31 Mayıs 2015 Pazar

31 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son günü tamamen Akrep burcunda ilerliyor; derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin, hayatı ciddiye almanın burcu.. Muazzam bir dayanma gücü ve inanılmaz irade sayesinde her engele meydan okuyabilecek bir inat ve azim, gün içinde üzerimizde etkili olabilir. Kendimizden ve başkalarından beklentilerimiz ise yüksek olabilir; kontrolcü yanımız yoğun çalışacaktır.

07:30'da Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı nedeniyle iç dünyamıza çekilip fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırabimemiz mümkün olabilir. Özellikle sanatsal konularda üretken olabilmek sabah erken saatlerde mümkün.  Etrafımızdakilere şefkat beslemek ve yardıma hazır duygular içinde olmak bizler için kolay olacaktır. Dua, meditasyon, manevi çalışmalar adına da uygun enerjiler var.

16:07'de netlik kazanacak olan Güneş ve Neptün karesi tüm gün etkisini yoğun hissettirebilir. Dini, mistik ya da soyut kavramlarda sorgulama içine girebiliriz. Cesaretimizi kırabilecek olaylar ile karşılaşabilir, hırslı olduğumuz bir konuda hedeflerimizin ulaşılmaz ve gerçeklerden uzak olduğunu fark edebiliriz. Güven ve cesaret isteyen konular için uygun bir gün değil. Yanılma payımız da yüksek olabilir. Enerji düzeyimizin düşük olması, kendimizi yorgun, normal günlük yaptığımız işlere bile adapte olamamıza neden olabilir. Bugünü dinlenmeye ayırmak, kendimizi güvenimizi kaybettirecek ters olayların oluşmasını engelleyecektir.

17:40'ta Ay ve Pluto arasındaki ılımlı etkileşim ile duygularımız, sezgilerimiz her zamankinden daha yoğun çalışabilir. Bir fikri kafaya takıp, üzerinde araştırmalar yapabilir, mistik konulara eğilim gösterebiliriz. Mümkün olduğu kadar aklımıza düşen fikirlerin esiri olmadan fanatik duyguları uzak tutmak en doğrusu olacaktır.

20:30'da ise Ay ve Jüpiter arasındaki kare kendimizi dev aynasında görmemize neden olabilir. Problemleri küçümsemek, yok olduklarına inanmak, sorunları çözmez. Etrafımızdakilerle egosal tartışmalara girmeden günü bitirmeye çalışmak en doğrusu olacaktır. Küçük dağları ben yarattım tavırları, etrafımızdan ters algılanabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder