21 Ağustos 2016 Pazar

21 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde tümüyle Koç burcunda ilerleyecek; kendimizen emin, atak ve cesur davranışlar içinde olacağımız gibi, yeni olana da ilgimiz aynı ölçüde yoğunlaşabilir. Uzun süreli tekdüze uğraşlar bugün bize keyif vermeyebilir; heyecan ve hareket günün hızlı geçmesini sağlayacaktır. Hızlı ve hazırlıksız, dikkatsiz yapılacak işler ise sonradan sorun çıkarabilir. Mücadele dürtümüz ve fiziki enerjimiz gün içinde yüksek çalışabilir, dinlenmek yerine hareketli bir günü tercih edebiliriz.

12:09'da Ay ve Mars, ardından da 14:43'te Ay ve Satürn üçgenleri ile hafta arası Çarşamba günü yaşanacak Mars ve Satürn kavuşumu hareketlenebilir. İki kötücül gezegenin beraberliğinden olumlu yararlanmak istiyorsak, hedeflerimiz konusunda konular üzerinde enerji harcama ve odaklanma yanını seçmek daha doğru olacaktır. Aksi halde bu kavuşum disipline eden bir etki olduğundan sinirlendirici ve tahrik edici davranışlara maruz kalmamıza sebep olabilir. Konsantrasyon gerektiren konularda ise mücadele ve uğraş verebilir, sorumluluklarımızın, görevlerimizin bilinci ile uzun soluklu başarı elde edebiliriz. Liderlik ve sistem geliştirici yeteneklerimizi bir arada kullanmak, sabır ve kararlılıkla hedefler üzerinde çalışmak, araştırmak adına harika bir etki. Bazı kazalara da açık olacağımız bir gün; bunun yanında fiziksel hastalık ve sorunlar, ruhsal problemleri de beraberinde getirebilir. 

23:42'de Ay ve Pluto karesi netleşecek; derin duygusallıklara, ihtiras, tutku ve inatçılığa müsait bir transit. Mücadeleci yanımız, manipülatif çalışabilir. Bazı konuları gerek yokken kafaya fazlaca takabilir ve esiri olabiliriz. Güçlü çıkışlar, ilişkilerde güç mücadeleleri açısından zorlayıcı bir gece olacağa benzer.

Yarın kesinleşecek Merkür ve Jüpiter kavuşumunun bugün de iyice etkisinde olacağız. Bilgi toplama, iletişim kurma arzusu ve kazanılan bilgilerin kalıcı olması.. Bilgi ve anlayış adına bereketli günler denebilir. Bazı konularda fikir değişimleri getirebilir. İletişim şeklimiz hızlanabilir ve tüm bilgileri ortaya koymak isteyebiliriz. Yazı yazmak, seyahat etmek, araştırma yapmak, grup çalışmaları günümüzü hızlandırabilir. Ancak bunun yanında bizi kısıtlayan konular ise cehennem azabı gibi gelebilir; zira özgürleşme dürtümüz yükselecektir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder