10 Ekim 2013 Perşembe

10 Ekim 2013 - Astrolozi



             


Çok kolay sonuca varıyoruz ve kafamız da zehir gibi çalışıyor bugün. Hele ki Ay Yay burcunda ilerliyor ve sabah saatlerinde Mars ile güzel olumlu bir açı yapıyor. Off iki ateş grubu birbirine uygun harekette.. Doğru yargılarda bulunmak o kadar kolay ki bugün. Tabii bağımsızlık bugün ön koşul. Ancak uyumlu ve atak tavırlar ve açık fikirlilik bizi bir cazibe merkezi haline getirebilir. Her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir gün. Bizim gayretimiz olsa bile, yapmak istediğimiz şeyler adeta kendiliğinden oluşuverebilir. Bu transitte bir projeye başlanabilir, ancak tek tehlike devamını getirmekte zorlanabiliriz, dikkat.

Ay 13:10'da boşluğa girecek ve 18:17'de Oğlak burcuna geçene kadar da boşlukta kalacak. Akşam saatlerinde ayaklarımız yere daha sağlam, gerçekçi basabileceği gibi, sağlıklı düşünebilen, sorumlu, işkolik olmaya eğilimli tavırlarımız öne çıkabilir. Soğuk ve ciddi görünüm sergileyebilir, prensiplerimize önem verebiliriz. Alaycı, ince zekamızı ve alışılmışın dışındaki mizah anlayışımızı gözler önüne serebiliriz. Azimli ve disiplinli olabilmek oldukça kolay olacaktır. Uzun süreli planlar yapmak ve sonuç alana kadar yorulmak nedir bilmeden çalışabilmek mümkündür. 

Akşam saatlerinde Ay, Neptün ile olumlu bir görünüme girecek. Bu transit çevremizdekilere karşı hassasiyetimizi arttırabilir. Kendimizden evvel diğerlerini düşünmek, adeta yardım etmek için yarışa kalkmak normaldir. Ruhani çalışmalar için de uygun saatlerdir, yalnız kalıp iç dünyamızda gezinmeyi deneyebiliriz. Bazı kararlarımızdan, transit sonrasında pişman da olmak olasılıklar arasında. Çünkü etki geçince, kendi gerçeğimize dönmek fikirlerimizi değiştirebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder