24 Ağustos 2013 Cumartesi

24 Ağustos 2013 - Astrolozi






Ay tüm gün Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Hareketli, enerjik, inatçı, sabırsız biraz da sinirli hissedebiliriz. Düşünmeden kalkıştığımız işler, taktik eksikliğinden başımıza iş açabilir. Bir proje üzerinde oturup düşünmek bugün hiç bize göre değil. İşleri sıkılıp yarım bırakmamız bile olası. Hele bir açı var ki bugün, insanı söyleyesi gelmiyor.. Maalesef etkisi de bir kaç gün sürecek; haftasonu ilişkilere damgasını vurabilir. Venüs ve Pluto karesi.. Ay'ın da Koç burcunda hareketi ile sabahın köründe sevimsiz bir T-karemiz oluyor. Bu Ay yerinde durur mu? Bir de ardından, Uranüs ve Jüpiter'e de kare yapıyor. Şöyle özetleyeyim; Venüs, Jüpiter, Pluto, Uranüs arasındaki büyük kare açı kalıbı oluşuyor ve Ay, paldır küldür hızlı hareket ederken, uyuyan canavarı uyandırıyor.

Öncü gruplar arasında olan bu görünüm, ilişkilerde, para ile ilgili işlerde büyük stres yaratabilir. Sanki sorunlar bitmek bilmiyor gibi gelebilir bize. Sakin kalmayı denemezsek, patlayıcı bir enerjiye dönüşebilir. Amaçlarımız ve kendimiz arasında sanki aşılamayacak engeller mevcut gibi bir düşünce tarzı oluşabilir. Hırs ve çözüme ulaşma arzusu bizi ele geçirebilir. Aslında doğru kullanabilirsek, büyük bir motivasyon kaynağı oluşabilir. Ama hapsolmuşluk hissi bizi zorlayacaktır. Öğle saatlerinden akşama kadar oldukça etkili olacak. Tüm özel ve sosyal ilişkilerde sorun yaratabilir ve bizi değişimlere zorlayabilir. Bitmiş bir ilişkinin yeniden başlaması, dost olarak devam eden bir ilişkinin aşka dönüşmesi veya tam tersi durumlar yaşanabilir, ne de olsa işin içinde Venüs var. Gelirleriniz ile ilgili de şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akşam saatlerinde Güneş ve Merkür kolkola girecek. Bu aklımızı kullanma yolunda güzel etkiler verecektir. Merkür'ün Başak burcuna geçişi, abartılı fikirleri, iletişimi artık durduracak. Fikirsel zenginlik, iyi organize olma, kalemi kullanabilme, hızlı ve verimli çalışma yolları bulma gibi etkiler verecek. Merkür, Başak'ta kendi evinde olacağından, tüm becerilerini sergileyecektir. Konuşabilme, satış, pazarlama kabiliyeti artacaktır. Planlamada, ayrıntıları hesaplamada gerekli enerjiye sahip olacağız. Tek gölge yanı vardır, o da fazla eleştirel olabilme.. Sağlık, evcil hayvanlar ve yardımcılar konularında da hareketli günler geçirebiliriz ve fazla korumacı hareketler de endişe yaratabilir.. Gelin bu zor zamanlarda, böyle zorlu açılar varken, Merkür'ün evine dönmesinin değerini bilelim; fazla eleştiriye, kritiğe, dedikoduya mahal vermeyelim..


Twitter: @Astrolozi
Facebook:https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder