22 Ekim 2013 Salı

22 Ekim 2013 - Astrolozi




Ay tüm gün İkizler burcunda hareketine devam edecek. Kıvrak bir zeka ve esprili konuşma yeteneği ile birlikte aynı zamanda huzursuz ve sürekli meşgul bir zihin, bizi bir tek konuya saplanıp kalmaktan uzak tutabilir. Bu nedenle sürekli değişik konulara yönelebilir ve ilgi alanımızı değiştirebiliriz. Aynı anda birden fazla konuyla ilgilenmekte ayrıca mümkün, aynı farklı yerlerde olmaya çalışmak gibi.. Sosyal faaliyetler artabilir ve insan ilişkilerinin en fazla olduğu konulara yönelebiliriz. Ancak aynı adı gibi değişken ruh yapısı bizde kararsızlık yaratabilir; sağa mı sola mı, ayy her ikisine de gitmek istiyorumm..

Sabah saatlerinde Ay ile Mars arasında sert bir kare oluşacak. Adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kok girişme saatleri sanki.. Bu tür fiillere iten olayları adeta mıknatıs gibi üzerimize çekebiliriz. Sanki gerçek biz gitmiş, orada her an saldırmaya hazır bir panter çıkmıştır. Bu transitte dikkatli olunmazsa kişi kendine zarar verebilir. Özellikle kesici aletlerden zarar görebilir, ufak tefek kazalar yaşanabilir; zaten Ay'ın bulunduğu İkizler'in ve Mars'ın bulunduğu Başak'ın yöneticileri Merkür de dün geri harekete başladı, bazı eskiden gelme problemler bizi zıvanadan çıkarabilir.

Öğleye doğru Ay ile Uranüs arasında olumlu bir görünüm oluşacak. çabukluk, tez canlılık, telaş garip bir heyecan rüzgarı bizi ele geçirecektir. Bu saatlerde hayatımızın bazı alanlarında yeniden düzenleme ve değişiklik yapmak dürtüsü hissedebiliriz. Yeni birileri ile tanışmak veya eski bir arkadaş ile hiç ummadığımız bir şekilde karşılaşmak oldukça mümkün. Gece saatlerinde ise Ay Venüs'ün tam karşısına yerleşiyor. Bu transit her istenilenin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünce verecektir. İnsanlarla kontakt kurmak isteği verebilir, ancak ilişkilerde dengeler bozulabilir, tatlı sert durumlar ortaya çıkabilir. İsraf ve aşırılık da veren bu zıtlık, satın almadan, yemeğe veya konuşmaya kadar abartılara yol açar.. Dikkatli olmakta ve dengemizi bozmamakta fayda var.. Sözün kısası aynı dün gece olduğu gibi bu gece de erkenden yatağa girmekte fayda görüyorum..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder