20 Kasım 2013 Çarşamba

20 Kasım 2013 - Astrolozi



Ay, güne İkizler burcunda açısız ilerlemesi ile giriyor. Dünden gelen Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu etkinin devam ettiğini hesaba katarsak, bol enerjik halimiz devam etmekte.. Evet açılar yeni girişimler için uygun gibi görünüyor ancak, Ay boşluktayken yeni adımlar pek tavsiye edilmez.. Siz bence yüksek enerjinizi, elde birikmiş, halledilmeyi bekleyen işlere yoğunlaştırın. Hep ileriye attığınız bazı son noktalar belki bugün halledilebilir. Yeni girişimlerin ise başıboş, sonuçsuz kalması tehlikesi var.


Saat 13:22'de Ay Yengeç burcuna giriyor.. Yumuşaklığı ve koruyucu bir tabakanın altında saklı duran hassasiyeti temsil eden Yengeç burcu, gün içinde duygusal, çekingen, ortamdan ve başkalarının ruh hallerinden etkilenen yanlarımızı ortaya dökecektir. Etrafımızdakilere güvenene kadar çekingen bir tutum sergilesek de, alışılmışın dışındaki espri anlayışımız ile nazik, duyarlı ve sevecen olmak mümkün. Amaaa bize meydan okunursa, anında huysuzlaşabiliriz. Bugünkü mutluluğumuz için kendimizi güvende hissetmemiz çok önemli olacak; etrafımızdakilere de bir anne gibi yaklaşmak, gönüllü yapacağımız işlerin en başı..

Akşam saatlerinde Ay'ın Neptün ile harika pırıl pırıl bir üçgeni var. Hayallere daldıran, düşler durduran bir transit. Gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek için ideal. İyi algılayabilme, hissetme ve doğru duyumlar almak için elverişli. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek, üretken olmak için biçilmiş bir kaftandır. Bu süreçte, kim olursa olsun sempatik gelebilir, iyi - kötü ayrımı yapmadan herkese içten bir samimiyetle yaklaşmak, yardım etmek kolaylaşır. Meditasyon, namaz, dua ve niyetler için, aslında tüm içe dönük çalışmalar için harika bir akşam bizi bekliyor, tadını çıkarın..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder