1 Ekim 2013 Salı

1 Ekim 2013 - Astrolozi





Photo by Zerrin Zindancıoğlu


Ay'ın Aslan burcunda ilerlemesiyle Ekim ayının ilk gününe merhaba diyoruz. Ateşli, cesur, atılgan, biraz da kendimizi beğenmiş davranışlar sergilemek bugün oldukça olası. Krallar gibi davranmaya çalışabiliriz. Belki bir masal kahramanının cömertliği, mertliği, iyi kalpliliği ve sözlerindeki net ifade, açıksözlülüğü bizi ele geçirebilir. Sabah gün ışırken Ay, Mars ile kolkola girecek; eğer bu saatlerde ayakta isek kendimizi patlamaya hazır bir bomba gibi hissetmemiz mümkün. Hemen ardından da Ay, Venüs ile kare yapacağından, ilişkilerimizde tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta ulaşabilir. Bu saatlerde dengemizi koruyabilmek oldukça zor olacaktır. Bu durumda öfkemizi bastırabilmek her babayiğidin başaracağı bir iş değil. Vücudumuzdaki potansiyel rahatsızlıklar uyanabilir. Her yerimizden fışkıran ağrı tipi işaretler alabiliriz. Aslında bir sorun yoktur ama kendimizi toparlamakta uğraş vermemiz gerekecektir. Plansız, acele ve iyice düşünmeden işe girişmek Salı gününün bu erken saatlerinde çok riskli olacaktır. Ancak farkında olarak kendinizi kontrol edebilirseniz, diğer zamanlarda güç gelen şeyleri daha bir cesaret ve çabuklukla yapabilir, ilk adımı atabilen kişi olabilirsiniz. Ayrıca sabah kahvaltınızı da abartmayın lütfen, bu açı altında fazla yiyip, sonradan rahatsız olabiliriz.

Ay 07: 48'de boşluğa giriyor ve akşam 21:51'e kadar da boşlukta ilerliyor. Ardından Başak burcuna giriş yapacak. Tüm gün, işlerimizde netlik ve kesin sonuç alabilmek biraz zor görünüyor, iyisi mi elde birikmiş işlerin halledilmesine yoğunlaşalım. Gece saatlerinde, zekamızı hangi fikrin bizim için daha yararlı olacağını keşfetmek için kullanabiliriz. Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür'ün eğlence düşkünlüğü, Başak burcunda bize ciddiyet ve sadelikle düşer. Başkalarına yayrlı olabilmek, hizmet , insanlar için birşeyler yapabilmek bizim için önemli olacaktır. Kendimizi yorgun hissedinceye kadar, titizlikle detaylar üzerinde çalışabilir, sonrada omuzlarımızdaki yükten fazlasıyla yakınabiliriz.

Ardından geceyarısına doğru Ay, Neptün'ün tam karşısına oturmaya hazırlanacak. Bu açı, zayıflık, güvensizlik, karışık duygularla yatağa girmemize neden olabilir. Belirsiz hissedişler ve çok aşırı hassasiyet kafamızı karıştırabilir. Aşırı şüphecilik ve endişe de işin cabası olabilir. Başkalarını veya olayları anlamak şöyle dursun, kendimiz hakkında bile yanlış düşünebiliriz... Bu etkiler altında uykuya geçişte zorlanmak mümkün.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder