta sizi kolay etkileyebilir. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; maddi konularla ilgili size ışığını gönderecek, bu ayki ana konunuz para olacaktır. Ancak hafta içi riskli gördüğünüz hiç bir yatırıma girmeyin, harcamalarınıza dikkat edin; sonradan pişman olabileceğiniz alış verişler, yatırımlar sizi üzebilir. Önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde güç savaşları görülebilir. Önemli bir kariyer fırsatı çıkabilir. Otorite figürleri, amirleriniz ile zam görüşmeleri yapabilirsiniz, parasal destek görebilirsiniz. Seyahatler, eğitim programları, sağlık, iletişim cihazları ya da ulaşım araçları, ticaret ve yayıncılık ile ilgili harcamalar canınızı sıkabilir; bütçenizdeki dengede şaşmalar oluşabilir.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı maddi olarak suistimallere oldukça açıksınız; arkadaş çevrenizli para konularına girmeyin, sonradan pişmanlık oluşabilir. Merhamet duygusuyla hareket etmek size hafta başı pek yaramayacaktır. Hafta içi eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili olarak gelir elde edebileceğiniz fırsatlar oluşabilir; evde çalışmak, güvendiğiniz bir aile üyesinden destek bulabileceksiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; sağlığınız, ikili ilişkileriniz ile ilgili olarak size ışığını gönderecek. Aile içindeki iletişiminizde, organizasyonlarınızda yoğunluk oluşabilir; ancak egosal tartışmalardan ve ev içinde acelecilikten uzak durun, kazalara ve hastalıklara da açık bir hafta arası var önünüzde. Ailenizle ilgili olarak inatlaşma, sabırsızlık göstermeniz sizi sonradan üzebilir. Ev içindeki günlük işlerde bazı aksilikler yaşanabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahatler, pazarlama, internet gibi konularda hızlı görüşmeler, uğraşlar, önemli adımlar atma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu başlıklarda yapılacak harcamalarla uğraşmak için epey enerjiye ihtiyacınız olacak gibi. Ancak hafta içi özellikle iletişim şeklinizde agresyondan uzak durmanız, enerjinizi dengeli kullanmanız çok önemli. Hızlı, yoğun günlere hazır olun..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı kariyerinizde ve otorite figürleri ile olan ilişkinizde aşırı hayalperestlik, aşırı merhamet size zarar getirebilir, suistimallere açık olabilirsiniz. Kariyerinizde amirleriniz tarafından yanlış yönlendirilmeniz muhtemel; her duyduğunuza inanmayın, gerçekçi ve objektif olmaya özen gösterin. Kariyerinizle ilgili hatalı kararlar verebileceğinizden, konsantrasyonuzu sağlam tutun. Hafta başı estetik değişimler için kesinlikle uygun değil. Hafta içi, yakın çevrenizle iletişiminizde artış görülebilir; kısa seyahatler, eğitim programları organize etmeniz, kendinizi yazılı olarak rahat ifade edebilmeniz mümkün. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bu süreçte daha içe kapanık, yalnız kalararak çalışma, yaratıcılık gerektiren konular ve din, psikoloji, ezoterizm gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi dinlemek, bu sürede psikolojik rahatlama sağlayabilecek ruhani çalışmalar size uygun olabilir. Yakın çevrenizden, kardeşleriniz ya da komşularınızdan, iletişim yoluyla duyacağınız bazı haberler, dedikodular sizi hafta içi huzursuz edebilir. Yayıncılık, eğitim, ulaşım, ticaret alanlarında kontrolünüz dışında aksilikler yaşanabilir, bazı problemler hafta içi uykusuzluk çekmenize neden olacak gibi. İçsel öfkenizi sözcüklerinize taşımamanız önemli. Bunun yerine içsel analiz yapmak ve sorunları ince içinizde çözmek belki de sessizlik size daha iyi gelecektir. Sanat ile uğraşanlar için olumlu enerjiler mevcut, bu yoğun etkileri yaratıcılığınıza aktarabilirsiniz. Kronik rahatsızlıkların uyanması hafta içinde görülebilir; psikolojik dengesizlik bunlara neden olacaktır, sakin kalmaya özen gösterin, gizli yürütülecek her işten uzak durun. Sırlarınızla yüzleşebilirsiniz.
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, internet, pazarlama, din ve felsefe alanlarındaki işlerinizde kontrolünüz dışında gelişebilecek problemler oluşabilir; bu alanlarda hata yapmak, yanlış bilgi almak, hayallerinizle gerçeklerinizin uyuşmaması ve konsantrasyon eksiklikleri karşılaşabileceğiniz sorunlar. Gerçekçi ve objektif olmaya özen gösterin. Sanat ve yaratıcılık ile uğraşanlar için hafta içi gelir getirebilecek fırsatlar oluşabilir..Meditasyonlar, bilinçaltı çalışmaları öz güveninizi yerine getirebilir. Pazartesi Güneşi 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; içinde bulunduğunuz sosyal arkadaş grupları ile ilgili size ışığını gönderecek, bu alanda ilişkileriniz sağlamlaşabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ancak bu hafta ortasında aşırı sosyallik harcamalarınızın artmasına neden olacaktır; mümkünse dostlarınızla para konularını paylaşmayın, borç vermeyin. Bazı arkadaşlarınıza agresyonlu tartışmalar yaşamanız muhtemel, dengenizi bozmayın. Arkadaşlarınız ortak girişeceğiniz işler, ortak çalışabileceğiniz ya da evlilik düşüncesi ile tanıştırılabileceğiniz kişiler olabilir. Bazı dostlarınızın hastalık haberleri sizi üzebilir. Arkadaş çevrenizden kaza haberleri alabilirsiniz.



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı dostlarınıza göstereceğiniz barışçıl ve merhamet dolu duygular suistimallere açık; gerçekçi ve objektif olmaya özen gösterin. Aşırı hayalperest olmak yanlış kişilere güvenmenize neden olabilir. Beklediğiniz parasal destek ya da umut bağladığınız dostlarınızdan hafta başı yardım göremeyebilirsiniz; özellikle parasal konuları dost çevrenizle paylaşmamanız bu hafta başı için önemli. Ancak bunun yanında hafta içi bu etkilerde düzelme görüleceğinden dostlarınızla daha ılımlı ilişkiler içinde olabilir, onlara fikirleriniz ve hayat görüşünüz ve adil görüşlerinizle yardımcı olabilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere, 10. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bir ay boyunca size kariyer ve otorite figürleri ile ilişkiniz konularında ışığını gönderecek, bu alanda ışığınız parlayabilir. Hafta arası ise kariyer bağlantılı bazı eğitim, seyahat ya da toplantılarınızda aksilikler yaşanabilir, egosal tartışmalar oluşabilir. Özellikle görüşmelerinizde ve iletişiminizde ılımlı olmaya özen gösterin. İş başvurularınızda aksilikler yaşanabilir, gurur konusu yapacağınız konuşmalar oluşabilir. Aile büyüklerinizin sağlık konularıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Amirleriniz tarafından yürüttüğünüz projeler açısından destek ve onay alabilirsiniz. Yeni iş fırsatları oluşabilir, hızlı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ancak acele ya da kibir sizin için tusak olacaktır; dikkat edin. Kariyerinizle ilgili hızlı ve enerjik günlere hazır olun...

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı kariyerinizle ilgili konularda ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde susztimallere, aldanmaya oldukça açıksınız. Aşırı merhamet, hayalperestlik gerçekleri görmenize engel olabilir. Özellikle kadın amirlerinizle ilgililenmek durumunda kalabilirsiniz; gerçekçi ve objektif olmaya özen gösterin. İyi niyetinizin ve sırdaşlığınızın faydalarını hafta içi görebilirsiniz, beklenmedik desteğin ya da ümit kestiğiniz bir kariyer fırsatının tekrar oluştuğuna hafta içi şahit olabilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; yurt dışı ilişkiler, hukuksal, eğitimsel konular, internet-medya, yayıncılık işleriniz, seyahatlerle ilgili olarak bir ay boyunca size ışığını gönderecek, kendinizi bu alanlarda rahat ifade edebileceksiniz. Ancak hafta içi bu başlıklardaki işlerinizde, görüşmelerinizde kontrolünüz dışı aksilikler yaşayabilir, dedikodular duyabilirsiniz. Seyahatlerinizde aksilikler, internet problemleri, hukuksal aksilikler yaşanabilir, dosyalarınız kaybolabilir. Uluslararası bazı ilişkilerde kopukluklar oluşabilir. Ancak bunun yanında sevgilinizle bir seyahat organizasyonu, çocuğunuz eğitimi ve yeteneklerinizi uluslararası olarak ya da internet yardımıyla görücüye çıkarmak adına fırsatlar oluşabilir; planlarınızı hayallerle süslemek yerine ayaklarınızın yere sağlam basmasına özen gösterin.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, internet, seyahat, pazarlama alanlarında günlük detaylar, sağlık problemleri ya da yardımcılarınız nedeniyle hatalara düşme olasılığınız yüksek. Mümkün olduğu kadar detaylar arasında boğulmamaya ve ana resmi, amacınızı görmeye çalışarak hareket edin. Günlük ve çalışma hayatınızda hizmet etmeye verdiğiniz değer yüzünden, önemli hedeflerinizi uygulamakta zorluk çekebilirsiniz. Hafta içi bu zorlanmalarınızla ilgili desteği dost çevrenizden bulabileceksiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; ortaklaşa gelirler, borç, kredi, vergi, burs, prim, nafaka, miras gibi konularda bir ay boyunca size ışığını gönderecek, bu konularda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Ancak hafta arası dost çevrenizle parasal ilişkilere girmemenizde fayda var, harcamalarınızda, giderlerinizde artış görülebilir. Arkadaş çevrenizle aranızda inatlaşma, agresyon söz konusu olabilir ya da dost çevrenizden alacağınız üzücü bir haber sizi içten yaralayabilir. Kredi, borç, emeklilik gibi konularda görüşmeler, bütçe araştırmaları, toplantılar gündeme gelebilir; bu alanlardaki iletişimde, banka ilişkilerinde yoğunluk olabilir. Özellikle gayrimenkulünüz ile ilgili olarak kredi ya da borç talebiniz doğabilir. Aile üyeleri bu konularda size yardımcı olacaktır. Bütçeniz konusunda hafta arası dikkatli olmanız oldukça önemli. Bazı rahatsızlıklar nedeniyle ameliyat ihtimalleri de transitlerin etkileri arasında..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili olarak suistimallere açık etkiler görevde olacak. İlişkilerinizde ısrar, hırs, kin, hayalkırıklıkları oluşması muhtemel; sorunlara gerçekçi ve objektif yanaşmalı, sabır göstermelisiniz, kırıcı iletişimden uzak durun. Hatalı bir yatırım ya da lüks alışverişler bütçe dengesini bozabilir, hatta yanlışlıkla fazla ödeme yapabilirsiniz. Pahalı bir eşyanızı kaybedebilirsiniz dikkat. Bunun yanında bir kredi, borç, vergi, burs, prim, nafaka ya da miras ile ilgili işiniz otorite tarafından onay görebilir; gerekli yardım güvendiğiniz, değer verdiğiniz, saygı gördüğünüz kişilerden gelebilir. İşinizde amirleriniz tarafından ödüllendirilebilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar konusunda bir ay boyunca size ışığını gönderecek, bu alanlarda kendinizi net ifade edebilecek, karşınızdakilere fikir danışabileceksiniz. Bazılarınız için taşınma konusu gündeme gelebilir. Ancak hafta içi ikili ilişkiler açısından iletişimde, anlaşmalarda, imzalarda tansiyonun yükselebileceği enerjiler var. Ayrılıklar, sözleşme iptalleri, ilişkilerde kopukluklar oluşabilir. Mümkün olduğunca aşırı kibir ve egodan uzak durun. İletişimde ve harekete geçmekte duyduğunuz özgüveni, sabır ve sakinliğinizi korumada da göstermelisiniz. Yakın çevrenizden, ticaret, yayıncılık, iletişim, eğitim, seyahat konularında ortaklaşa yürütebileceğiniz projeler adıan teklifler gelebilir; sakinlikle karar verin. İletişimdeki kararlılığınız karşınızdakilerin de asabi tarzlarında size yardımcı olabilir; kontrolcülükten uzak durun..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı evini, aileniz, gayrimenkulünüz ile ilgili olarak bazı konularda suistimallere, yanlış yönlendirilmelere, hata yapmaya açıksınız. Eviniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili anlaşmalarda, sözleşmelere dikkatli olun; aşırı hayalperest davranmak gerçekleri kaçırmanıza neden olabilir; detayları görmekte zorlanabilirsiniz. Konulara kararlı ve objektif yaklaşın. Aile üyeleri iyi niyetinizden faydalanabilir, dikkat. Hafta içi yurt dışı, hukuk, eğitim, internet, seyahat ve hayat görüşünüzle ilgili olarak ikili ilişkilerinizden, ortaklarınızdan ya da eşinizden destek alabilirsiniz; bazı yurt dışı sözleşmeler, eşinizle bir seyahat ya da bir eğitim programı hafta içi organize edilebilir. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Boğa burcuna geçiş yapacak; çalışma hayatınız, müşterileriniz ya da kiracılarınız, yardımcılarınız ve iş arkadaşlarınız, evcil hayvanlarınız ve en önemlisi sağlığınızla ilgili olarak bir ay boyunca size ışığını gönderecek, bu konularda kendinizi ifade edebilme fırsatı bulacaksınız. Ancak hafta arası bazı uluslararası, hukuksal, eğitimsel işlerinizde aksilikler yaşanabilir. İşlerinizdeki yoğunluk detaylar yüzünden sizi üzebilir. Yardımcılarınız, müşterileriniz ya da kiracılarınızla agresyonlu tartışmalara girebilirsiniz. Bazı ateşli boğaz enfeksiyonlarına karşı hafta içi dikkatli olun, bazı hastalıklara açıksınız. Sağlık kontrolleri harcama gerektirebilir, doktor görüşmeleri yapılabilir. Ancak bunun yanında gelir getirebilecek yeni fırsatlarla da günlük ve çalışma hayatınızda karşılaşabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak, yeni bir proje, yeni bir müşteri şansı yakalanabilir. Günlük hayatta problemli olan ilişkilerinizde sakin ve sabırlı kalmaya özen gösterin, objektif ve adil olun..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı günlük ve çalışma hayatınızda iletişimsel hatalara, detayların kafanızı karıştırmasına ve yanlışlara açık olduğunuz etkiler kendini belli edebilir. Özellikle trafikte ve çalışma ortamında suistimaller açıksınız, iyi niyetiniz kötüye kullanılabilir. Bazı detayları atlamanız sorun yaratabilir, konsantrasyon eksiklikleri görülebilir. Yakın çevrenizde bazı kişilerin sağlık problemleri ile uğraşabilirsiniz. Aşırı hayalci olmak hafta başına hiç uymayacağından gerçeklerden uzaklaşmayın; özellikle çalışma hayatında kadın figürlerine karşı dikkat. Bunun yanında hafta arası işinizle ilgili maddi destek, kredi, borç ya da vergi işlerinizin yolunda gitmesi, bazı projeleriniz sayesinde ödüllendirilmeniz muhtemel. Sağlık açısından da iyi haberleri hafta içi alabilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; aşk hayatınız, çocuklarla ilişkileriniz, yaratıcılığınız, yetenekleriniz, spekülatif girişimleriniz ve hayattan keyif almanız konusunda size ışığını bir ay boyunca gönderecek, kendinizi yaratıcılığınızla ifade edebilme şansı bulacaksınız. Sadece hafta içi bu konularda ısrarcılık, inatlaşma, kin veya hırslanma gibi negatif etkiler görülebilir. Sevgiliniz, çocuğunuz ya da lüks, eğlence merakı banka ekstrelerinin artmasına neden olabilir, dikkat edin. Spekülatif girişimler zarar getirebilir. Çocuğunuzla ve sevgilinizle iletişiminizde agresyon yükselebilir; gücünüzü ispat etmeye çalışabilirsiniz. Acelecilik ve sabırsızlık zarar getirecektir. Ancak önceden hazırlandığınız başlangıçlar yapılabilir; kavgacı ve kırıcı sözlerden uzak durun..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başında sevgiliniz, çocuğunuz, lüks ve eğlence merakı harcamalarınızla ilgili sizi yanıltabilir; yanlış ödemeler, sonradan pişman olunacak harcamalar oluşabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak elde ettiğiniz gelirde aldanmalar, iptaller oluşabilir. Spekülatif girişimlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Hafta arası çocuklarınız ya da sevgilinizle ilişkiniz konusunda tavsiyeler alabilir, yeteneklerinizi ortak çalışmalarda sergileyebilirsiniz. Bazı aşk ilişkilerinde evlilik kararları oluşabilir. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; ev, aile, gayrimenkul ve duygusal olarak kendinizi güvende hissetmenizle ilgili olarak bir ay boyunca size ışığını gönderecek ve bu konularda kendinizi rahat ifade edebilme şansı bulacaksınız. Ancak hafta arası ev ve aile içinde agresyonun yükselebileceği tartışmalar yaşanabilir, ortak karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bazı ortaklıklarda, evlilik ilişkilerinde duygusal olarak kopuşlar oluşabilir. Ev veya gayrimenkulünüzle ilgili sözleşmelerde, anlaşmalarda iptaller oluşabilir. Eviniz ile ilgili harcamalarınız artabilir, tamiratlar para harcatabilir. Hane içinde hızlı gelişecek olaylar, bazı gerçeklerin açığa çıkması, üzeri kapatılmış konuların konuşulması sizi duygusal olarak rahatlatacaktır; psikolojik olarak kuvvetleneceksiniz. Evinizdeki iletişim cihazlarınızda hafta içi arızalar görülebilir. Aile içindeki problemlerinizde kırıcı ve inatçı iletişim tarzından uzak durun.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı ev, aile ilişkileri, gayrimenkul konuları ile ilgili olarak hataya düşmenize, yanılmaya neden olabilecek etkiler mevcut. Bu başlıklarda aşırı merhamet ya da iyimserlik, gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Ruhsal olarak yorulabilirsiniz. Aşırı hayalci davranmak, hatalara neden olabilir; gerçekçi ve objektif olun. Ebeveyn bakımı hafta başı sizi yorabilir. Bunun yanında hafta içi eviniz ve gayrimenkulünüzle ilgili olarak günlük işlerinizi kolaylıkla çözebileceksiniz; iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız size destek olabilir. Ebeveyninizin rahatsızlıkları ile ilgili olumlu haberleri de alabilirsiniz. Pazartesi Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere, 3. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz, iletişim, seyahat, eğitim, ticaret, ulaşım ve yayıncılık konularında bir ay boyunca size ışığını gönderecek, bu alanlarda kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Ancak hafta içi özellikle yakın çevrenizle ilgili olarak hastalık haberleri alabilir, eğitim, ulaşım, ticaret, seyahat başlıklarında aksilik yaşayabilir, trafikte problemlerle ve arızalarla karşılaşabilirsiniz. Müşterilerinizle, iş arkadaşlarınızlai kiracılarınızla tartışmalara girebilirsiniz. Çalışma ortamınızda aksilikler yaşanabilir, araba ya da telefon arızaları harcama gerektirebilir. Kardeşleriniz ya da komşularınızla aranızda kırıcı olabilecek sözler sarfedilebilir; sabırlı ve objektif olmaya özen gösterin. Bunun yanında bu sorunlarla ilgili olarak arkadaş çevrenizden destek alabilirsiniz; belki bir kısa seyahat, bir eğitim programı moralinizi yerine getirebilir. Dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder