14 Ekim 2015 Çarşamba

14 Ekim 2015 - Astrolozi


Dün günün büyük bölümün boşlukta geçiren Ay, bugüne de açısız olarak başlıyor; ancak 00:58'de Akrep burcuna ayak basacak. Bu transit etkisiyle derin düşünceler, kuvvetli sezgiler ve hayatı ciddiye alan fikirler bizleri ele geçirebilir. Muazzam bir dayanma gücü ve inanılmaz bir irade ile karşımıza gelebilecek her türlü engele karşı koyabilme kuvvet, bulabiliriz. İnat, tutku ve azim ise bugün başrolde. Tabii başkalarından elde edeceğimiz desteği hak ettiğimize inanabilir ve inandıklarımız uğruna ise bir çok şeyi feda etmeye hazır olabiliriz. Bugün hayat bizler için kesinlikle gri değil; siyah ya da beyaz olacaktır.

10:12'de Ay ve Venüs arasındaki ılımlı görünüm sayesinde yakın arkadaşlıklar ve bundan öte özel ilikşkiler önemli hale gelebilir. Özel olduğumuzu hissetmek isteyebilir, davetlere, eğlenceli aktivitelere katılmak isteyebiliriz. Bu hal bir rehavete de neden olabileceği gibi alış veriş yapmak, yemek içmek isteklerimizde artış görülebilir. Gözümüz bu sabah hep güzellikleri, sevgiyi ve barışı arayacak görünmekte.

15:24'te ise Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı bizleri hayallere daldırabilir, düşler kurmamıza neden olabilir. Biraz gerçek dünyadan uzaklaşmak isteyebiliriz; iç dünyamızda yaratıcılığımızı çalıştırabilmek, sanatsal konularda üretmek olabilmel oldukça mümkün. Ruhani, manevi ya da ezoterik konular her zamankinden fazla ilgimizi çekebilir. İlahi olan ile bağ kurmak, dua etmek isteyebiliriz. Çevremizdekilere karşı daha barışsever, anlauışlı ve affedici olmak ise oldukça kolaylaşabilir ve karşılıksız yardım etme dürtümüz kabarabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder