2 Nisan 2016 Cumartesi

3 Nisan - 9 Nisan 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; ikili ilişkileriniz, genel fiziksel ve psikolojik sağlığınız, estetik değerlerinizle ilgili olarak size olumlu enerjilerinş gönderebilir. Problemlerinizi ılımlı yaklaşımlarla çözmeye çalışabilir; daha uzlaşmacı olabilirsiniz. Sevgi ilişkileri açısından da olumlu bu görünüm sayesinde, dış görünümüze daha dikkat edebilir, gerekli estetik dokunuşları yapabilirsiniz. Haftanın ilk yarısı yurt dışı, seyahat, hukuk, eğitim, medya alanlarında yeni girişimler organize etmek, kalıcı başarılar için harekete geçmek uygun olabilir. Değişik bir tatil programı, yabancı kültürlerle ilgili bir eğitim, hukuksal bir konuda fikir birliği ile başarı oluşturmak mümkün. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Boğa burcuna geçecek; maddi gelirinizle ilgili olarak görüşmeler, imzalar, kısa eğitim ya da seyahat programları, başvurular, imzalar açısından uygun bir süreç. Bu konularda daha pratik ve ileriye dönük projeler üretebilir, gelir amaçlı iletişim trafiğinizi arttırabilirsiniz. Perşembe günü burcunuzda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 haftalık süreçte etkili bir görünüm. Yaşam hedeflerinizle bağlantılı olarak önemli rutin dışı kararlar vermenize, önemli rota değişimlerine neden olabilir. Mesleki konularda, sorumluluk ve görevleriniz ya da otorite figürleri ile ilişkileriniz konusunda daha sabırsız ve bağımsız olmanız mümkün. Bazılarınız için önemli mesleki değişimlere neden olabilir. Yaratıcılığınızı gözler önüne sermek, önemli, ses getirebilecek değişimler yapmak adına eğer önceden hazırlıklı iseniz, bu Yeniay yelkenlerinizi rüzgarla doldurabilir. Ancak tepkisel spontane davranışlar ise geri alınamayacak ayrılıklara, sonlara neden olabilir; dikkatli, sabırlı olmakta yarar var. Farklı olanı denemek, kalıcı başarı yakalamak adına önemli bir mesleki hamle yapmak, önemli eşzamanlılıklar, rastlantılar, size ummadığınız kapılar açabilir; hızlı ve şaşırtıcı gelişmelere hazırlanın..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; duygusal olarak sevgiye, anlayışa açlık hissetmenize genel olarak neden olabilir. Sanatla uğraşanlar açısından çok olumlu ve üretken, yaratıcı olabilecekleri bir süreç. Sevgi duygularını ifade etmekte, dışa açılmakta zorlanabilirsiniz; ancak iç dünyanızda bu hisleri şekillendirmek daha kolay olabilir; iç gözlem yapabilme, manevi, ruhsal çalışmalarla şifa bulabilme açısından çok uygun. Platonik duygular yükselebilir; sanatsal aktivitelerle bunu dengelemek en doğrusu olacaktır. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek. Tüm ikili ilişkileriniz, fiziksel ve psikolojik sağlık durumunuz açısından iletişim trafiğinizin artacağı bir dönem. Genel olarak kısa geziler, telefonlar, mailler, görüşmeler, toplantılar, imzalar artabilir. Trafikte daha fazla vakit geçirebilirsiniz; hızlı akacak zamana hazır olun. Düşünsel aktivasyonunuz da artacağından, yakın çevrenizle bilgi alışverişleri de yoğunluk kazanabilir. Zekanızı maddi ve manevi değerleriniz için daha yoğun kullanabilirsiniz. Perşembe günü 12. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; geleceğe dönük ideallerinizde, hedeflerinizde önemli değişimler organize etmek, planlamak adına çok uygun bir süreç. Bazı seyahatlerde, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya gibi işlerinizde kontrolünüz dışı gelişmeler oluşabilir. Bu enerji 2 hafta süre ile aktif olacak. İnançlarınızı, yaşam felsefenizi gözden geçirmek durumunda kalabilir, üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Ancak bazı problemlerle yüzleşmek, gerçeklere ulaşmak, önemli karar, fikir değişimlerine yardım edebilir. Kriz içeren olaylar bile unutmayın ki, size hizmet edecektir. Aşırı tutku, ihtiras ve inat size yanlış yaptırabilir. Sabırlı ve sistemli hareket etmek, belki ummadığınız bir destek psikolojik olarak kendinizi daha kuvvetli hissetmenize yardım edecek. . 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Salı gğnü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; sosyal yaşamınız, arkadaş çevreniz, üyesi olduğunuz dernekler, klüpler açısından hoş bir döneme işaret etmekte. Davetler, organizasyonlar açısından hareketli günler sizi beklemekte. Dostlarınızla daha fazla vakit geçirebilir, aktiviteler düzenleyebilirsiniz. Umutlarınız yeşerebilir, yeni hedefler planlayabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir de bu süreçte yüzünüzü güldürebilir. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bazı fikirlerinizi, düşüncelerinizi daha fazla kendinize saklamak isteyebilir ya da ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı dedikodular, gizli düşmanlıklar bugünlerde sizi yorabilir. Kendinize olan güveninizi yüksek tutmaya gayret edin; endişeden uzak durun. Mistik, manevi , sanatsal konular açısından oldukça olumlu bir dönem; düşünceleriniz bu alanlara daha çabuk kayacak görünüyor. Sizi rahatsız eden duyguların neler olduğunu keşfetmek açısından bu süreç olumlu kullanılabilir. Perşembe günü 11. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 hafta boyunca etkili. Sosyal yaşamınızda hızlı gelişmelere, tanışmalara, aktivitelere neden olabilir. Dostlarınızla olan ilişkilerinizde ani değişimler oluşabilir. Gelirinizle ilgili kesintiler, kamusal giderler sizi şaşırtabilir. Katılacağınız organizasyonlar ve sosyallik harcamalar konusunda sorun çıkarabilir. Bazı dostlarla para alış verişlerinden kaçınmanızda yarar var. Dernek, klüp ve grup çalışmaları hızlı olarak gelişebilir; derin, yoğun uğraşlar içinde olabilirsiniz. Kriz içerebilecek bu durumlar ile ilgili olarak güvendiğiniz kişilerden fikir almaya özen gösterin. Yalnız karar vermekten çok ortak fikir birliklerine önem verin. Yalnız olanlarınız dost çevresi aracılığı ile partner adayları ile tanışabilir; hızlı gelişmelere hazır olun. Sabırlı ve sistemli adımlar her zaman prim yapar unutmayın...











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; kariyeriniz, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz açısından olumlu bir süreç. Amir pozisyonundaki kişilerle ilişkinizi düzeltebilir, olumlu mesleki gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yaratıcılığınız artabilir. Tasarılar, projeler geliştirebilir, yaptığınız işten keyif alabilirsiniz. İş ilişkilerinizi besleyebilecek toplantılar, davetler, organizasyonlar oluşabilir. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bu transit de sosyal yaşam, dost çevresi ile ilişkiler açısından iletişim trafiğinizi arttırabilir. Dost sohbetleri çok daha hoşunuza gidebilir; yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak kararlar verebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Bazı organizasyon, aktivite, grup, dernek çalışması amaçlı davetiyeler alabilirsiniz. Perşembe günü 10. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 hafta etkili bir görünüm. Hızlı gelişebilecek bazı durumlar önemli mesleki adımlara, imzalara, ortaklık ilişkilerinde değişimlere neden olabilir. Bazılarınız için yol ayrımları olarak ifade edilse de, detaylarını hesapladığınız işlerde önemli başlangıçları da beraberinde getirebilir. Emir almak, birileri tarafından yönlendirilmek istemeyebilirsiniz; ancak bu bir tehlike oluşturabilir, dikkat. Hızlı mesleki değişimlere, önemli kişilerle tanışmaya hazır olmakta yarar var. Bazı evlilikler bu süreçte ayrılık kararı alabilir. Hukuksal konularda fikir birliği oluşturmaya özen gösterin. Bunun yanında pratiklik, sabır, detaylı çalışmalar size başarı getirebilir; her ihtimali hesaplamaya özen gösterin. Sağlık sorunlarınız varsa; çözümlerine ulaşacaksınız. Disiplinli olmanız bir dönem var önünüzde.











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; bu transitte sevgi ve güzellikler üzerine yepyeni deneyimler yaşamak, çok çeşitli olaylarla karşılaşarak zengin bilgiler elde etmek mümkün. Ön yargılı görüşleri değiştirmek için çeşitli sanat etkinliklerine katılmak, değişik müzik konserlerine gitmek, uzun farklı seyahatler düzenlemek, alternatif tıptan yararlanmak, en önemlisi farklı bakış açılarına daha ılımlı yaklaşmak adına uygun. Hukuk, eğitim, medya alanlarında değişik tecrübeler yaşanabilir; yabancı kişilerin tecrübelerinden, bilgilerinden, yaşam tarzlarından yararlanabiliriz. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Boğa burcuna geçiş yapacak. Mesleki konularda, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkilerinizde iletişim trafiğinizde, yazışmalarınızda, toplantılarınızda, başvurularınızda yoğunluk oluşabilir. Formalite işler, bazı gereksiz ayrıntılarla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak yeni teknikler öğrenmek belki iş seyahatleri, eğitim programları bu süreçte düzenlenebilir. Plan ve projeler adına koşuşturmaya hazırlanın. Perşembe günü ise 9. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 haftalık süreçte etkili bir görünüm. Yurt dışı, medya, hukuk, seyahat, eğitim alanlarında eğer önceden detaylarını netleştirdiğiniz projeleriniz varsa, hızla aktive edebileceksiniz. Bazı formalite işler, satır araları sizi zorlayabilir. Bazı iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle görüş ayrılıkları oluşabilir, ılımlı olmaya özen gösterin. Yeni tecrübeler açısından detaylarla ilgili konsantre olabilir, yoğunlaşabilirsiniz. Yabancılarla ilişkilerinizde hızlı gelişmeler üzerinizde baskı oluşturabilir. Çalışma ortamınızda bazı hukuksal konularla karşılaşabilirsiniz. Ancak yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, girişimciliğinizi, sabır ve pratiklikle destekleyebilirseniz önemli başarılar elde edebileceksiniz. Eğlenecek bir dönem olmadığından işinize ciddiyetle yaklaşın. yabancı kökenli bir aşka adım atacak olanlarınız olabilir. Çocuklarınızın eğitim konuları ile ilgili bazı bürokratik detayları halletmek durumunda kalabilirsiniz...











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; bazı ilişkilerinizde yoğunlaşma görülebilir. Bu süreçte karşınıza çıkacak kişiler yaşamınızda iz bırakabilir. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras veya nafaka gibi konularda ise size yarar sağlayabilir. Operasyon geçirecek olanlar için olumlu bir süreç. Psikolojik yardım almak, eş gelirinden yarar sağlamak mümkün. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 9. evinize geçiş yapacak. Eğitim öğretim amaçlı her türlü çalışma için olumlu bir süreç; yurt dışı, hukuk, medya, seyahat, din ya da felsefe alanlarında düşünsel kapasiteniz artacağından, iletişim trafiğiniz de artabilir. Kanun ve yasalarla ilgili bazı resmi işleriniz oluşabilir; farklı geziler organize edebilirsiniz. Değişik felsefeler ilginizi çekebilir; yabancı dil öğrenmek isteyebilir, pasaport başvuruları yapabilirsiniz. Alternatif yaşam biçimlerini inceleyebilirsiniz. Perşembe günü 8. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 hafta geçerli olacak bir enerji. Bütçe dengenize özen göstermeniz gereken bir dönem; riskli yatırımlardan uzak durmakta yarar var. Özel ilişkilerinizde inat, hırs, tutku, kıskançlık sorun yaratabilir. Kalp rahatsızlığı olanlar, hamile olanlar bu süreçte kendilerine dikkat etmeli; aşırı yoğun spordan, pahalı, lüks alışverişlerden, kumardan uzak durun. Çocuklarınızla ilişkilerinizde aşırı kontrolcülük geri tepebilir. Sanatsal bazı konularda, konsantrasyon gerektiren işlerinizde hızlı gelişmelere hazır olun. Bazılarınız bu süreçte emeklilik elde edebilir. Bu süreçte önünüze gelebilecek kriz içeren gelişmeler aslında bazı korkularınızla, endişelerinizle yüzleşmenize neden olacağından tedavileri de daha kolay olabilir. Aileniz bu süreçte size destek verebilir, eviniz, emlağınızla ilgili bazı kamusal konuları sonlandırabilme, hatta gayrimenkulden gelir elde edebilirsiniz. Gerçekçi olmaya, sabırlı, sistemli, ciddi ve titiz çalışmaya özen gösterin. Aile büyükleriniz sayesinde içsel huzurunuzu sağlayabileceksiniz...

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; bütün sosyal ilişkiler, ortaklıklar, evlilik için olumlu bir görünüm. Duyguları karşınızdakilere ifade etmede sorun yaşamayabilirsiniz. Sorunlu ilişkilerde problemleri ortak fikirde buluşarak çözebilme imkanı bulabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerden yapıcı çözüm teknikleri öğrenebilir, fikir alabilirsiniz. Bazı anlaşma, sözleşme, ortak çalışmalar gelir getirici etkiler sağlayabilir. Bu süreçte beraber yapılan işler ahenk içinde yürüyebilir. Çarşamba ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Boğa burcuna geçiş yapacak. Vergi daireleri, bankalar, mahkemelerle ilgili olarak kamusal iletişiminizde, resmi dairelere gidiş gelişlerde yoğunluk yaratabilir. Benliğinizden, kendinizden bile gizlediğiniz, aslında yokmuş gibi farzettiğiniz bazı psikolojik etkilerin dışarıya vurulmasına neden olabilir; bu yüzden psikolojik tedaviler açısından uygun bir süreç. Dilinizi, fikirlerinizi ustalıkla kullabilirsiniz. Perşembe günü 7. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 haftalık süreçte etkilerini hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde ani gelişmeler duygusal olarak sizi yorabilir. Ailenizde önemli düzen değişiklikleri oluşabilir. Emlağınızla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler konusunda hızlı gelişmeler oluşabilir. Partnerinizle, eşinizle ilişkinizde ani başlangıçlar, sonlanmalar yorucu gelişmeleri beraberinde getirebilir. Bazılarınızda ani taşınmalar gündeme gelebilir. Eğer detaylarının üzerinde yeterinde hazırlandığınız gelişmeler varsa, rahatlıkla aktive edecek motivasyonu bulabilirsiniz. Emlak konularında avukatlık konularla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanında bilgi alış verişleri, iletişim size destek olacak; ortak kararlara önem verin. Yakın çevreniz aracılığı ile bir tanışma yaşayabilirsiniz. Bir tatil, eğitim, nakliye, ticaret, yayıncılık konusunda sabırlı ve titiz çalışmalar size uzun vadede başarı getirecektir; huzursuzluk yaratsa da. İnce ve detaycı düşünceye önem verin; kararlarınızda acele etmeyin. Aile içindeki problemleri yakın çevreniz aracılığı ve iletişim sayesinde çözebileceksiniz...











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Salı günü Venüs, 20 Nisan'a kadar kalmak üzere, 6. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; çalışma hayatı, iş arkadaşları, müşteriler, yürütülen projeler, hizmet ve sağlık, kişisel bakım ile ilgili işleriniz açısından size destek verebilir. İş ilişkilerinizde düzelme olabileceği gibi, eğlenceden çok bu süreçte çalışmaya önem verebilirsiniz. Tembellik yapıcı etkilerin yanı sıra, fiziksel sağlık ve görünümüzle ilgili bakım konuları gündeme gelebilir ve yarar sağlayabilir. Yardımcılarınızla ilişkileriniz daha ılımlı olabilir, evcil hayvan edinebilirsiniz. Çevre güzelliği, sağlığı, temizliği genel ilgi alanınız olabilir bu süreçte. Çarşamba ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Boğa burcuna geçecek. İkili tüm ilişkilerinizde iletişim trafiğinizde artış olacağı gibi ilişkilerde bir konunun aydınlanması, açıklanması kolaylaşabilir. Güvendiğiniz kişilerle iletişimde olabilir, fikir danışabilirsiniz; ki bu destek size başarı getirebilir. Karşınızdakilerin fikirlerine kulak vermek, tek çalışmaktan daha kazançlı olabilir. Diğerlerini daha kolay dinleyeceğiniz bir süreç. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar bu süreçte imzalanabilir. Partnerinizle kısa geziler ya da eğitim programları düzenleyebilirsiniz. Perşembe günü ise 6. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; 2 hafta süre ile etkisini hissedebilirsiniz. Çalışma yaşamınız, iş ilişkileriniz, sağlık konularınız ve yardımcılarınızla ilgili olaran ani gelişmeler, detaylarda aksilikler sorun yaratabilir. Trafikte, iletişimde dikkatli olmakta yarar var. Ani çıkabilecek sağlık sorunları, yakın çevrenizden üzücü haberler karşısında yorulabilirsiniz. Emir almak bu süreçte size zor gelebilir. İş yaşamınızla ilgili detaylarını projelendirdiğiniz eğitim, seyahat, yayıncılık, ticaret, ulaşım, nakliye ve iletişim işlerinizde başlangıçlar yapabilecek motivasyonu bulacaksınız. Gelir getirici, kazanç sağlayıcı adımlar atılabilir. Bazı iş başvuruları için uygun bir süreç. Rutin hayatınızla ilgili olarak önemli bir değişim, dönüşüm yaşamanız muhtemel. Hızlı tanışmalar, eş zamanlılıklar günlük yaşamınızda düzen değiştirebilir. Sağlık açısından diyetler, sağlık kürleri yapabilirsiniz. Özellikle şeker hastalarının bu süreçte tedavi amaçlı kürlere önem vermeleri gerekmekte; olumlu etkiler onları sağlık açısından mutlu edebilir..












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; eğlence, iyi vakit geçirme, keyif çatma açısından olumlu. İlgi duyduğunuz alanlarda, hobilerinizdeki yaratıcılığınız artabilir. Sanatsal aktiviteler, çocuklarınızla olumlu iletişim açısından uygun bir süreç. Bazılarınızla sürpriz hamilelikler görülebilir. Aşk ilişkileri açısından, sevgiyi paylaşmak kolaylaşabilir; yeni ilişkiler başlayabilir. Çarşamba günü ise, Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Boğa burcuna geçecek.; iyi organize olabilme, pratiklik, verimli çalışabilme, pazarlama yeteneği açısından olumlu bir süreç. Öalışma hayatı, iş ilişkileri, çalışanlar ve müşterilerle iletişim yoğunlaşabilir. Sağlık kontrolleri ve kişisel bakım kürleri açısından da uygun kullanılabilir. Projelerinizi titizlik ve dikkatle ele alabilir, ayrıntıları rahatlıkla hesaplayabilirsiniz. Bunun yanında eleştirel yanınızı günlük ilişkilerinizde sorun yaratabilir, dikkat. Perşembe günü 5. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 hafta sürecinde etkili bir görünüm. Ani çaıkabilecek organizasyonlar, davetler, alışverişler ya da yatırımlar bütçe dengenizde sorun oluşturabilir. Düşünmeden, hesapsız yatırımlardan uzak durun, para kaybı yaşayabilirsiniz. Hobileriniz ya da sanatsal yeteneklerinizle ilgili, çocuklarınız bağlantılı masraflar sorun yaratabilir. Aşk ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var; bazılarınız sonlanmalar yaşayabilir. Hızlı gelişen aşk tecrübeleri oluşabilir. Hamile olanların da kendilerine dikkat etmelerinde fayda var. Harcarken hızlı harekete etmeyin. Sabırlı, titiz, sık eleyen davranışlar ise ileride başarı ve kazanç getirebilecek girişimlere kapı açabilir. Maddi olarak yüksek özgüven duyabilir, kendi fikirleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Azla yetinmek, bu sürecin ana fikri olmalı...









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Koç burcunda geçiş yapacak; bu süreçte evinizde vakit geçirmek, ailenizle bir arada olmak, evde davetler vermek, ev içi estetik amaçlı dekorasyon ile uğraşmak, ev ve aile için alış verişler yapmak adına oldukça uygun. Bazılarınız emlak işlerinden gelir sağlayabilir. Evden çalışanlar için de bu dönem etkiler barındırıyor. Ailevi problemleri bu süreçte çözümlemek daha kolay olabilir. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte, 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek. Diğerlerini dinlemekten çok kendinizin dinlenmesini isteyeceğiniz bir süreç. Aşk ilişkilerinde, çocuklarınızla ilişkilerinizde düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Zihinsel beceriklilik isteyen hobileriniz size daha çekici görülebilir. Daha şakacı, daha eğlenmeye yönelik, aklınıza geleni bir oyun gibi algılayan davranışlar içinde olabilirsiniz. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla birlikte kısa geziler, eğitim programları rahatlıkla oluşabilir. Perşembe günü 4. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 hafta boyunca etkili. Ev, aile, gayrimenkul alanlarında önemli bir değişim, taşınma, ilişkilerde ani çıkışlar oluşabilir. Aile büyüklerinizle ilişkilerinizde dengenizi korumaya çalışın. Hane ve aile içindeki  düzeniniz tamamen değişebilir. Bu geçiş dönemi ise içsel huzursuzluklara neden olabilir. Bazılarınız evden çıkmak, daha özgür hissetmek nedeniyle evde az vakit geçirebilir. Eğer evinizle ilgili önemli bir revizyon, onarım, dekorasyon değişikliği yapmak istiyorsa; bu süreç gayet uygun. Hızlı gelişecek durumlara karşı önlem almaya özen gösterin. Bırakmak istediğiniz kötü alışkanlıklarınız varsa bu Yeniay süreci size yardımcı olabilir. Yaşayacağınız telaş ya da huzursuzluklar konusunda içsel analizler yapmak ve sonradan çarelerini oluşturmak adına da uygun. Sizi neyin rahatsız ettiğini, üzerinizde nelerin baskı oluşturduğunu rahatlıkla görebileceksiniz. Önemli kararlar arifesindeyseniz, yalnız düşünmeye ve karar vermeye özen gösterin; içsel gücünüzü iradenizi rahatlıkla değişen şartlarla beraber kullanabileceksiniz..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Koç burcuna yerleşecek; yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Duygularınızı sözsel, fiilsel veya yazarak rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Kısa bir tatil, keyifli bir eğitim programı ele alınabilir. Ticart, yayıncılık, iletişim, nakliye, ulaşım konusunda gelir getirici gelişmeler oluşabilir. İletişim cihazları, ulaşım araçları bu süreçte sizi çekebilir, alım-satımlar oluşabilir. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte, 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Boğa burcuna geçiş yapacak; düşünceleriniz özel yaşamınıza, aile içi yaşantıya, aile büyüklerinize ve gayrimenkul konularına yönelebilir. Aile içi iletişim trafiği yoğunlaşabilir. Ev içinde keyifli bir akış hızlanabilir. Derinde kalmış bazı düşüncelerinizi ailenizle paylaşabilirsiniz. Bazı anılar, hatıralar kafanızı meşgul edebilir. Aile büyüklerinden fikir almak, hoş sohbetler yapmak mümkün. Perşembe günü 3. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; yukarıda da bahsettiğim gibi yakın çevrenizle ilişkilerinizi hızlı etkileyebilir. Önemli şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Yakın seyahatlerde, eğitimde, ticaret, yayıncılık, ulaşım konularında kontrolünüz dışı gelişmelere karşı önlem almakta yarar var; kazalara da oldukça açıksınız. Önemli karar değişimleri yaşayabilirsiniz. Teknolojik aletler konusunda dikkatli olmakta yarar var. Bazılarınız için, önceden şartlarınız üzerinde detaylı çalışıldıysa, bu alanlarda önemli hızlı başlangıçlar oluşabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizde düşünmeden söz sarfetmemeye özen gösterin. Ani gelişecek programlar sizi yoracak gibi. Sanatla uğraşanlar için yaratıcılıklarını kaleme dökebilecekleri etkiler var. Dedikodulardan, gizli sayılabilecek söylemlerden ise mutlaka uzak durun. Bu süreçte arkadaşlarınızın desteğine açık olun. Grup, dernek, klüp çalışmaları oluşabilir; daha sosyal olabileceğiniz, sağlam dostluklar kurabileceğiniz bir süreç.











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Salı günü Venüs, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Koç burcuna geçiş yapacak; maddi değerlerinizle ilgili olarak yeni fırsatlara, ilişkilere sebep olabilir. Her türlü mali işinizi rahatlıkla ele alabilirsiniz ancak çabuk kararlar sonucu alış verişler harcamaları da arttırabilir. Yatırım yapacak fırsatlar oluşabilir; acele karar vermeden detaylar üzerinde yoğunlaşmak en doğrusu. Daha önce hoş bakmadığınız bazı değerlerde hoş değişimler oluşabilir. Parasal konularda görüşmelerinizi adilce yürütebilirsiniz. Çarşamba günü ise Merkür, geri hareketi ile birlikte 12 Haziran'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bu doğal konum Merkür'ün özelliklerini olumlu olarak sergileyebilmesine yardım edecek. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla iletişiminiz hızlanabilir. Yeni tanışmalar, bilgiye olan merak artabilir. Zihinsel alanda hareketlilik sizi insanlarla iletişim kurmaya zorlayacak. Kısa mesafe seyahatler, eğitim programları organize edebilirsiniz. Sakinliği seven biri için bu süreç yorucu olabilir. Ticaret, yayıncılık, ulaşım, nakliye gibi konularda görüşmeler, toplantılar yapılabilir. Düşüncelerinizi, kararlarınızı net bir şekilde pratiklikle ifade edebileceksiniz. Perşembe günü 2. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 2 hafta boyunca etkili. Artan sosyal yaşam nedeniyle harcamalara dikkat; mali hedeflerinizle ilgili olarak ani değişimler oluşabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki alanda mümkün olduğu kadar sistemli, sabırlı, pratik çabalarınıza devam edin. Gelir getirici bazı projeleriniz, otorite figürleri tarafından onay görebilir. Farklı bir alan, farklı bir meslek bu aralar kafanızı yoruyorsa, elinizden geleni yaparak, hedeflerinize bağlı kalmanız gereken bir süreç var önünüzde. Hızlı gelişecek değişimlere açık olun. Projelerinizle ilgili olarak saygı duyduğunuz, güvendiğiniz, işinin ehli olan kişilere mutlaka danışın...





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder