22 Ağustos 2016 Pazartesi

22 Ağustos 2016 - Astrolozi

Ay, yeni haftaya Koç burcundaki seyri ile giriyor; kararlı, girgin, cesaretli ve gözüpek davranışlar içinde olmamız, haftanın ilk gününe yakışır olabilir. Yeni olana daha fazla ilgi gösterebilir, mücadeleci yanımızı ve liderlik özelliklerimizi rahatlıkla kullanabiliriz. Girişimler yapmak isteyebilir, fiziki güç gerektiren konuları ele alabiliriz.

12:04'te, dünden beri etkili olan Merkür ve Jüpiter kavuşumu netleşecek; yeni bilgilere olan merakımız daha artabilir. Seyahat, eğitim, yayıncılık, ticaret, medya, ulaşım ve nakliye ile ilgili tüm konularda genişlemek, bilgimizi derinleştirmek ve yakın çevremizdekilerle yardımlaşma içinde olmak isteyeceğiz. Bu başlıklardaki işlerimizde başarı sağlamak, eğer bilgide yüzeysel kalmadı isek kaçınılmaz olabilir. Farklı kültürler, hukuksal konular ve din ile felsefe alanları her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir ve bu konularda kendimizi geliştirmek isteyebiliriz.

19:38'de güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere Başak burcuna yerleşecek. çalışma ortamları, günlük işlerimiz, iş arkadaşlarımız, müşterilemis ve yardımcılarımızla olan projelerimiz, sağlıkla ilgili konular, yeteneklerimizi ve yaratıcılığımızı sergileyebileceğimiz alanlar olacaktır. Birilerinin yararına bir şeyler yapmak bizi sevindirebilir. Duygulardan çok yapılacaklar listesi bizleri heyecanlandırabilir. Mükemmelliyetçi ve titiz yanımız çevre düzenlemelerine bizleri itebilir. Diğerlerinin yapmaktan kaçındığı işleri ele alabiliriz. Sağlık ve kişisel bakım konuları ile ilgilenmek isteyeceğiz. Ancak bunun yanında ters açılarda aşırı titizlik, sorgulamacı ve eleştirici özellikler, kılı kırk yaran davranışlar çevremizde olumsuz etkiler oluşturabilir.

19:39'da Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı sayesinde duygular ve mantık arasındaki denge kolayca kurulabilir. İlişkiler, davetler, aktiviteler açısından da olumlu olacak bu transit sayesinde kendimizi ifade etmek de kolaylaşabilir, problemli konularda ilerleme sağlanabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitirecek. Dolayısı ile akşam saatlerindeki olumlu enerjiler sayesinde elimizde bitirilmeyi bekleyen işlerimize yoğunlaşabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder