11 Ağustos 2016 Perşembe

11 Ağustos 2016 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Akrep burcunda transiti ile merhaba diyoruz.. Günün büyük bölümü etki edecek bu transit ile güç ve irade gerektiren işlerimizi ele rahatlıkla alabiliriz. Güç durumlara rahatlıkla göğüs gerebilir, etrafımızdakileri ise kontrol etmeye çalışabiliriz. Ortak gelirler, bütçe konuları, kamusal ya da banka işlemleri için de uygun etkiler..

02:24'te Merkür ve Pluto üçgen açısı dünden beri etkili; bugün de tümüyle hissedilir olacak; Derinlik içeren her konuyu araştırmak, üzerinde konsantre olmak bir fikir kafaya takıp üzerinde yoğunlaşmamız mümkün. İletişimi güçlü ve etkili bir şekilde kullanabiliriz. Bugünler de öğrendiğimiz bilgiler hiç de sıradan olmayacak gibi. Görünenin ardındaki gerçeklere ulaşmak isteyebiliriz. Çevremizdekilerle olan iletişimimiz yepyeni değişik bir form alabilir. Çalışma yaşamımızda günlük hayatımızda bir şeyler kökten değişebilir. Sağlıkla ilgili konularımızda rahatsızlıkların nedenlerine ulaşmak amacı ile kontroller yaptırabiliriz.

08:21'de Ay ve Jüpiter ılımlı açısı sayesinde sabah erken saatlerde üzerimizde iyimserlik enerjileri aktif olabilir. Diğerleri ile yardımlaşma içine girebilir, bilgimizi derinleştirmek isteyebiliriz. Problemleri pozitif bakış açıları ile ele alabilir, değişik farklı yollara, tecrübelere ılımlı yaklaşabiliriz. Ay, bu açının ardından 20:23'te Yay burcuna geçene kadar açısız kalacak. Dolayısı ile Jüpiter enerjisi gün boyu hissedilebilir. Karşılıklı olarak yardımlaşmanın faydaları taraflara yarar sağlayabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında bitirilmeyi bekleyen işlerimizi rahatlıkla ele alabiliriz.

09:11'de Ay ve Chiron arasında netleşecek üçgen açı ise fiziki sağlığımızın da bu iyimser enerjimize destek sağlamasına yardım edecektir. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilir, yeni yollar belirleyebiliriz. Çevremizdekilere fikirlerimiz, tecrübelerimizle destek olabilir, bu yolla bazı sorularımıza cevap bulabiliriz. Hataları, eksiklikleri yapıcılıkla tolare etme fırsatı oluşabilir.

20:23'te ise Ay Yay burcuna geçiyor; üzerimizde daha neşeli ve eğlenceli bir enerji etkili olacaktır. Yaşama daha barışık hissedebilir, olayları geniş çerçeveden ele alabiliriz. Kendimize özgü adalet mekanizmamıza uymak ve farklı bakış açılarına, inançlara, tecrübelere daha toleranslı yaklaşabiliriz. 


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder