8 Ekim 2015 Perşembe

8 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, günün büyük çoğunluğu Aslan burcunda ilerleyecek; kendimizi, yaratıcılığımızı daha fazla öne çıkarma isteği ve tabii olayları kontrol etme dürtüsü fazla olabilir. Hayatın eğlenceli yanlarına düşkünlük, daha aktif davranışlar, ışıltılı olan şeylere çekilme bu transitin özellikleri arasında.. Eleştirilere tahammül göstermekte zorlanabiliriz; pohpohlanmak ise gururumuzu fazlasıyla okşayabilir ve yeteneklerimizi daha iyi sergilememize yardım edebilir.

00:10'da Ay ve Uranüs arasında netleşecek üçgen açı ile yeni ve değişik olan her şey bize heyecan oluşturabilir. Farklı ve değişik insanlarla bir arada olmak, rutin dışı aktiviteler planlamak, değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak isteyebiliriz. Yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak, bulunduğumuz ortamlara yeni bir hava kazandırmak isteyebilir, bilimsel, zeka gerektiren konularla ilgilenebiliriz. Ay, bu açının ardından gece saatlerine kadar boşlukta kalacak; elimizde biriken işlere yönelmek, yeni girişimlerden çok daha fazla verim getirebilir.

15:47'de Merkür ve Kuzey Ay Düğümü kavuşum içinde olacaklar; Merkür'ün geri harekette olması nedeniyle çok fazla kendini hissettirmese de, ileriye dönük hedefler, amaçlar oluşturulabilir. Karar verme ve kendimizi daha rahat ifade edebilme konusunda yardımcı olabileceği gibi, çevremizdekilerle bilgi alış verişleri yapılabilir. Eğitim, seyahat, proje planları yapmak adına uygun; bazılarımız için yeni tanışmalar da transitin etkisi ile yaşanabilir. İletişim konusunda başlangıçlar adına da olumlu kullanılabilir. 

20:29'da Venüs, 8 Kasım 2015 tarihine kadar kalmak üzere Başak burcuna ayak basacak; bu burçta özelliklerini sergilemekte zorlanabilir. Bu süreçte bizler eğlence, rahatlık, zevk gibi konuları bir tarafa bırakabilir, günlük gereksinimlerimize eğilebiliriz. İşimizle daha fazla ilgilenebilir, çalışma şartlarımızda yürüttüğümüz projelerde iyileştirici düzeltmeler yapabiliriz. bu konum romantizmden biraz uzaktır; gerçek dünya bizleri daha fazla ilgilendirebilir.  Çevre güzelliği, kişisel bakım kürleri, sağlık şartlarımızın iyileştirilmesi gibi konularda ilişkiler kurulabilir. İş arkadaşlarımızla, müşterilerimizle ilişkilerimizde onarıcı etkiler oluşabilir. Lezzetli, besleyici yiyeceklere ilgimiz artabilir. Beden sağlığı, temizlik ve giyim kuşam da daha önemli hale gelebilir. Olumlu olarak, aşk ve ilişkilerde titiz ve ince düşünen, hizmet etmekten hoşlanan, becerikli, hamarat, maddenin değerini bilen, aklıyla kazanan ve uzlaşan özelliklerin yanı sıra; olumsuz olarak sevgide aşırı eleştirici, aşktan anlamayan, dırdırcı ve huzursuz, kendini gösteremeyen, aşırı düzenli ve sönük, sosyal alanda daha çekingen ve içe dönük bir hal alabiliriz.

22:50'de de Ay Başak burcuna geçiş yapacak, etrafımızdakiler için bir şeyler yapma isteğini yükseltici bir transit. Çok daha seçici olabilir ve olaylara madde çerçevesinden yaklaşabiliriz. Daha ciddi ve sade bir hal takınmak, kendimizi yorgun hissedene kadar diğerlerine yararlı olabilmek isteyeceğiz. Ancak negatif etkileri ile daha fazla eleştirici olmak ve halimizden yakınmak da bu transitin etkileri arasında.

23:00'te ise Başak burcuna daha yeni geçmiş olan Ay ve Venüs arasında kavuşum gerçekleşecek; oldukça sevgi dolu enerji verebilecek bir görünüm. Tüm ilişki türlerinde onarıcı etkiler verecektir. Yemek, içmek, eğlenmek, sevmek adına olumlu; maddi şanslar oluşabilir. İyi başlangıçlar adına fayda getirebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder