20 Ekim 2013 Pazar

20 Ekim - 26 Ekim Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç
Güneş Akrep burcuna giriyor ve Merkür de burada 10 Kasım'a kadar geri harekete geçiyor.. Bir ay boyunca 8. ev konularınız; kredi, borç, prim, burs, sigorta, miras ve tüm ortaklaşa gelir ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak başlıklar. Bu süre içinde karşılaştığınız olayların derinlerini araştırmak da çok hoşunuza gidebilir. Aynı alanlarda 3 hafta süre ile Merkür geri hareketi, yanlış anlaşılmalara, hatalara, detayların atlanması gibi aksiliklere ve gecikmelere neden olabilir. Eski anılar canlanabilir, tarihe merakınız artabilir. Hafta içi idealleriniz ve hedefleriniz ile ilgili detaylı planlar yapmak için uygun zamanlar, bu odaklanma size güç kazandırabilir ve .evrenizdeki güçlü kişilerden destek alabilirsiniz


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Güneş Akrep burcuna geçiyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 7. ev konularınız; ikili ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar ve evlilik ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak..Ancak 3 hafta sürecek Merkür geri hareketi, bu alanlarda bazı yanlış anlaşılmalara, hatalara, detayların atlanmasına, gecikmelere neden olabilir. Özellikle bir evrağa imza atmak oldukça tehlikeli olabilir. Yeni girişimler yerine elinizdeki eski işlere dikkat kesilmeniz ve gerekli olan detaylı araştırmalar sonucu harekete geçmenizde yarar var. Eski bazı problemlerle tekrar yüzleşmeniz de olası. Eski eş, eski ortak ile tekrar burun buruna gelmek mümkün. Hafta içi ise yakın çevrenizden destek bulabileceğiniz, özellikle yurtdışı konuları, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama, seyahat ve ulaşım ile bağlantılı gelişmeler yaşamak için uygun günler.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Güneş Akrep burcuna geçiyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 6. ev konularınız; çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız, sağlık ve varsa evcil hayvan ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak. Ancak 3 hafta boyunca Merkür geri hareketi nedeniyle bu alanlarda yanlış anlaşılmalar, hatalar, detayların atlanması, gecikmeler ile karşı karşıya kalmanız mümkün.Günlük işlerinizde imzalamamanız gereken bir imzaya, beklediğiniz sağlık raporunuzda oluşabilecek bir hataya, eski iş arkadaşlarınız ya da yardımcılarınız ile ilgili haber almaya hazır olun. Bazı eski problemler tekrar karşınıza çıkabilir. İmzalamanız gereken bir evrak varsa ya erteleyin ya da çok iyi araştırma yaparak karara varın.. Hafta arası kariyeriniz ile ilgili güzel bir habere ya da otorite figürlerinden desteğe hazır olun.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Güneş Akrep burcuna giriyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 5. ev konularınız, yetenekleriniz, çocuklarınız, aşk hayatınız, eğlenceye bakışınız ve ilgileniyorsanız borsa hareketleri ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak. Ancak 3 hafta sürecek Merkür geri hareketi nedeniyle, bu alanlarda, yanlış anlaşılmalar, hesap hataları, gecikmeler, detayların atlanması gibi aksilikler yaşayabilirsiniz. Eski sevgili ile karşılaşmak, bazı eski problemlerle tekrar yüzleşmek, çocuklarınız ile ilgili eğitim problemleri tekrar yaşanabilir. Yeni girişimlerden ve imzalardan, sözlerden uzak durup, elinizdeki eski projelere odaklanmak için uygun zamanlar. Mecbursanız eğer, lütfen detaylı araştırmalar sonucunda yeni girişimlerde bulunun. Yurtdışı konuları, hukuk, medya, internet, seyahat, eğitim, ulaşım konularından ise hafta içi yüzünüz gülebilir, arkadaşlarınızdan destek bulabilirsiniz..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Güneş Akrep burcuna giriyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 4. ev konularınız; ev, aile, aile büyükleri ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak. Ancak 3 hafta sürecek Merkür geri hareketi nedeniyle bu alanlarda hatalar, gecikmeler, yanlış anlaşılmalar, detayların atlatılması gibi aksilikler yaşanabilir. Evinize aldığınız bir elektronik alet arızalı çıkabilir ya da ev ile ilgili atacağınız bir imzada hatalar oluşabilir; mümkünse bu raz işlerinizi ertelemeniz uygun olur. Mecbur kalırsanız bir şey alırken veya imzalarken çok dikkatli araşırma yapıp harekete geçmenizde fayda var. Yukarıdaki konularda daha önceden yaşanmış bir problem ile tekrar karşılaşmak da mümkün. Hafta içi ortaklaşa gelirlerden, kredi, borç, prim, burs, sigorta gibi konularda gelişmeler kaydedebilir, sevindirici sağlık haberleri alabilirsiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Güneş Akrep burcuna giriyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 3. ev konularınız; kardeşler, komşular, eğitim, seyahat, iletişim, ulaşım, medya, internet ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak. Ancak 3 hafta sürecek Merkür geri hareketi nedeniyle bu alanlarda yanlış anlaşılmalar, gecikmeler, detayların atlanması ve hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Alacağınız bir iletişim cihazı ya da arabanızda arızalar çıkabilir, seyahatinizde rötarlar yaşayabilir, eğitim ile ilgili yanılgıya düşebilirsiniz. Eski bir komşunuzla karşılaşabilirsiniz. Yeni girişimlerden ve imzalardan mümkünse uzak durun ve elinizdekileri değerlendirmeye odaklanın. Mecbur kalırsanız ise lütfen her önlemin üzerinde detaylı düşünün. Hafta arası ikili ilişkilerinizden, ortağınızdan ya da eşinizden güzel destekler var, yeteneklerinizi ortaya koyarken bilgi birikiminiz, iletişim tarzınız ve eğitiminiz de size yardımcı olacak..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Güneş Akrep burcuna geçiyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 2. ev konularınız, maddi kaynaklarınız ve özdeğerleriniz ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak. Ancak 3 hafta boyunca Merkür geri hareketi sebebiyle bu alanlarda yanlış anlaşılmalar, hatalar, gecikmeler, detayların atlanması gibi aksilikler yaşanabilir. Beklediğiniz bir ödeme gecikebilir, yanlış hesaplanabilir. Vermeniz gereken önemli kararları mümkünse erteleyin ve elinizdeki işe odaklanın. Herhangi bir evrağa imza atmak zorundaysanız da lütfen detaylar üzerinde dikkatli davranın. Kendinize verdiğiniz değer ile ilgili kafanız karışabilir. Hafta arası çalışma ortamınızda bir terfi ya da zam veya yardımcılarınızdan destek almak mümkün., sevindirici sağlık haberleri ise kapıda.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Güneş burcunuza giriyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 1. eviniz ile ilgili konular; kendinizi ifade yeteneğiniz, fiziksel görünümünüz ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak. Kendinizi daha net ifade edebileceğiniz ve enerjinizin yüksek olacağı bir dönem, hayatın tüm alanlarında yeni gelişmelere açık olun. Ancak 3 hafta sürecek Merkür geri hareketi nedeniyle, yeni girişimlerinizi ertelemekte fayda var, elinizde devam eden işleriniz üzerine odaklanmanız ve derini detayı araştırma özelliğinizi daha öne çıkarmanızda fayda var, aksi halde, yanılgılar, gecikmeler, detayların atlanması, yanlış anlaşılmalar ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bu sürede eskiye özlem, nostalji düşkünlüğü yaşamanız da olası; eski arkadaşlarınız ile ummadığınız karşılaşmalar yaşamak, dejavu hissetmek mümkün. Hafta arası bazı yeteneklerinizi paraya dönüştürebilme, sanat ile ilgileniyorsanız tatlı ilhamlar, çocuklarınız veya sevgiliniz ile rahat iletişim kurmanız için uygun günler..

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Güneş Akrep burcuna giriyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 12. ev konularınız; bazı korkularınız, kronik sağlık problemleriniz, iç hesaplaşmalarınız, psikolojiniz ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak. Bu süre içinde daha içe dönük yaşamak isteyebilir, eski anılarınız canlanabilir, bazı bilinçaltı problemleriniz ile tekrar yüzleşebilirsiniz. Olayları ve durumunuzu abartmak yerine, bunun geçici bir dönem olduğu ve bu sürede bazı problemlerinizi odaklanarak çözüme ulaştırabileceğinizi bilin; bu süredeki en büyük tuzağınız hatalı düşüncelere, kendinizi kandırmalara düşmektir. Bilinçaltınızın size oyun oynamasına izin vermeyin. Kronik sağlık problemlerinizi artık kökünden halletmeye bakın. Varsa evcil hayvanınız ile ilgili sağlık problemleri de yaşayabilirsiniz. Aileniz bu hafta arası sizin bu içe dönük döneminizde oldukça yardımcı. Yeni girişimlerden uzak durup, hedefleriniz ile ilgili netleşmeniz için uygun bir dönem.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Güneş Akrep burcuna giriyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 11. ev konularınız; sosyal hayatınız, sosyal çevreniz ve kariyerinizden maddi beklentileriniz ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak konular. Ancak 3 hafta boyunca Merkür geri hareketi nedeniyle bu alanlarda, gecikmeler, yanlış anlaşılmalar, detayların atlanması, yanılgılar yaşamanız mümkün. Kariyerinizden beklediğiniz maddi gelir konusunda aksilikler gelişebilir, sosyal çevrenizden eski bir arkadaşınız ile karşılaşabilirsiniz. Eskiden katıldığınız bir grup çalışması ile tekrar bir istek duyabilirsiniz. Hafta arası olaylarla mücadele gücünüz ve bilgi birikiminiz sayesinde sosyal çevrenizde takdir görebilir, kariyeriniz ile ilgili bir seyahat planı yapabilir ve çevrenizden eğitim desteği görebilirsiniz. Ancak yeni oluşumlara karar vermek için acele karar vermeden önce detaylı araştırmalarınızı yapın, hatalara mahal vermeyin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Güneş Akrep burcuna giriyor ve Merkür 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 10. ev konularınız; kariyer ve otorite figürleri ile ilişkileriniz ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak, toplum önündeki duruşunuz önem kazanacak. Ancak 3 hafta sürecek Merkür geri hareketi nedeniyle, kariyer konusunda başlangıçlarda ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar, hatalar, yanılgılar, detayların atlanması, bu konulardaki beklentilerin gecikmesi olasılıkları yüksek. Kendinizi ifade etmekte problemler aksilikler yaşayabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz; yaptığınız işe odaklanıp tüm dikkatinizi vermenizde yarar var; ufak detayları atlamayın ve mümkünse son kararı erteleyin. Hafta içi kariyeriniz ile ilgili bir maddi gelir haberi alabilir, bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürme planları yapabilir ve endişelerinizden kurtulabilmek için uygun günler...

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Güneş Akrep burcuna giriyor ve Merkür burada 10 Kasım'a kadar geri harekete başlıyor. Bir ay boyunca 9. ev konuları; yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, eğitim, iletişim, medya, internet, pazarlama, seyahat, ulaşım ve hayat felsefeniz ana başlıkları hayatınızda öne çıkacak. Ancak 3 hafta sürecek Merkür geri hareketi nedeniyle bu alanlardaki girişimlerinizde yanılgılar, detayların atlanması, yanlış anlaşılmalar, gecikmeler gibi aksilikler yaşayabilirsiniz..Seyahate çıkacakların özellikle özel eşyalarına dikkat etmesini, rötarları ve kayıplara kaşı önlem almalarını; yurtdışı ya da eğitim ile ilgili verilmesi gereken kararlarda, atılması gereken imzalarda detaylara odaklanılmasını öneririm. Astrolojiye ve yabancı kültürlere olan araştırma merakınız artabilir, felsefi yayınlar ilginizi çekebilir. Özellikle öğrencilerin sınavlar esnasında daha dikkatli olmarı gerekmekte. Hafta içi olaylara bakış açınızın esnekliği sayesinde problemleri kolay atlatmak ve sosyal çevreden önemli destekler almak mümkün..



Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder