10 Eylül 2015 Perşembe

10 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay tüm gün Aslan burcunda kalacak bugün.. Sıcakkanlılık, kişiliğimizin gücü, liderlik özelliklerimiz etrafımızdakiler tarafından fark edilebilir Çevremizin hep bizi onaylayan kişilerle çevrili olmasını isteyebilir; eleştirilere tahammül gösteremeyebiliriz. Dikkatleri üzerimize çekmek, iltifatlar almak, kendimize olan güvenimizi arttıracaktır. Son derece yaratıcı olabilmek ve drama yeteneğimizde yoğunluk uğraşlarımıza başka bir lezzet katabilir.

07:37'de Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde sabah erken saatlerde iletişim trafiğimizde artış görülebilir. Zihinsel faaliyetler, haber alış verişleri, telefon görüşmeleri ya da mail trafiği artabilir. Sohbetler, dedikodulara kadar uzayabilir.

10:24'te Ay ve Venüs kavuşacaklar; kendimizi daha mutlu, neşeli, sevecen hissedebilir, güzelliklerle uğraşmak, eğlenmek isteyebiliriz. Yemek, içmek, sevmek, alış veriş yapmak coşkusu artabilir. Maddi açıdan da şanslı bir sabah. İyi başlangıçlar adına  olumlu kullanılabilir.

20:19'da Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle yeni ve rutin dışı, değişik olan her şey ilgimizi çekebilir. Farklı yerlerde olmak, farklı kişilerle tanışmak, yeni hayat tecrübeleri adına heyecan duyabiliriz. Bulunduğumuz ortamlarda değişiklikler yapmak isteyebilir; bilimsel konulara ilgi duyabiliriz.

22:58'de Ay ve Mars kavuşuyorlar; kendimizi biraz sinirli hissedebileceğimizden kolayca tartışmalar, eleştiriler oluşabilir. Dengemizi korumak zorlaşabilir. Fizi gücümüzü kullanabileceğimiz işlere yönelmek adına çok uygun bir saat. Plansız, acele ve iyice düşünmeden işlere girişmek bu zamanda oldukça riskli olabilir. Başka zamanlarda gözümüze zor görünen girişimler adına cesaret göstermek kolaylaşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder