17 Ağustos 2016 Çarşamba

17 Ağustos 2016 - Astrolozi


Bugün 03:02'te Yalova depreminin yıldönümü; kayıplarımızı rahmetle anıyoruz. Ay'ın Kova burcunda gün boyu seyahatini de düşünürsek artık toplum olarak, tekrarlayacak güçlü bir depremin hiç de uzak olmadığını ve bununla ilgili artık yaratıcı enerjimizi aktive ederek, çözüm odaklı girişimlerde bulunmamız gerektiğinin idrakında olmamız gerek. Kova burcu kendine özgü tarzı ile özel yeteneklere sahiptir; hümanist girişimlerde, çalışmalarda son derece başarılı ve aktiftir. Kurulu bit planı takip etmek yerine sıradışı çözümlere sezgileri sayesinde ulaşabilir. Dünden beri de Güneş ve Uranüs üçgenini harika yaratıcı enerjisi devam ediyor; problemlerimize sıradışı, farklı çözümler yaratma, olaylara rutin dışı yaklaşımlar sergileme açısından halen güzel enerjilerin etkisindeyiz.

01:49'da Ay ve Mars arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde enerjimiz geç saate rağmen, yüksek çalışabilir. Cesaret ve ataklık gerektiren konuları rahatlıkla ele alabiliriz. Liderlik özelliklerimizle kendimizi öne çıkarabilir, hızlı hareket edebiliriz.

08:21'de ise bu kez Ay ve Satürn olumlu görünümü netlik kazanacak; saygı duyduğumuz güvendiğimiz kişilerden destek bulabilmek bu sabah mümkün görünüyor. Sorumluluk ve görevlerin farkında olabilir daha iradeli ve sabırlı hareket edebiliriz. Güç, dayanıklılık gerektiren işlerimizi ele almada zorluk çekmeyeceğiz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder