21 Ekim 2014 Salı

21 Ekim 2014 - Astrolozi

 
 
Ay, yeni bir güne Başak burcundaki hareketi ile giriyor; hayata karşı tavrımız özellikle günün ilk yarısında pratik ve maddesel olacaktır. Serinkanlı ve olgun görünmek, attığımız her adımda belli bir sisteme bağlı kalmak, kendimize özgü yöntemler kullanmak ve günümüze bir düzen vermek mümkün. Öğrendiğimiz her şeyi, bir sincabın yuvasına yiyecek taşıması gibi depo edebiliriz. Başkalarının kaçtığı, titizlik gerektiren, her türlü sıkıcı işle başa çıkmakta bugün üstümüze  yoktur.
 
06:29'da Ay ve Mars arasında sert bir kare oluşacak; güne maalesef sinir, asabiyet, gerginlik, alınganlık, münakaşa enerjileri içinde giriyoruz. Ufacık detaylar bile sabahın erken saatlerinde sinirlerimizi zıplatmaya yetebilir. Acelecilik ve telaş ve kritik ani hareketler meyilli olabiliriz; dolayısı ile kazalara da açık bir hal oluşabilir. Sakin olmaya ve dengede kalmaya çalışmalı, hiç bir işimizde aceleye yer vermemeliyiz. Ay bu açının ardından 14:11'de Terazi burcuna geçene kadar boşlukta kalacak. Başlangıçlar adına pek uygun bir gün yarısı olmayacak bu sabah; Mars etkisi yanlış adımlara, düşünmeden yapılacak hareketlere neden olabilir, dikkat..
 
Terazi burcu herkesin bildiği gibi öncü gruba ait bir burç.. Öncü grupta uzun süredir hepimizin düzenin yerinden oynatan Pluto ve Uranüs karesi halen aktif. Ay'ın Terazi burcuna geçişi ile bu kare kendini hatırlatacaktır. Ay'ın Pluto ve Uranüs'e sert dokunuşları yarın gerçekleşecek ancak burca geçişi de enerjileri harekete geçirici nitelikte.. Özellikle ikili ilişkiler konusunda Terazi'nin anlatmaya çalıştığı denge, uyum, objektiflik önem kazanmaya başlayacaktır. Konuların iki yönlerini birden değerlendirmeye çalışmak, karşımızdakilerin de bakış açılarını dikkate almak bu transit sırasında önemli. Karışıklıklar bizi günün içinde rahatsız edebilir; zira Terazi zor durumlarda huzursuz olan bir burç..
 
 
Astrolozi
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder