8 Mayıs 2016 Pazar

8 Mayıs 2016 - Astrolozi


Ay haftanın son gününde tümüyle İkizler burcunda.. Eğlenceli, hareketli bol muhabbetli bir gün olabilir. Birbirleriyle ilgisi olmayan konular arasında hızlı git geller yaşayabilir, bazı alanlarda ise kararsızlıklar duyumsayabiliriz. Kendimizi rahat ifade edebilmek, bilgiye merak duymak, okumak, yazmak, konuşmak adına uygun. 

05:33'te Ay ve Mars karşıtlığı ise sabah erken saatlerde zıt duygular arasında iki uca çekiş oluşturabilir, uyumsuzluk verebilir. Kolay sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar işlerin karışmasına neden olabilir. Kavga için bahane arar olabiliriz. Sorunlarımızı bu etki altında çözmeye çalışmak, kaş yapayım derken göz çıkarmamamıza neden olabilir. ya dinlenmek ya da erken uyananlar için belki spor yapmak bu enerjiyi olumlu kullanmamıza yardım edebilir. 

14:18'de Ay ve Neptün karesi, ardından da 16:50'de Ay ve Jüpiter karesi netleşiyor ve böylece Neptün ile Jüpiter arasındaki kare harekete geçiyor. Hayallerimizin gerçeklerden daha önemli hale gelmesi ve aslında gerçeklerin ideallerimize uymadığını farketmemiz yönünde bir transit. Vazgeçer gibi bile olsak, yine de evirip çevirip oldurmaya çalışabiliriz. Bu yoldaki mücadeleler ise bazı zorluklarla karşılaşmaya mahkum olabilir. Bunun yanında ayrıca koşarak yardıma atılma dürtüsü verebilir.  iyice düşünmeden savurganca hareket edebiliriz. Ruhsal, dinsel aldanmalara açık bir gün denebilir; sahte öğreticilerle yolumuz kesişebilir.

18:24'te Merkür ve Kuzey Düğüm arasında üçgen bir açı netlik kazanıyor ve bugün tümüyle etkili bir transit. İleriye dönük hedeflerimiz konusunda geçmiş tecrübelerimizden rahatlıkla dersler çıkarabilir ve uzun vadeli hedefler oluşturabiliriz. Belki bir eğitim, bir seyahat ya da bir tanışma bizlerde farklı bakış açılarının oluşmasına yardım edebilir. Hoş sohbetlerin, bilgi alış verişlerinin ufkumuzu genişletebileceğini söyleyebiliriz.

19:31'de Ay ve Satürn karşıtlık içinde olacaklar. Haftanın son akşamı kendimizi yalnız, mutsuz, karamsar hissetmemize neden olabilir. En iyisi dinlenmek ve görüşlerimiz ne kadar negatif de olsa, bunun geçici bir etki olduğunu bilmek, başkalarının da tutumlarını dikkate almamaya çalışmak en doğrusu. İş bitirici kararlardan uzak duralım.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder