11 Ekim 2014 Cumartesi

11 Ekim 2014 - Astrolozi


Hızlı, stresli geçen bir haftanın ardından, haftasonuna Ay'ın Boğa burcunda seyahati ile giriyoruz. Son derece uyumlu, sabırlı olabilir, olaylar karşısında kolay tepki göstermeyebiliriz. Bir Koç gibi öne atılmak pek bugüne uygun değil. Yavaş hareket ederek, işlerimizi şansa bırakmayı pek sevmeyebiliriz. Bir başlangıç yaparken tüm ihtimalleri gözden geçirmek tam da bugüne göre. Yeniliklere pek açık olmamak, değişimden biraz çekinmek, güzel olan her şeye tutku duymak, günümüzün ana çizgileri olabilir.

02:17'de dünden beri etkili olan Güneş ve Jüpiter ılımlı açısı kesinleşecek.. Cesaret, güven ve şans getiren br transit. Aslında şans desek de özellikle Güneş'in Terazi burcundaki duruşu ile ve de tabii Venüs'ün de hemen yanı başında olması, ilişkiler açısından bir çok enerjinin akıcı işlemesine neden olacaktır; her türlü aktivitenin yapılmasında yardımcı olabilir. Başarının sırrı olarak kabul edilebilir. Tabii bunun yanında olumsuzluk veren transitler var ancak; bir çoğumuz bu fırsatları yakalabilirler. Arkadaşlarla grup içinde ilişkilerde uyum, ideallerimizi planlarımızı rayına oturtmak adına gayret verecektir. Bizlerden yüksek makamlarda bulunan, otoritesi altında olduğumuz kişilerle de ilişkilerde iyileşme sağlayıcıdır. Tabii bu arada ego ve kibir yükselişleri, fırsatları avucumuzdan kaçırmamıza da neden olabilir; dikkat..

03:48'de Ay ve Satürn karşıt açısı karamsar ve depresif, olumsuz düşüncelerin ilişkilerimize zarar vermesine neden olabilir. Dışarıdan mutsuz ve soğuk görünmek nedeniyle çevremizde sorunlara neden olabilir. Bu saatte ayakta olanlar için, bu saatlerde hiç bir şey yapmamak ve kısa süreliğine oluşacak bu karamsarlığın geçmesini beklemek en doğrusu olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor.

12:09'da Venüs ve Uranüs karşıtlığı kesinleşecek; önemli transitlerden biri.. Yaşamlarımızda sevgi, hissel konular ve sosyal alanlarda değişim süreci başlatan bir görünüm. Aniden, beklenmedik tarzda karşımıza çıkacak durumlar husursuzluk, şaşkınlık, heyecan verecektir. İlişkilerimizin formund değişiklik yaptırabilecek çekişmeler yaşayabiliriz. Tutmaya çabalama ya da her şeyi boşlama mümkün olabilir. İpler iki uçtan sağlam bağlıysa gerilir, titrer, adeta elektrik çapmışa dönebilir. Burada iki tarafın idare edebilme yeteneği önem kazanır. Yeni arkadaşlıklar kurmak adına pek uygun bi dönem değil zira, sağlıklı hissedişler olmaz, sadece heyecanın ve devamı pek mümkün olmayan geçici heveslerin peşine takılma görülebilir Bu dönemde yapılacak en iyi şey hoşlanılan bir hobi, uğraşı, yaratıcı sanat etkinlikleri, yeni fikirler, yeni teknikler olacaktır. Bu yönden muazzam uyarıcı olabilir. Sürprizlere hazır olun; hesapta olmayan maddi kazançlar ya da kayıplar yaşanabilir.

18:50'de Ay İkizler burcuna geçiyor ve haftasonuna uygun hızlı, sosyal, iletişim ve merak dolu saatler başlıyor.. Bilgiye olan açlık, bir anda iki fikir arasında hızlı gidip gelme, iki işi aynı zamanda yapmaya çalışma bu akşamı hızlı geçireceğe benzer..

Mars, 19:07'de Ay Düğümleri'ne üçgen bir açı yapacak; akşam saatlerinde bazı kafamıza koyduğumuz kararları eyleme geçirme açısından ateşleyici bir dürtü oluşabilir. Kadersel bazı fikirleri artık uygulamak, hayata geçirmek isteyebiliriz. Kenimizde bu özgüveni ve enerjiyi bu transit sayesinde bulabiliriz.



Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder