2 Haziran 2016 Perşembe

2 Haziran 2016 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Koç burcunda boşlukta ilerlemesi ile merhaba diyoruz.. 05:46'da Boğa burcuna geçene kadar da Ay ve Uranüs kavuşumunun enerjisi üzerinde olacak. Telaşlı, huzursuz hissedebilir, ani bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Birilerinin bize yapmamız gerekeni söylemesine ise tahammül gösteremeyebilir, ani çıkışlar yapabiliriz.

05:46'da ise Ay'ın Boğa burcuna geçişi ile üzerimizde daha sakin bir hava etkili olacak. Ay'ın sevdiği bir konum olan Boğa transitleri ile daha barışçıl ve keyif dolu olabilmek mümkün. İleriye dönük sağlam hedefler üzerinde planlar yapabilir, 5 duyumuza hitap edecek detaylardan keyif alabiliriz. İstikrarlı ve sabırlı hareket etmek ise ayaklarımızın yere sağlam basmasına yardım edebilir.

05:41'de Güneş ve Neptün karesi kesinleşecek; bu hafta tümüyle etkili aslında. Güvensizlik, yersiz korkular ve yanılgı riski taşıyan bir görünüm.  Kafa karışıklıkları, luşku, tereddüt, belirsizlik yaratarak yaşamın yönetimini zorlaştırabilir. Kafamızda olan soru işaretleri bu transit etkisi ile daha çözümsüz görünebilir. Duygusal incinme, çabuk darılma ve alınganlık verir. Olaylar karşısında hatta sadece normal yaşama dayanma gücünün ve psikolojik enerjinin oldukça düşük olabileceği günler. Stresli durumlardan, risklerden uzak kalmaya çalışmak, hastalıklara yenik düşmemek adına sağlık ve beslenmeye dikkat etmek iyi olacaktır. Spekülasyonlardan ya da tahminlerden uzak durmakta yarar var; aldatılmaya ve dolandırıcılıklara açık bir etki.  Ruhsal, manevi, mistik konuları öğrenmeye, uygulamaya uygun. Ancak gerçekçi olamama düşüncelerimizi karşımızdakilere ifade edememe, sağlam bir dala tutunamama gibi olumsuzluklar nedeniyle verimli olmak mümkün olmayabilir. Can sıkıcı, abartılmış, gerçek dışı durumlarla karşılaşmak da olası. Önemli kararları, girişimleri ertelemekte yarar var. Ay'ın Boğa transiti ile de tembellik etme, dinlenme olarak kullanılabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder