10 Kasım 2013 Pazar

10 Kasım 2013 - Astrolozi





Ay güne Kova burcunda ilerleyerek merhaba diyor; zamanın bir adım ötesinde olabilmek bugün mümkün.. Kendimizi diğer insanlardan farklı görmek, kurulu bir planı takip etmek yerine, sezgilerimizin sesini dinlemek de kolay olacaktır. "Farklı" olma eğilimini dizginleyip, kalabalığa karışmak, en olmadık yerlerde isyankar doğamızın ortaya çıkmasına engel olabilir. Sindirilmek ve kişiliğimizi ortaya koyamamak bizi en sinirlendiren şeylerden biri olabilir bugün. Arkadaş ve grup aktiviteleri için de oldukça uygun bir Pazar günü geçirebiliriz. Ancak bir yandan da dahil olduğumuz grubun organik bir parçası olmayı reddetme dürtüsü hissedebiliriz. Duygular söz konusu olunca davranışlarımız soğuklaşabilir.

Sabah çok erken saatler Ay ve Satürn sert bir kare yapacaklar. Ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsait bir zaman dilimi olacaktır. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve hayat olduğundan çok daha kara görülebilir. Ardından gelecel Ay ve Güneş arasındaki ikinci bir kare ile de ilişkilerde zorluklar yaşanabilir. İçten gelen olumsuzluğun verdiği enerji ile soğuk bir hava esebilir; bu saatlerde kadın - erkek, otorite figürleri vs. ile önemli görüşmelerimiz varsa işimiz zor demektir. Neyse ki sabah çok erken saatlerde oluşacağından, pek çoğumuz etki almayacağız. Kısa süren bu transitte bazen önemli ayrılıkların yaşanması muhtemeldir.

Güneş saat 07:57'de boşluğa giriyor ve tüm gün açısız hareketine devam ediyor. Son açıları maalesef sert karakterde olduğundan gün boyu etki edebilecek bir enerji halini alabilir; sakin ve dengede kalmanın faydasını fazlasıyla görebiliriz. Geceye doğru ise Hepimizin hayatını bir şekilde etkilemiş olan Merkür geri hareketi bitmek üzere.. Merkür yavaşlamaya başladı, ileri hareket için gezegen hazırlanıyor..

Gerçeklerin ışığında bilgi ve bilinçle özümsenmiş köklü bir sevgiyle bağlı olduğumuz ebedi Başkomutan Atamız'ın düşünceleriyle ölümsüzleştiğine inanıyor ve ölümünün 75. yılında önünde saygıyla eğiliyor, tarihimizin yüce liderini saygı ve rahmetle anıyoruz.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder