26 Mayıs 2016 Perşembe

26 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ayi yeni güne Oğlak burcunda ilerleyerek giriyor; günün büyük bölümünde sadelik, ciddiyet ve çalışkanlık önemli olacaktır. Ne istediğimizi bilmek, her şeyin usulüne göre yapılmasını arzulamak, kontrollü davranışlar ve hırs içinde olmak mümkün. 04:11'de gerçekleşecek Ay ve Uranüs arasındaki kare açı nedeniyle sabah erken saatlerde huzursuzluk, acelecilik ve telaş duyguları içinde olmamız olası. Değişik şeyler yapmak, özgürleşme isteği duymak, herkesten farklı olduğumuzu göstermeye çalışmak ve yeni heyecanlara şiddetli bir açlık hissetmek, derin huzursuzluklara neden olabilir. Önemli, ani değişimler gerçekleştirmek isteyebiliriz ancak bu acelecilikler kazalara neden olabilir, dikkat. Ay, bu açının ardından 17:26'da Kova burcuna geçene kadar açısız kalacak. Mümkün olduğunca elde bitirilmeyi bekleyen işlerimize yoğunlaşmak bu saat aralığında oldukça hızlı ve verimli sonuçları beraberinde getirebilir.

07:43'te Ay ve Chiron arasında ılımlı bir etkileşim netleşecek; olaylar karşısında olgunluk gösterebilir, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabiliriz. Çevremizdekilere fikirlerimizle rehber olabilir, bu esnada bazı sorularımıza da kendi kendimize çözüm oluşturabiliriz. Rahatsızlıklar açısından olumlu iyileştirici etkiler altında olabiliriz sabah erken saatlerde.

15:27'de daha önce 3 kez kesinleşmiş olan Jüpiter ve Satürn arasındaki kare son kez kesinlik kazanacak; kısıtlanma, zorlanma, istediklerimizi arzuladığımız gibi yapamama zamanı denebilir. Bu görünüm hafta genelinde etkili olacak, ekonımik açıdan da kısıtlayıcı enerjiler barındırmakta. Fırsatlar azalmaya başlayabilir, özgürlüğümüzde, şansımızda, azmimizde sınırlamalar oluşabilir. Deli gibi çalışsak da sonuçlar istediğimiz gibi olmayabilir. Finansiyel, maddi konularda elimizdeki mevcudiyetlerde ve mesleki alanda olumsuzluklar yaratabilir. Önemsemediğimiz, üzerinde bile durmaya gerek duymadığımız, sanki bizi bulmaz sandığımız konular, hayatımızı kısıtlayabilir. Bu huzursuzluklara neden olabileceği gibi, acele ve plansız tepkiler işleri daha da çözümsüz hale getirebilir. Sabırla, sakince değerlendirmeler yapmak, yanlışları, eksikleri saptamak, belki güvendiğimiz kişilerin yardımı ile konulara yavaşça yaklaşmak çok daha olumlu sonuçlar oluşturabilir.

17:26'da Ay, Kova burcuna geçiş yapacak; rutin dışı farklı sistemler uygulamak isteyebilir, grup çalışmaları içinde olabiliriz. Özgür ve kendimize özgü olmak isteyebilir hatta çevremizdekileri şaşırtabiliriz. Yaratıcı zekamızı kolayca kullanabilir ve farklı yollar deneyebiliriz. Sezgilerimizi rahatça kullanabilir ancak asla duygusal davranışlar içinde olmak istemeyebiliriz.

18:03'te Ay ve Mars arasında ılımlı bir görünüm oluşacak; fiziki güçi cesaret ve ataklık isteyen konuları ele almak adına çok uygun. Diğerleri ile rahat çalışabilir, liderlik özelliklerimizi kullanabiliriz. Görüşlerimizi etkili savunmak, diğerlerinin güvenini kazanmak ve bilinçli, kararlı adımlar atmak adına uygun kullanılabilir bir transit.

22:59'da ise Ay ve Venüs üçgeni netleşiyor; tüm ilişkiler açısından oldukça olumlu. Problemli ilişkilerde düzelmeler yaşanabilir. Davetler, organizasyonlar, aktiviteler oluşabilir. Koruyuculuk, annelik gibi hislerimizde artış görülecektir.  Bulunduğumuz ortamlarda estetik dokunuşlar, alış verişler, yeme içme adına da dürtü duyabiliriz. Güzelliklerle ilgili aktiviteler uygulanabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder