13 Kasım 2015 Cuma

13 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününde tüm gün Yay burcunda.. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmaya yönelik davranışlar sergileyebiliriz. Tabii Yay burcundaki Juüpiter'in hakimiyeti bizlere iyimserlik de verecektir. Kolay sonuca varmak, adil yargılar yapabilmek, bazı konulara geleneksel yaklaşmak ama özgür düşünceye de önem vermek mümkün. Lafımızı esirgemeyeceğimiz ve dürüst hareketler içinde olacağımız bir gün. Eğitim, hukuk, yabancı kültürler konu başlıklarını oluşturabilir.

02:26'da Ay ve Venüs ılımlı bir etkileşim içinde olacaklar; geç bir saat olmasına rağmen, güne geçişin hemen ardından etkisini hissettirebilir. Yakın arkadşlıklar ve bundan öte özel ilişkiler adına oldukça olumlu bir transit. Bu sevgi dalgası çevremizdeki herşeye yayılabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için uygun saatler. Eğlenceler, davetler adına olumlu. Bu görünüm bunun yanında tatlı bir rehavete, tembelliğe neden olabilir.

03:46'da Ay ve Satürn kavuşum yaşayacaklar; içimizdeki gizli düşünceleri saklama saatleri denebilir. Ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona neden olabilir. Neyse ki saati nedeniyle bu transiti fazla karamsarlığa kapılmadan atlatmamız mümkün görünmekte. Düşünceler üzerinde olumsuzluk hakim olabilir.

06:47'de Ay ve Neptün arasında kare açı netlik kazanacak; hayalleri, bilinçaltındaki birikimleri ön plana çıkaracak bir görünüm. Eski bakış açıları, önyargılar, endişeler, şartlanmalar ve tabii güvensizlikler su yüzüne çıkabilir ve bizleri yanlış yönlendirebilir. Önemli konularda karar vermek, adım atmak adına kesinlikle uygun değil. Çevremize karşı olan hassasiyetimiz fazlaca artabilir ve doğru değerlendirmelerden uzaklaşabiliriz. Sabah erken saatlerde yediğimiz, içtiğimiz şeyler sorun yaratabilir.

19:11'de Venüs ve Satürn arasında olumlu bir görünüm oluşacak; sosyal konumlara, ikili ilişkilere, arkadaşlıklara akılcı pratiklik kazandıracaktır. Meslek, iş, çalışma imkanları alanlarında düzenleyici, abartmadan mantıklı şanslar verici bir transit. Ciddiyetle ele alarak pürüzleri, gereksiz yükleri düzeltme şansı bulabiliriz. Duygu alış verişlerinde ders verici etkilere neden olabilir. Gün boyu etkili olan bu transitin yarında enerjisini sürdürmesi muhtemel.

20:17'de ise Merkür ve Jüpiter arasında yine bugün gün boyu hissedilir olacak olumlu açı netlik kazanacak; yarın da devam etmek üzere. İyimser düşünceler, pozitif bilinç, geniş anlayış kapasitesi, öğrenmeye istek, bilim, din, hukuk, yabancı kültürler ve psikolojiye merak ve açıklık veren bir görünüm. Her alanda iletişim kurmak, yolculuklar yapmak, yabancı mekanları farklı gözle tanımak ve özellikle eğitim açısından oldukça olumlu. Araştırmalar, hastalık teşhisleri, tedavi edici çalışmalara başlamak adına olumlu kullanılabilir. İyi başlangıçlar iyi sonuçlara varmada önemlidir. Hayatlarımızın bazı bölümlerinde ileriye dönük planlar oluşturabiliriz.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder