12 Mayıs 2015 Salı

12 Mayıs 2015 - Astrolozi


Mars bugün 05:40'ta, 26 Haziran sabah saatlerine kadar kalmak üzere İkizler burcuna geçiyor. Merkür'ün de İkizler'de olduğunu ve ve 19 Mayıs ila 11 Haziran arasında geri harekette olacağını düşünürsek pek sessiz sedasız bir geçiş olmayacağını düşünebiliriz. Mars bu süreçte yakın sosyal çevre ile olan yaşam tempomuzu hızlandıracaktır. İlişkilerimizde enerjimiz yükselebilir. Tabii, komşularımızla, kardeşlerimize ve yakın arkadaşlarımızla anlaşmazlıklar çıkması da oldukça yüksek bir ihtimal. Bu süreçte fikirler, düşünceler, inanılan konular güçlü bir şekilde ifade edilmek, duyurulmak istenebilir. Konuşmalar çok kolay tartışma halini alabilir. Fikir zıtlıkları, hakaret gibi algılanabilir ve kendimizi savunma ihtiyacı duyabiliriz. Bu günlerde görüşlerimizi kendimize saklamak en doğrusu olacaktır. Düşüncelerin kuvvetle ortaya sunulması insanları sinirlendirebilir. Bunun yanında canlı düşünme, hızlı, emin ve etkili konuşma tarzı, mesleki konularda fayda getirebilir. Otorite figürlerine bir fikrimizi kabul ettirmek, pazarlama, ticaret gibi konular veya fikirsel çalışma alanlarında olumlu etkiler verebilir. Ancak tekliflerin önünün kesilebileceğini, çabaların engellenebileceğini sakın unutmayın. Bu transit gel git trafiğini de arttıracağından, beraberinde artan acelecilik, dikkatsizlik ve başkalarını dinlememe gibi faktörler çeşitli kazalara kolaylıkla sebebiyet verebilir. Olumlu olarak, hızlı, çabuk düşünme, sözlerle savunma, çok yönlülük ve esneklik, keyifli tartışmalar, ortak bir amaç için takım oluşturabilme ve nüktedan özelliklerin yanı sıra olumsuz olarak ise; huzursuz, tartışmacı, sivri dilli, konsantre olmakta ve karar vermekte zorlanan, gergin, süreklilikten uzak, kolay sıkılabilen ve çok aceleci bir hal alabiliriz.

Güne boşlukta giren Ay, 05:53'te ise Balık burcuna girerek bizi oldukça duygusal bir hale sokabilir. Sezgilerimizin güçlü çalışmasının yanı sıra, etrafımızdaki olaylardan çok kolay etkilenebilir ve değişken bir ruh hali sergileyebiliriz. Etrafımızdakilere karşı çok hassas olacağımızdan kolayca suistimal edilebiliriz. Kendi isteklerimizi çevremizdekilerin ihtiyaçları nedeniyle kolayca feda edebilir, yardımlaşma işleri ile uğraşabiliriz. Ay Balık burcuna girer girmez aynı dakikada Mars ile bir kare açı yapacak. Sabah erken saatlerde kendimizi gergiz, sinirli ve çok kolay münakaşaya girebilir bir halde bulabiliriz. Ufacık detaylar bile bizi tedirgin edebilir. Dikkatli olmazsak, ufak kazalarla da karşılaşabiliriz. Bu yüksek enerjiyi fiziksel olarak kullanabilir, sabah erken saatler spor yapmayı deneyebiliriz.

10:00'da Ay ve Satürn karesi nedeniyle karamsarlık, sevilmiyor, onaylanmıyor gibi depresif duygular hissedilebilir. Otorite figürleri ile önemli konuları mümkünse bu sabaha denk getirmeyin. Duygularımız ve düşüncelerimiz gerçeğe pek uymayacaktır; dolayısıyla ilişkilerimizde aksilikler oluşabilir. Samimi ve içten davranmak zorlaşabilir.

14:16'daki Ay ve Venüs arasındaki üçgen açı sayesinde gün daha renkli bir hal alacaktır. Arkadaşlık, dostluk ve keyif adına mutluluk duytabileceğimiz anlar yaşayabiliriz. Aşk ve arkadaş ilişkileri için oldukça olumlu olan bu transit, koruyuculuk, annelik gibi hislerimizde de artış yaratabilir. Etrafımızı, evimizi güzelleştirmek adına alış verişler, yemek davetleri rahatlıkla yapılabilir. Gelir getirici konular üzerinde de olumlu etkilere sahiptir.

22:02'de Ay ve Neptün kavuşuyor; kolay hissedilmese de güçlü bir etki verir. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz tavan yapabilir. Değişik fantaziler, fark etmeden gerçeklerden kaçmamıza ve rahatlama yollarına başvurmamıza neden olabilir. Kuşkulara ve aldanmalara açık bir gece var önümüzde. Dalgınlıklar, sakarlık tipi kazalara neden olabilir; dikkat. Bu saatlerde yapılacak en güzel şey sanatsal, yaratıcılık gerektiren konulara ağırlık vermek olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder