10 Mart 2016 Perşembe

10 Mart 2016 - Astrolozi


Dün gerçekleşen güçlü Güneş Tutulması ardından Ay, yine dün akşam saatlerinde 21:39'da Koç burcuna geçiş yaptı; bugün tümüyle bu seyahatini sürdürecek. Koç burcu etkisiyle ataklık, cesaret, gözükaralık ve en önemlisi kararlılık gerektiren konularda rahatlıkla kendimizi öne çıkarabilir, ipi göğüsleyebiliriz. Fiziksel enerjimiz, son bir kaç güne göre daha yüksek çalışabilir. Yorulmak, didinmek ve harekete geçmek için harika bir görünüm. Yeni olan herşey bizleri heyecanlandırabilir ve düşünmeden farklı olanı deneyebiliriz.

23:36'da ise Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı sebebiyle kendi kendimize yetmek, kendi başımıza kararlar almak, sorumluluk ve görevlerin farkına varmak kolaylaşabilir. Sabır ve sadakat isteyen konularda kararlar verebilir, sistemler üzerinde projeler üretebiliriz. Bizden olgun, saygı duyduğumuz kişilerden ise rahatlıkla destekler bulabiliriz.

Ancak, yarın Ay'ın Koç transitinde sert enerjiler aktifleşecek; zira Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi harekete geçirebilecek görünümler var. Hazırlıksız olduğumuz işlerimizde tepkisel davranışlarda bulunmamaya özen göstermek en doğrusu.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder