26 Nisan 2015 Pazar

26 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde tümüyle Aslan burcunda ilerleyecek; oldukça samimi, açık, net ve hareketli olabilmek, işlerimiz yolunda ise huzurumuzun yüzümüzden okunabilmesi ve mutluluklarımızı etrafımızdakilerle paylaşma yoluna gitmemiz günün ana özellikleri olacaktır. Güç göstermek ve etrafımızdakileri kumanda etmeye çalışmak, gereksiz durumlarda bile kontrolü ele almamıza neden olabilir. Olayları gereğinden daha hafife alığ panik olmadığımızda ve politik yaklaşımlar geliştirerek, kolay ve kestirmeden sonuca ulaşabiliriz. Çevremizde bizi onaylayan kişilerin varlığı kendimizi güvende hissetmemize neden olabilir.

02:55'te Ay ve Güneş arasındaki kare açı dış görünüşten bile farkedilebilecek sert bir enerjiye neden olabilir. Alınganlık her zamankinden daha fazla olabilir ve kendimizi hasta ya da mutsuz hissedebiliriz. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse aniden krize dönüşebilir; kendimizi haklı görmemiz ve hakkımızın yenildiğinde ısrar etmemiz olayları büyütebilir.

11:21'de Ay ve Güney Düğüm arasında üçgen bir açı gerçekleşecek; öğle saatlerinde eski tanıdıklarla, arkadaşlarla karşılaşmak, geçmişten söz etmek ya da geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilmek adına uygun bir zaman. Bu kişilerde destekler bulabilir ya da beraber keyifli vakit geçirebiliriz.

18:03'de Ay ve Jüpiter kavuşumu netlik kazanacak; her şeyin yolunda olduğunu düşünmek, endişe ve korkulardan uzaklaşmak, kendimize güvenmek, başkalarına ve kendimize daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmamak, mücadele etmekten uzak durmak mümkün. Bu saatlerde insanlarla olan ilişkimiz sorunsuz olacaktır; kolaylıkla duygu alış verişleri yapabiliriz. Akıl ve mantık yerine, sezgilere ve hislere daha fazla önem verebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder