20 Eylül 2015 Pazar

20 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Yay burcunda olacak; haftanın son gününe yakışır bir görünüm. Yay burcu iyimserdir, eğlencelidir, dürüsttür, değişik kültürlere, dinlere, felsefelere merkalı yaklaşır, öğrenmeyi sever, yardımseverdir, doğa dostudur. Haftanın tüm problemlerine sanki bir set çekip, geleceğe daha ümit dolu bakabileceğimiz, hatta keyif alabileceğimiz bir Pazar diliyorum herkese..

12:29'da Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde öğle saatlerinde iletişim trafiğimizde artış görülebilir. Geri giden Merkür söz konusu da olsa, duygularımız ve mantığımız arasında bir denge oluşturmak hiç de zor olmayacaktır. Okumak, sohbet etmek, dinlemek yoğunlaşabilir; trafik ve ulaşım vaktimizi de alabilir tabii..

17:04'te Ay ve Venüs birbirlerine harika üçgen bir açı ile bakacaklar; sevgi, arkadaşlık, dostluk her türlü ilişki adına harika bir görünüm. Bulunduğumuz ortamlarda güzellikler yaratmak, hayata keyif dolu yaklaşmak açısından çok olumlu. Alış verişleri yeme - içme, davetler, toplantılar rahatlıkla düzenlenebilir. Bazı sorunlu ilişkilerde, düzelme sağlama adına da rahatlıkla harekete geçilebilir.

18:42'deki Ay ve Chiron karesi az biraz kendimizi suçlama eğilimine neden olabilir; hatalar, yanlışlar belki daha fazla göze batabilir. Ancak bunu karamsarlık oluşturmak yerine, yeni çözüm yolları bulmak ve çareler üretmek yolunda kullanabilir, tavsiyeler alabiliriz. Eksik yanlarımızı tesbit etmek belki de çözüme ulaşmada bizlere yol katettirebilir.

19:42'de Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı ise rutin dışı yapılabilecek aktivitelere işaret ediyor. Dostlarımızla birlikte olmak isteyebiliriz. Bunlara imkan olmasa da bulunduğumuz ortamlarda ufak dokunuşlarla değişim yaratılabilir. Bilimsel konular daha fazla ilgimizi çekebilir, yaratıcı zekamızı rahatlıkla kullanabiliriz. Bazı yeni insanlar tanımak, ortamları ve çevremizdekileri, öncelikle kendimizi canlandırmak adına çok olumlu bir transit..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder