18 Haziran 2016 Cumartesi

19 Haziran - 25 Haziran 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazartesi günü 9. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğucak; önümüzdeki 15 günlük süreçte şaşırtıcı, hızlı biçimde yurt dışı, eğitim, medya, seyahat, hukuk, din ya da tarih ve felsefe konularında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunun yanında detaylar, yapılacak işler, kararsızlıklar hafta ortasında itibaren, tereddütlere, kuşkulara neden olabilir. Zorlayıcı etkiler sanki sizi yaşamın 4 köşesinden çekiştiriyormuş gibi hissedebilir, zorlanabilirsiniz. Yeteneklerinizi, hedeflerinizi gerçekleştirmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle bağlantılı bazı haberler alabilir, bu kişiler için fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Eğitim, yayıncılık, seyahat, ticaret, nakliye başlıklı uğraşlarınızda sabırlı ve sakin olmaya özen gösterin; hata yapmaya açıksınız. Kendinizi yetersizlikle suçlamamaya, yanlışları tesbit etmeye ve hatalarınızdan dersler çıkarmaya özen gösterin. Yaşamınızda değişen şartlar tuzaklar oluşturabilir; sakin kalın ve motivasyonunuzu kaybetmeyin. Kararsızlıklarla ilgili yakın çevrenize akıl danışabilirsiniz. Her duyduğunuza bu dönemde pek inanmayın; kararlarınızda net olmaya özen gösterin.. Yaratıcılığınızı, farklı özelliklerinizi rahatlıkla kullanabileceğiniz bir süreç. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; eviniz, aileniz, gayrimenkulleriniz sizin için önem arzedebilir, kendinizi bu alanlarda daha öne çıkarabilirsiniz. Aile ortamı güven veren bir yer haline girebilir ve çalışmalarınıza temel oluşturabilir. Dış dünyadan kopma, eve ve içe dönüşler, sizi sosyal yaşamdan biraz alıkoyabilir. Aile büyükleriniz ve ebeveyniniz ile beraber olmak amacıyla çeşitli nedenler ortaya çıkabilir.











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazartesi günü 8. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük dönemde özellikle ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka, burs, prim gibi kamusal işlerinizle ilgili olarak şaşırtıcı ve hızlı gelişmeler yaşanabilir, maddi konularda değişen şartlar sizi zorlayabilir; davetler, alış verişler, spekülatif yatırımlar, eğlence hayatı, grup çalışmaları, lüks tüketim bütçeniz dışına çıkmanıza neden olabilir. Acele kararlar verip, harcamalar yapmayın; sakin ve sabırlı hareket etmek önemli. İyice araştırmadan yatırımlar yapmayın. Bu aralar dostlarınızla para alış ya da verişlerinde bulunmayın. Kredi, borç gibi kamusal işler yüzünden maddi endişelere, kararsızlıklara kapılabilirsiniz; panik içinde kararlar vermeyin. Harcamalarınızla ilgili olarak bazı yüzleşmeler kriz yaratabilir; dikkatli olun. Kredi ya da borç konusunda yetkililere, güvendiğiniz kişilere fikir danışın. Bu alanlarda motivasyonunuzu canlı tutarak, çözüm odaklı olmak işinize yarayabilir; kriz ortamlarından fırsatlar yaratabilirsiniz. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 3. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; dikkatiniz yakın çevrenize, kardeşleriniz, komşularınıa ve yakın akrabalarınıza yönelebilir. Bu kişilerle iletişimini yoğunlaşabilir. Yaşamınızn temposu artacağından, fikirsel iletişim de bağlantılı olarak yoğunlaşabilir. Yayıncılık, ticaret, eğitim,seyahat, turizm alanlarında yeteneklerinizi ortaya sürebilir, Güneş'in enerjisi sayesinde can bulan yeni fikirlerle, düşüncelerle harekete geçmek isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazartesi günü burcunuzun karşısında, 7. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliğiniz, rekabet ettiğiniz alanlar ile ilgili olarak hızlı ve şaşırtıcı gelişemeler yaşayabilirsiniz. Yaşamınızda değişen bazı şartlar nedeniyle sorumluluk ve görevleriniz tereddütlere, korkulara zemin hazırlayabilir. Yoğun ve stresli günler sizi yorabilir. Olayları bütünüyle ele almaya özen gösterin; tek taraflı ve çıkarcı yaklaşımlar stresi arttırabilir. Eviniz ve işiniz arasında kalabilirsiniz. Hane ya da emlakla ilgili hukuksal problemler oluşabilir; güvendiğiniz kişilere danışmaya özen gösterin. Yaşam bu süreçte sizi 4 köşeden iteleyecek gibi; dolayısı ile bu huzursuzluklar ilişkileriniz üzerinde negatif rol oynayabilir. Partnerinizle ilişkilerinizde sorun oluşabilir. Kararsızlıklar ve hedeflerinizle ilgili aksilikler sizi yoracağından, sakin ve sabırlı kalmak yapacağınız en doğru hareket olacaktır. Motivasyonunuzu düşürmekten ve acele etmekten kesinlikle uzak durun.. İddiacı ve aşırı özgüvenli davranışlar öne çıkabilir. Dışarıya açılmak, yeni arkadaşlıklar kurmak, eğlence ve organizasyonlar için uygun bir zaman olsa da bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir. Sosyal yaşamınız bu süreçte aniden hızlanabilir; şaşırtıcı davetler alabilirsiniz. Kendi isteklerinize aşırı önem vermeniz sorunlara neden olabilir.. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; sahip olduğunuz maddi değerler ve kazancınız sizin için daha önemli bir hale gelebilir. Kendinizi kanıtlama ihtiyacınız artabilir; daha ısrarcı olabilirsiniz özellikle maddi alanlarda. Gelirinizle ilgili olarak yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi kullanabilme fırsatları oluşabilir..












Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazartesi günü 6. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ve yardımcılarınızla ilişkileriniz, yürüttüğünüz projeler, sağlığınız ile ilgili konularda hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunun yanında kariyeriniz, ileriye dönük hedefleriniz ve hayat görüşünüzle ilgili detaylar konusunda tereddütler, kuşkular, kontrolünüz dışı gelişmeler yorucu olabilir. Seyahatlerinizde tüm detayları hesapladığınızdan emin olun. Bazı sağlık problemlerine de açık olduğunuz günler; kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. İş arkadaşlarınız, müşterileriniz, yardımcılarınızla ilgili bazı sorunlar kontrolünüz dışı gelişebilir. İnançlarınızı sorgulamak durumunda kalabilir, endişe duyabilirsiniz. Gelişmeler karşısında sakin ve sabırlı olmaya, motivasyonunuzu düşürmemeye gayret edin. Değişen bazı yaşam şartları endişe duymanıza, güvensizliklere neden olabilir; süpheci davranışlar sergileyebilirsiniz. Farklı kültürlerle ilgili olarak günlük işlerinizde yoğunlaşma oluşabilir; gümrük, pasaport işlerinde aksilikler yaşayabilir. Her söylenene çabuk inanmayın ve bilinç süzgecinizden mutlaka geçirin; hatalı kararlara, yanlış adımlara açık bir süreçtesiniz. Gizli sayılabilecek her girişimden ise mutlaka uzak durun. Otorite figürlerinden ya da büyüklerinizden şaşırtıcı haberler alabilirsiniz; mesleki konularda da yeniliklere, değişen şartlar uyum göstermeye çalışın. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bu süreç kendinizi yenilemenize, enerjinizin yükselmesine yardımcı olacaktır. Zorlanmadan kişiler üzerinde etki bırakacak kadar yeteneklerinizi yaratıcılığınızı rahatlıkla öne çıkarabileceksiniz; dikkat çekmekte zorluk çekmeyeceksiniz. Kendinize diğerlerinden daha fazla önem verebilir, eleştirilere kulak kapamak isteyebilirsiniz. Bu da ilişkiler konusunda sorunlara neden olabilir; egozantrik davranışlardan uzak durmakta yarar var. İsteklerinizi kabul ettirmek, cazibe oluşturmak, en önemlisi karşzmatik olmak bu dönemde mümkün görünmekte.











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Pazartesi günü 5. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; aşk yaşamınız, çocuklarınızla ilişkileriniz önümüzdeki 15 günlük süreçte hızılıca ve şaşırtıcı gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Yoğunlaşan sosyal yaşam, arkadaşlarınız ve dostlarınızla katılacağınız organizasyonlar nedeniyle harcamalar artabilir. Maddi konularda girişimler adına pek uygun bir süreç değil; sabırlı ve sakin davranmanız gerekmekte. Çocuklarınız, eğlence yaşamınız açısından da olumsuzluklarla karşılaşabilir, maddi konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Borç alma, verme ya da krediler konusunda temkinli olun. Bütçenizi akıllıca kontrol etmek, aşırı para harcamamak önemli. Banka ekstreleri, kredi kart harcamaları konusunda dikkatlice kontrol yapabilirsiniz. Masrafların artması, bazı tereddütlere, endişelere zemin hazırlayabilir; umutsuzluğa ve kararsızlığa düşmeyin. Sadece bu süreci sabırlı ve sakin kullanmaya dikkat edin. Lüks alışverişlerden, düşüncesiz yatırımlardan uzak durun. Hamile olanlarınız varsa bu süreci dinlenerek geçirmek en doğrusu olabilir. Yeteneklerinizle ilgili olarak hızlı gelişebilecek fırsatlar karşısında şaşırabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı sergiler, konserler sanatsal konularda sizi hareketlendirebilir. Farklı kültürler, farklı bakış açıları size daha yakın gelebilir, hedeflerinizde değişimler yapabilirsiniz; ancak ümitsizliğe kapılmamaya çok dikkat edin. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 12. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; kendinizle daha fazla başbaşa kalmak, spiritüeli ezoterik, psikolojik konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi sadece kendinize saklamak isteyebilir, içsel analizlere baş vurabilirsiniz. Sert etkilerde perde arkasında kalmak, gizli düşmanlıklara ve dedikodulara maruz kalma gibi etkiler verebilir; gizli sayılabilecek her türlü girişimden uzak durmakta ve kendinizle barışık olmakta yarar var... .











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Pazartesi günü 4. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte eviniz, aileniz, ebeveyniniz ve gayrimenkulünüzle ilgili konularda hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Emlak konusunda anlaşmazlıklara açıksınız ve ailevi ilişkilerde belirsizlikler öne çıkabilir. Kariyeriniz ve mesleki konularınızdaki gelişmeler sonucu eviniz ve işiniz arasında kalabilirsiniz. Yaşam sizi 4 bir yandan çekiştiriyor gibi hissedebilirsiniz. Gizlediğiniz bazı konular bu hafta içi gün ışığına çıkabilir. Otorite figürleri ve büyüklerinizle olan ilişkilerinizde engeller, kısıtlamalar, sorumluluk ve görevler konusunda problemler çıkabilir. Bu alanda girişimler pek uygun değil; tereddütler ve kararsızlıklıklar yanlış kararlara neden olabilir. Mesleki konularda sakin ve sabırlı hareket etmek, acele etmeme sizi bu durumlardan koruyabilir. Bu hafta kendinizi geliştirebilir ancak sorumluluk ve görevler konusunda aksilikler yaşayabilirsiniz. Aile üyeleri ile fikir birliği oluşturmakta zorlanabilir, bazı güvensizlik oluşturabilecek gelişmeler içinde kalabilirsiniz. Özellikle ortaklaşa gelir, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi alanlarda hızlı gelişmeler sizi şaşırtabilir; aile büyükleri ile ilgili operasyon gerektirebilecek rahatsızlıklar ise üzebilir. Salı günü Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; dikkatiniz bu süreçte bağlı olduğunuz gruplara, değer yargılarına, kurallarına, klup, dernek ve dost çevrenize yönelebilir. Amaçlarınıza, heveslerinize ulaşmak adına hevesiniz daha yoğunlaşabilir. Gerçekten ne istediğinizin farkına varabilirsiniz. Birlikten kuvvet doğar ideolojisinde olduğu gibi aynı fikirde olduğunuz kişilerle çalışmalar yapabilir ve yaratıcılığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Yalnız olmaktan çok kalabalıklar içinde olmayı isteyebilirsiniz bu süreçte....

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Pazartesi günü 3. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle iletişiminizde, yayıncılık, tatil, eğitim, ticaret ve ulaşım konularınızda hızlı ve şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat bağlantılı işleriniz arapsaçına dönebilir. Özellikle seyahatlerinizde ve trafikte dikkatli olmakta yarar var. Denenmemişi bu hafta denemeyin. Uzak akrabalarınızdan hastalık haberi alabilirsiniz. Detayları atlamak konusunda bu hafta dikkatsizlik göstermeniz, sizin için tehlike oluşturabilir. Farklı görüşlere daha ılımlı yaklaşmaya özen gösterin; farketmeden tartışmalar içine girebilirsiniz. Sakin ve sabırlı olmak, oluşabilecek tereddütlerin, korkuların ve kararsızlıkların önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Değişen şartlar, hayat görüşünüzü, inançlarınızı sorgulamanıza neden olabilir. Şartlara uyum göstermekte zorlanabileceğinizden, sağlık açısından da sorun yaşayabilirsiniz. Çok fazla parçaya yayılmadan, işlerinizi listelemeli, analitik ve pratik çalışmalısınız; güvendiğiniz kişilerden akıl almayı, fikir danışmayı sakın ihmal etmeyin. Aksi halde kararsız kalmak, kendinizi ifadede zorluk yaşamak olası. Hızlı gelişebilecek ortaklıklar yaşayabilirsiniz. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; bu süreçte daha göz önünde bulunabilir, yaratıcılıklarınızı, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Beğenilen bir proje, sunuş tarzı, başarılı olduğunuz bir alan ya da yapılan iş sizi öne çıkarabilir. Topluluklar önünde yer alabilirsiniz. Büyükleriniz ve otorite figürleri ile olan iletişiminiz artabilir; önemli kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Bazı sırlarınız bu dönemde görünür olabilir, dikkatli olmakta yarar var..











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Pazartesi günü, 2. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte maddi kazanımlarınızla ilgili olarak bazı ani, şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi alanda pek şanslı olduğunuz söylenemez. Borç, kredi, yatırım türü işlerinizde sakın acele karar vermeyin. Çalışma ortamınız, yürüttüğünüz projeler, müşterileriniz ile bağlantılı hızlı durumlar sizi şaşırtabilir. Bazılarınız iş değiştirebilirler. Tereddütler, korkular, kararsızlıklar yanlış adım atmanıza neden olabilir. Harcamalar konusunda da dikkatli olmakta yarar var; bütçe dengenizi koruyun. Değerli eşyalarınıza bu hafta dikkat edin, lüks alış verişlerden kaçının. Özellikle hamile olanların bu süreçte kendilerine özen göstermeleri ve dinlenmeleri gerekmekte. Aşk yaşamınızda ise güvensizlik problemleri sorun yaratabilir. Aşırı sahiplenme, diğerlerinin görüşleri yok farzetme özel ilişkilerde sizi yorabilir. Sabır ve sakinlik göstermek bu hafta kesinlikle prim yapacak. Bazılarınız için operasyon gerektiren durumlar oluşabilir. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; çeşitli yönlerden ufkunuzu genişletmek adına uygun bir süreç. Yapılacak çalışmalar, değişik tecrübeler edinmenize, farklı bakış açıları ya da yaşam tarzları ile yolunuzun kesişmesine yardım edebilir. Rutin işlerinizin dışında farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama gibi alanlarda yaratıcılığınızı kullanabilir yeteneklerinizi öne çıkarabilirsiniz. Değişik ilgi alanları, sınırlarınızı genişletmenize yardım edebilir. Din ve felsefi konularda araştırmalar yapmak, tarih araştırmak adına da olumlu kullanılabilir...












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Pazartesi günü burcunuzda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte ikili ilişkileriniz, fiziksel ve psikolojik sağlığınız ve kendinizle ilgili olarakbazı gelişmeler yaşanabilir. Tereddüt ve kuşkular, endişeler kararsızlık yaratabilir. Bazı anlaşmalarda sözleşmelerde engeller, aksilikler sizi huzursuz edebilir. Olaylara sadece kendi bakış açınızla yaklaşmadan, objektif olmaya özen verin. Duygusal olarak yaşayacağınız iniş ve çıkışlar huzursuzluğa sebep olabilir. Büyüklerinizle ilgili konularda oluşabilecek belirsizlikler karşısında sabırlı ve sakin kalabilmeniz önemli. Yanlış kararlar vermeye çok açık olacaksınız. Güvendiğiniz kişilere fikir danışmayı ihmal etmeyin. Yaratcılığınızı, girişimciliğinizi aktif olarak kullabileceğiniz günler. Bazılarınız aniden yeni aşk tecrübesi ya da çocukları ile ilgili hızlı tecrübeler yaşayabilir. Sanatsal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Ev, aile, emlak alanında ise girişim yapmamaya özen gösterin. Karamsarlık ve negatif düşünceleri kafanızdan uzaklaştırmalı ve bu etki altından önemli kararlardan kaçınmalı ve beklentilerinizi düşük tutmalısınız.  Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; ortaklaşa gelir, vergi, sigorta, burs, prim, kredi, borç, miras, nafaka gibi konularda yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı kullanabilir, kendinizi kamusal işlerde öne çıkarabilirsiniz. Karşılaştığınız bazı olaylar kendinizi sorgulamanıza, olayların derinine inmek istemenize neden olabilir. Bazı hukuki işlemlerle uğraşmak durumunda kalabilir, sorumluluk getierebilecek finansal bazı meselelerle karşılaşabilirsiniz..









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazartesi günü, 12. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte sosyal yaşamdan biraz sıyrılmak, yalnız kalarak derin düşünceleredalmak isteyebilirsiniz. İçsel analizler, içsel sorgulamalar yapılabilir, açık vermek istemediğiniz düşünceler içinde olabilirsiniz. Günlük uğraşlar ve iş trafiği hatalı kararlara, bazı projelerde endişelere, kararsızlıklara neden olabilir. Emir almak bugünlerde sizi rahatsız edebilir. İş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Hedeflerinizi çok yüksek tutmamakta, sakin ve sabırlı olmakta yarar var. Yakın çevrenizden hastalık haberi alabilirsiniz. Dikkatsizlik iletişimde ve trafikte sorun yaratabilir; dosyalarınızı yedekleyin. Bazı kontrolünüz dışı gelişebilecek aksilikler yüzünden psikolojik olarak da yorulabilirsiniz. Sağlıkla ilgili işlerinizde ise aksamalar oluşabilir. Yardımcılarınız varsa bugünlerde sorun yaşayabilirsiniz. Belirsizlikler sizi psikolojik olarak zorlayabilir, kronik bazı rahatsızlılar uyanabilir. Eviniz, aileniz ya da emlağınızla ilgili bazı işlerde aniden hızlı bir şekilde start alabilir. Problemli aile ilişkilerinde düzelme oluşabilir. Hızlı taşınma yaşayanlar görülebilir. Bazı bağımlılıkları geride bırakmak adına uygun bir süreç. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; bu dönem ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, evliliğinizi, rekabetçi ilişkilerinizi öne çıkarabilir. Karşılıklı konuşmalar tartışma haline dönüşebilir. Mümkünse bugünlerde çalışmaları tek başına halletmekten ziyade, ortaklaşa yapmaya özen gösterin; daha verimli olabilir. Güvendiğiniz kişilerin fikirlerini alın, tavsiyelere açık olun. Anlaşmalar, sözleşmeler, fikir birliği gerektiren konularla karşılaşmanız muhtemel..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Pazartesi günü 11. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte içinde bulunduğunuz sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınızi üye olduğunuz dernek ve klüpler ile ilgili olarak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ani haberler alabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz geliri de ilgilendiren bu bölge nedeniyle, lüks ve pahalı alış verişler, eğlence, davetler masraflarınızı arttırabilir. Umutsuzluk, hedeflerde belirsizlik karamsarlık yaratabilir. Hobilerinizle ilgili harcamalar ya da spekülatif yatırımlar maalesef risk içermekte. Maddi açıdan şanslı olduğunuz günler değil; önemli alış verişleri, yatırımları ertelemekte yarar var. İhtiras ve tutkular karamsarlıkları besleyebilir. Sakin ve sabırlı davranışlar, yatırımlar konusunda belki kendinize vakit tanımak bu şartlar altında daha uygun olabilir. Çocuklarınızla ilgili harcamalar oluşabilir. Para konusunda çok dikkatli olmanızda yarar var. Aşırı özgüven ve yaratıcılık dikkat çekici olacağından, çevrenizdekiler arasında farklı tepkilere neden olabilir. Salı günü ise Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 6. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; görevleri, sorumlulukları titizlik ve pratiklikle yerine getirme açısından olumlu bir süreç. Çalışma ortamı, iş arkadaşları ve müşterilerle ilişkiler, sağlıkla ilgili işler gündeme gelebilir ve yeteneklerinizi bu alanlarda gösterebilirsiniz. Hijyen ve sağlık önem arzedebilir. Özveri ile birileri için bir şeyler yapmaktan keyif alabilir, hizmet ile ilgilenebilirsiniz. Çevre düzenlemeleri, çalışma çeknikleri ve çevre koşullarının düzenlenmesi bu süreç dahilinde yapılabilir..











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazartesi günü 10. evinizdeki Yay burcunda Dolunay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte kariyeriniz, mesleki konularınız, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz konusunda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eviniz, aileniz ya da gayrimenkulunüzle ilgili konularda fedakarlık göstermek durumunda kalabilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlık sorunları üzüntü yaratabilir. Merhametli yanınız ise sorumluluk ve görevlerin artmasına neden olacak gibi. Endişeler, kuşkular bugünlerde size huzursuzluk verecek. Özellikle ailevi ilişkilerde bazı problemler söz konusu. Emlak konularında ise otorite figürleri onayı almakta zorlanabilir, engellemeler yaşayabilirsiniz. Sakin ve sabırlı kalabilmek, çok önemli kararları biraz ertelemek en doğrusu olacaktır. Hedeflerinizi çok yüksek tutmayın ve kariyerinizle ilgili konularda girişim yapmayın. Bazı hukuksal konular gündeme gelebilir ve duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Olayları akışına bırakmak ve biraz beklemek belki de en doğrusu olabilir; zira bu hafta yaşam sizi sanki 4 köşeden çekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bazılarınız için mesleki konularla ilgili olarak hızlı gelişmeler maddi olarak fırsatları beraberinde getirebilir. Bazı şanssızlıklar içlerinde fırsatları da barındırıyor olabilir. Maddi konularda sürpriz yaşayabilirsiniz. Salı günü ise, Güneş, 21 Temmuz'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; aşk yaşamınız, çocuklarla ilişkileriniz, hobileriniz ve cesaretli yanınız bu süreçte daha öne çıkabilir. Kendinizi ifade etme yönünde özgürlük hissedebilirsiniz. Çocuklara karşı olan ilginiz artabilir, sanatsal kabiliyetlerinize de ilgi gösterebilirsiniz. Bu süreçte yaşamın amacı zevki sefa haline gelebilir; eğlenceli ortamlarda bulunmak isteyebilir, lükse dürtü duyumsayabilirsiniz. İlişkiler daha açık, net ve dürüst olabileceğinden aşk ilişkileri de gündeme gelebilir.




Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder