11 Kasım 2015 Çarşamba

11 Kasım 2015 - Astrolozi


Saat 19:47'de Akrep burcunda yepyeni bir Yeniay doğacak; Akrep burcu bir şeylerin bittiğini, değişimin hizıla başladığını anlatır.. Ve bu kaçınılmazdır.. Bilinmeyenler, karanlıklar hep bu burçla ilişkilendirilir. Gerçekleri haritalarımızda nerelerde arıyoruz, anlatır.  Akrep'in yuvası en diplerde ya, ulaşmak kolay değil tabii.. Kolay erişilse dönüşüm, iyileştirme sağlar mı sizce?? Kesinlikle hayır.. Çırılçıplak olmak lazım, yürek lazım, kararlılık ve irade lazim oralara inebilmek için. Kendimizden bile kaçırdığımız, içsel gizlediğimiz yanlarımız, gölge özelliklerimiz.. Aydınlıkta olan değil karanlıkta olan "Kötü Kedi Şerafettin" huylarımız. Ama esas motivasyon kaynağımız bunlar, bizleri kolayça ateşleyen.. İşte o sırlarımız, gizlerimiz kısacası çöplüklerimiz, en büyük dönüşüm şansımız.

Yeniaylar tohumlama zamanlarıdır; ileride elde etmeyi istediğimiz ürünlerin tohumlarını ekeriz, gelişmelerini, büyümelerini bekleriz. Ama bu kez tohumları en en derine itmek gerekecek; eğer o derinliğe inemezsek ilerideki ürünler yine GDO'lu çıkabilir.  Şimdi bizi en çok ne yaralıyor, krize sokuyor, ne endişelendiriyor ne korkutuyor; işte o karanlıklara ulaşamazsak geleceği sağlam temellere oturtamayız. Hiç korkmayın, bu kez Jüpiter'in desteği cebimizde.. Evet Uranüs huzursuzluk yaratacaktır sanki ayağımızda acı veren nasır gibi ama bizler yaratıcı zeka içeren özelliklerini rahatlıkla kullanacağız. Evet ani patlamalar yaşayabilir, yıldırım hızıyla olaylar aniden gelişebilir; ama problemlerin üzerinden flaşını patlatacak.. tam da o sorunlu bölgelere.. Kazıyı nereye yapmak lazım, ışığı yol gösterecek.. Tanrı'nın parmağı dediğimiz YOD açı kalıbı kesinlikle çözümsüzlük duyguları verecektir, emin olabilirsiniz ama Uranüs dikkatimizi ancak böyle çekebilecek. Sağlık problemlerimiz varsa Pluto ve Merkür bu zor açıları konuşturacak; iyileşmenin tam zamanı. İyileşmek, en köke inmek, süpürüp iyileşmek için uygun dönem.

Bu Yeniay süreci kader planlarımızdaki sırları keşfetme dönemi.. Kontrolümüz dışı gelişebilecek olayları yaşamak bizlere çoğu zaman anlamsız gelir; bilincimiz neden bunlar benim başıma geliyor der ve zorlanır, kendimizi suçlar dururuz. Şimdi içimize dönelim ve sorgulayalım. Tüm o korkuların, endişelerin altında inanın pırıl pırıl bir inci yatıyor; tam okyanusun en derin yerinde. İşte tüm sır orada gizli.. Bence ona ulaşabilen ipi göğüsler.. BİNGO.. Dedim ya en derine inen ödülü kapar..

Yeniay ile ilgili daha detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/11/akrep-yeniay-11-kasm-2015-astrolozi.html adresindeki yazımda bulabilirsiniz..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder