25 Mart 2016 Cuma

25 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Terazi burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor. Politik olma, ilişkilerde denge oluşturma, olayları tüm yönüyle ele alma akşam saatlerine kadar aktif olabilecek başlıklar. Ancak temel bir açısı olmadığından önceden başlamış, bitirilmeyi bekleyen konuları ele almak adına ideal. Güzelliklerle, estetik değerlerle uğraşmak da bugüne uygun olabilir.

00:44'te Merkür ve Mars arasındaki üçgen açı netlik kazanacak; dünden beri aktif ve yarın netleşecek Güneş ve Mars arasındaki üçgen açı ile de direkt bağlantılı. Bazı geriye attığımız, gereken önemi veremediğimiz konularda bizlere cesaret ve ataklık sağlayabilir. Her türlü iletişim, yazışma, görüşme, iş takibi için çok olumlu. Mantıksal ve zeka yönü yüksek düşünceleri uygun bir şekilde ortaya koyabilir ve etki sağlayabiliriz. Bazı belirsizliklerin daha görünür olması muhtemel. Sakın tembellik etmeyin, yapacak faydalı işler bulmak en doğrusu olacaktır. Moralimiz ve enerjimiz yüksek olacağından fiziksel aktivite gerektiren uğraşlar için çok olumlu. rekabet içeren konularda daha kararlı hareket etme fırsatı bulabiliriz. İçinde olduğumuz projelerimizle ilgilenmek, aşamalarını kontrol etmek, atılacak adımları saptamak adına cesaret ve kararlılık gösterebiliriz. Bu enerjiler bir iki gün devam edecek.

12:00'de Satürn geri hareketi başlıyor; 15 Ağustos'a kadar sürecek bir seyahat. Konu ile ilgili daha geniş bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/03/saturn-retrosu-baslyor-25-mart-2016.html adresinde bulabilirsiniz.

18:48'te Venüs ve Satürn karesi kesinleşiyor; bu etkileşim de bir kaç gün daha etkili ve ilişkiler konusunda bizleri epey zorlayacak bir transit. Hele ki Satürn'ün hızını geri hareketi için epey düşürdüğünü de göz önüne alırsak, oldukça problemli bir görüm olduğunu anlayabiliriz. Her türlü ilişki tipinde soğutucu, ayırıcı, uzaklaştırıcı etkileri var. Sevgi konusunda endişeleri, korkuları olanlar, bir şeylerden kaçtıklarını zannedenlerin yüzleşme zamanı diyebiliriz. Kendimizi bazı şeyleri yapmaya zorlanıyormuş gibi hissedebilir, yalnızlık hissinden kendimizi çalışmaya verebiliriz. Olumlu yanı, duyumsadığımız sorunları ilişkilerimizde tesbit edebilir ve bunları açığa vurabiliriz. Bu şekilde iç dünyamızı karartan bulutlardan kurtulabiliriz. Maddi konularda da işlerimizde engeller, zorluklar, azalmalar oluşabilir. Sevdiklerimizin şimdiye kadar hoş gelen halleri, bugünlerde bize batabilir; nedensiz soğumalar oluşabilir. İlişkiler konusunda dikkatli olmamız gereken bir süreç diyelim.

Güne boşlukta giren Ay, 20:08 itibarı ile Akrep burcunda geçiş yapacak; duygularımızın daha yoğun çalışabileceği, zorluklara karşı güç ve irade kullanabileceğimiz birkaç güne işaret ediyor. Ortak kazanımlar, bazı kamusal işler bugünlerde halledilebilir. Ancak çevremizdekileri kontrol altına almaya çalışmak, güç gösterileri, ihtiras ve tutku yükselmesi bizleri negatif etkileyebilir, dikkat. Konsantrasyon gerektiren, araştırma isteyen işler adına da ideal.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder